... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 07:21

Pabil napísal:
diablo : to je normalna wec ze xenony castim vypinanim rapidne zniziju svoju zivotnost :idea:

NJ ale kto si dá xenon do diaľkových...? :roll: NJ, možno ty áno ale rozumný človek nie. Rozumný človek si dá radšej bi-xenón.

Ak si ma nepochopil: k častému vypínaniu počas bežnej prevádzky dochádza akurát pri diaľkových a nie pri stretávacích svetlách. To, že nejaký debilko vypína a zapína xenón v krátkych intervaloch je jeho hlúposť...

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

tomasmad

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 08:57

zase mam dalsiu zivu skusenost
vcera som siel do RK za diablom a za sucanmi
krasna seda kia sorento. podmienky 18:45 miestneho casu
dazd
tak som mu hned zacal blikat a on na mna ako na cirkus :evil:
BMW 318iS coupe e36 fialova metlicka EX
Gilera FX125 Runner
Obrázok
Obrázok

Pabil

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 09:31

lucky : ze co ??? xenon , normalne ze xenon to je stretavaci , a ked jazdis po meste tak ho zapinas a vypinas tym ze starujes casto , pokial v tom meste daco vybavujes a nie sa len furikujes , o tom som wravel ja
Naskok vdaka technike
Sila snov
Radost z jazdy

Simply the best
-Porshe-

Diablo

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 09:34

Pabil napísal:
diablo : to je normalna wec ze xenony castim vypinanim rapidne zniziju svoju zivotnost :idea:

To vieš teoreticky alebo prakticky?
ola ola emtroáááá

LuCKy

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 09:35

Pabil napísal:
lucky : ze co ??? xenon , normalne ze xenon to je stretavaci , a ked jazdis po meste tak ho zapinas a vypinas tym ze starujes casto , pokial v tom meste daco vybavujes a nie sa len furikujes , o tom som wravel ja

Xenonu moc nevadí ak sa zapína a vypína po niekoľkých minútach!!!

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
-
Obrázok
-
Obrázok

Pabil

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 09:35

prakticky , ziadny vyrobca xenonov ti to nenapise :lol:
Naskok vdaka technike

Sila snov

Radost z jazdy

Simply the best

-Porshe-

bohus
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 09:44

bavo36 napísal:
Robertino napísal:
ty co tu trepes za voloviny, daj si facku a sa postav do kuta... :evil:

neviem co tu do toho motas slnko, svietiace auto je ovela lepsie a skor vidno aj za slnecneho dna! znizuje sa tym riziko, ze dojde k nehode.

este raz opakujem ze to nie je dobre na to aby si ty videl ale aby videli teba, chapes? asi ne...

Čo sa rosčuluješ a si podráždený =; . Každý má právo napísať svoj názor. Aj ja som za to, aby sa svietilo, ale kôli tomu nenadávam niekomu s iným názorom. peace

bavo36 mas u mna pivo,
do piči silne slova......zober si DUPLO a skladaj si dinosaurov.....Racej si dam pivo s kamosmi. Staste ze to forum je anonymne, mozes sa vykecat tymi deckymi poznamkami o fackovani. Pri posedeni, pri ohnicku keby sme sa bavili ako sa patri, ty a ja + dalsi 6-ti by sme si ten nazor vymenili asi v inom duchu, v lepsom, naladovejsom.....
kdo karuje neni slepy, a ked ti volado vybehne, (s parkoviska, pri predbiehani, s vedl.cesty atd.)nepomoze ti ani svatena voda. . .
Nehovorim ked je pod sumrakom, tunel a horske cesty medzi lesom pod.
Este posledna vec, podla mna ak ides v kolone dajme tomu 50km/h cez den, a zrazu ti dupne pred tebou na brzdu tak asi to brzdove svetlo vbije do oci okamzite.
Naposledy upravil/-a bohus v Štvrtok, 13. Septembra 2007, 09:48, upravené celkom 1 krát.
ex TRABANT 601 S limuzina, dvojtakt, vzd. chl, EURO -3
ex 318tds EURO 2
JAWA 175

Diablo

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 09:46

Pabil napísal:
prakticky , ziadny vyrobca xenonov ti to nenapise :lol:

ako dlho ti vydržali výbojky?
ola ola emtroáááá

Pabil

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 10:54

taq mne nekonecne kedze nemam auto ja jazdim na fotrovom a ten nema sxvalne koli tomuto xenons ... ale nejdem to riesit per mna za mna si mysli ze im to pomaha ked sa casto vypinaju ...
Naskok vdaka technike

Sila snov

Radost z jazdy

Simply the best

-Porshe-

LuCKy

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 11:18

Pabil napísal:
taq mne nekonecne kedze nemam auto ja jazdim na fotrovom a ten nema sxvalne koli tomuto xenons ... ale nejdem to riesit per mna za mna si mysli ze im to pomaha ked sa casto vypinaju ...

