airbone napísal:Na slovensku je biedna dopravna situacia. Nemame dialnice a preto su obycajne okresky preplnene az po usi. Ako iste vieme, mame CESTY SMRTI. Su to uzucke cesty na ktorych je strasne husta premavka a vela smrtelnych nehod. Namiesto tych krasnych tabul s nadpismi CESTA SMRTI s krizikmi symbolizujucich pocet mrtvych, by som zacal s vyrubom storocnych stromov ktore cestu lemuju a nebyt ich, tak mohla polovica s mrtvych ludi zit. Je lepsie totiz vyletiet s autom do pola medzi zemiaky ako sa nalepit na storocny dub. Mozno ze by sa malo aj toto riesit popri celorocnemu svieteniu.
Môj názor je taký, že nie cesty sú cesty smrti, ale vodiči sú vodičmi smrti. Známa ZlatoMoravecká cesta, tiež označovaná ako cesta smrti: Idem si hore kopcom za aviou ale 70km/h, dvojitá plná, po mojej pravici vidieť drevenný kríž ozdobený vencami a sviečkami a po mojej lavej strane vidieť Daciu Logan s nadupaným 1,1 motorom ako predbieha 3 autá tesne pred vrcholom kopca. Alebo idem si v noci ale 100-110km/h a zrazu pozerám čo po mne ten oproti vyblikuje. Pozerám lepšie, prečo má 4 svetlá. Keby nie je táto cesta dosť široká, asi by som tu už nepísal. A aj keď je tá cesta široká pre 4 autá, predsa je to cesta smrti, len chyba nie je v ceste, ale v "ľuďoch".
A k svieteniu, samozrejme že svietiť nonstop, aj v letný slnečný deň. Tiež nie je bohviečo keď ti to silné letné slnko svieti priamo do očí a oproti ide bledé auto bez svetiel. Ja už automaticky zapnem svetlá hneď po naštartovaní, aj keď nechcem:) (preparkovávam vo dvore o 5m a podobne). Keď sadnem do auta automaticky bez rozmýšlania: dám si pás, naštartujem a zapnem svetlá. Ale stala sa mi taká vec pár krát, že som sadol do už naštarovaného auta a to že nesvietim som si všimol, až keď som išiel vipnúť svetlá.