... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pabil napísal:diablo : to je normalna wec ze xenony castim vypinanim rapidne zniziju svoju zivotnost
Pabil napísal:lucky : ze co ??? xenon , normalne ze xenon to je stretavaci , a ked jazdis po meste tak ho zapinas a vypinas tym ze starujes casto , pokial v tom meste daco vybavujes a nie sa len furikujes , o tom som wravel ja
bavo36 napísal:Robertino napísal:ty co tu trepes za voloviny, daj si facku a sa postav do kuta...![]()
neviem co tu do toho motas slnko, svietiace auto je ovela lepsie a skor vidno aj za slnecneho dna! znizuje sa tym riziko, ze dojde k nehode.
este raz opakujem ze to nie je dobre na to aby si ty videl ale aby videli teba, chapes? asi ne...
Čo sa rosčuluješ a si podráždený. Každý má právo napísať svoj názor. Aj ja som za to, aby sa svietilo, ale kôli tomu nenadávam niekomu s iným názorom. peace
Pabil napísal:taq mne nekonecne kedze nemam auto ja jazdim na fotrovom a ten nema sxvalne koli tomuto xenons ... ale nejdem to riesit per mna za mna si mysli ze im to pomaha ked sa casto vypinaju ...
Pabil napísal:taq mne nekonecne kedze nemam auto ja jazdim na fotrovom a ten nema sxvalne koli tomuto xenons ... ale nejdem to riesit per mna za mna si mysli ze im to pomaha ked sa casto vypinaju ...
lupo napísal:tu polemiku o Rakusku by som rad trosku poopravil, sestra tam uz nejaky ten rok zije a dovody zrusenia denneho svietenia su trosku ine.
nejaky kreten zeleny vypocital, ze sa tak minie priemerne o 0,5l paliva/auto rocne viac (aj ked to pri modernych autach totalne neplati, ale taky kokot odrasteny na starych hrciach to nepochopi). ked si to spocitaju podla poctu aut, pridu na celkom velke cislo za rok. no a kedze v rakusku je zelene takmer vsetko a napr. v steiermark sa kvoli feinstaub musi na dialniciach chodit 100km/h a niektore dni maju dieslove auta bez filtra pevnych castic uplne zakazane jazdit, tento zeleny kreten presadil, aby sa zacalo uvazovat o zruseni denneho svietenia.
svietim a priputavam sa aj ked cuvam z garaze, xenony su mi ukradnute, kto nema 1500skk na vybojku alebo 150skk na ziarovku, tak nech radsej nejazdi.
Spionator napísal:ja som tiez proti, nech je to dobrovolne ale nie povinne.....
slamec napísal:crumar napísal:Presne tak. Je to vec každého šofér/ky ale aj tak je to lepšie.Moj nazor je svietit, ale nie povinne.
A zabudli ste ešte na niečo:
Je šero, druhé auto tak sto metrov od teba. Kam smeruje(súbežne alebo oproti)?
odpoveď:
Najlepšie keby súbežne, nech môžem obiehať.