Aha, názor otecka... :roll: :lol:

LuCKy
-
Obrázok
-
Obrázok

Diablo

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 13:12

Pabil napísal:

teoreticky znamená: že si o tom niekde počul
a prakticky: že to máš aj odskúšané

Takéto rady typu: môj kámoš vravel, že jeho kámoš počul , že jeho Otec pozná niekoho kto mu to vravel. Mám najradšej.
ola ola emtroáááá

barabas
Autor témy

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 13:17

lupo napísal:
tu polemiku o Rakusku by som rad trosku poopravil, sestra tam uz nejaky ten rok zije a dovody zrusenia denneho svietenia su trosku ine.
nejaky kreten zeleny vypocital, ze sa tak minie priemerne o 0,5l paliva/auto rocne viac (aj ked to pri modernych autach totalne neplati, ale taky kokot odrasteny na starych hrciach to nepochopi). ked si to spocitaju podla poctu aut, pridu na celkom velke cislo za rok. no a kedze v rakusku je zelene takmer vsetko a napr. v steiermark sa kvoli feinstaub musi na dialniciach chodit 100km/h a niektore dni maju dieslove auta bez filtra pevnych castic uplne zakazane jazdit, tento zeleny kreten presadil, aby sa zacalo uvazovat o zruseni denneho svietenia.

svietim a priputavam sa aj ked cuvam z garaze, xenony su mi ukradnute, kto nema 1500skk na vybojku alebo 150skk na ziarovku, tak nech radsej nejazdi.

jj, su prepnuti, a v steier dokonca ak nemas partikelfilter a v tp mas vacsiu hodnotu ako je stanovena na ten den, tak tusim ze ta mozu poslat pesi policajti, alebo to chuc zaviest...

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 13:46

Spionator napísal:
ja som tiez proti, nech je to dobrovolne ale nie povinne.....

Ked do teba niekto vrazi lebo si ta nevsimol som zvedavi ako budes potom hovorit. Ja svietim furt a vsade a ked vidim ze niekto nesvieti za co i len trosicku znizenej viditelnosti dva krat mu poslem dialkace. Velmi dobre viem ake to je ked ide strieborne auto po dialnici za mnou a nesvieti. Jak je ho na hovno vidno ked sa chystam prejst do laveho pruhu pri predbiehani. Ked by som bol k tomu este trosku unaveny tak by som mu mohol velmi jednoducho vliezt do cesty a bum.

KTO NIEJE UPLNY DEBIL TAK SI TIE SVETLA ZAZNE.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 13:54

slamec napísal:
crumar napísal:
Moj nazor je svietit, ale nie povinne.
Presne tak. Je to vec každého šofér/ky ale aj tak je to lepšie.
:idea: A zabudli ste ešte na niečo:
Je šero, druhé auto tak sto metrov od teba. Kam smeruje :shock: (súbežne alebo oproti)?
odpoveď:
Najlepšie keby súbežne, nech môžem obiehať. :roll:

VEC KAZDEHO SOFERA JE TO KYM NEZABIJES TY NIEKOHO ALEBO NIEKTO TEBA KOLI TAKEJ HLUPOSTI AKO JE OTOCIT GOMBIKOM SVETIEL!!!

AK SI ZA VOLANTOM TO CO ROBIS ZDALEKA NIEJE LEN TVOJA VEC!!! LEBO NIESI JEDINY KOHO MOZES ZRANIT ALEBO ZABIT!

SVIETIT BY SA MALO POVINNE A DVOJNASOBNE POKUTY BY MALI TIEZ DOSTAVAT VSETCI CO IM SVIETI NA FABII LEN JEDNO SVETLO! Takym by som rovno pobral papiere
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

bohus
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 13. Septembra 2007, 13:58

fabie motorky, ked je tma a sveta si myslim ze ide motorka :lol:
ex TRABANT 601 S limuzina, dvojtakt, vzd. chl, EURO -3
ex 318tds EURO 2
JAWA 175
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných