... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Robertino napísal:bohus napísal:takze ti co maju slabu baterku im to zere jak rusky tank?
za svietenie som neni lebo slnko presvieti aj 1kw halogen
a ked clovek nevidi auto musi byt slepy
ty co tu trepes za voloviny, daj si facku a sa postav do kuta...![]()
neviem co tu do toho motas slnko, svietiace auto je ovela lepsie a skor vidno aj za slnecneho dna! znizuje sa tym riziko, ze dojde k nehode.
este raz opakujem ze to nie je dobre na to aby si ty videl ale aby videli teba, chapes? asi ne...
MT-SPEEDY napísal:Diablo napísal:Kolega je magor![]()
![]()
ale s takouto vecou prídu len škodvkári
![]()
Nie vsetci skodovkari su magori... Ked som este jazdil schade, jazdil som so zapnutymi svetlami furt. Tak ako teraz...
Diablo napísal:MT-SPEEDY napísal:Diablo napísal:Kolega je magor![]()
![]()
ale s takouto vecou prídu len škodvkári
![]()
Nie vsetci skodovkari su magori... Ked som este jazdil schade, jazdil som so zapnutymi svetlami furt. Tak ako teraz...
vieš , že som to tak nemyslelale musíš uznať, že prví sa proti takýmto veciam vzburujú śkodovkári
lupo napísal:tu polemiku o Rakusku by som rad trosku poopravil, sestra tam uz nejaky ten rok zije a dovody zrusenia denneho svietenia su trosku ine.
nejaky kreten zeleny vypocital, ze sa tak minie priemerne o 0,5l paliva/auto rocne viac (aj ked to pri modernych autach totalne neplati, ale taky kokot odrasteny na starych hrciach to nepochopi). ked si to spocitaju podla poctu aut, pridu na celkom velke cislo za rok. no a kedze v rakusku je zelene takmer vsetko a napr. v steiermark sa kvoli feinstaub musi na dialniciach chodit 100km/h a niektore dni maju dieslove auta bez filtra pevnych castic uplne zakazane jazdit, tento zeleny kreten presadil, aby sa zacalo uvazovat o zruseni denneho svietenia.
svietim a priputavam sa aj ked cuvam z garaze, xenony su mi ukradnute, kto nema 1500skk na vybojku alebo 150skk na ziarovku, tak nech radsej nejazdi.