... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
asfethan napísal:Ja by som sa rad vyjadril ze nesuhlasim so ziadnym nazorom od uzivatela bruno75. Ked ocakavas na ceste ze kazdy vratane teba spravi chybu tak tomu prisposob svoj styl jazdy.
Vola sa to defenzivna jazda. Vyzdvihovat urcitu kategorii automobilov hlavne a len kvoli blbuvzdornosti mi pride zvlastne, pretoze ten kto sada za volant by si mal byt isty svojimi schopnostami a ich urovnou. Vediet kedy a ako prisposobit jazdu podmienkam a nie vybave asistentov.
Ked zramujes divokou jazdou starsiu rodinnu fabiu a teba zachrania na ceste asistenti a dobra kasna, budes sa citit lepsie ze vdaka modernej technike si ty prezil zatial co oni vonaju fialky od korienkov? Vynuluju tie asistenty aj pocit viny a svedomie?
asfethan napísal:Predstav si ze v taktomto pocasi sa daju na ceste udrzat aj starsie auta.
ptz napísal:no len pozor, vela ludi (nemyslim nikoho konkretne z tejto diskusie) si mysli, ze tym, ze auto ma plnu rit asistentov, mozu si dovolit jazdia rychlejsie, agresivnejsie a ze tito el. pomocnici ich zachrania, ked oni ako vodici zlyhaju. co ale nie je pravda a byva to velmi kontraproduktivne a koncieva to tragicky, ci uz pre nich samotnych alebo pre ostatnych.
takze aj tak musi byt na prvom mieste zrucnost vodica a nie pocet el.pomocnikov. proste neda sa na to spoliehat na 100%.
existuju priklady z praxe, kde napr. picenka naburala v MLku, lebo isla jak blba na snehu a auto nezatocilo, ako ano chcela a ani nezabrzdilo. a potom sa isla stazovat, ze auto je pokazene, atd![]()
Edit: vcera som sa na Astre skoro zabil, lebo som sa pozabudol a zakrutu som isiel tak, ako som bol zvyknuty z BMW a ono to (necakane) zacalo driftovat, aj ked som to vobec nechcel...
aj v tom vidim kuzlo modernejsich aut, ked nechcem, chova sa to tak aby ma to v maximalnej miere chranilo
bruno75 napísal:To len ty sa tu hras na neviem co.
bruno75 napísal:Radsej nech nas chrania vsetci svaty pred tebou.
bruno75 napísal:Uz sa nebudem dalej vyjadrovat, pretoze diskutovat sa da len s tym, kto je ochotny pocuvat a nie len omielat dookola svoju "pravdu".
bruno75 napísal:vcera som sa na Astre skoro zabil, lebo som sa pozabudol a zakrutu som isiel tak, ako som bol zvyknuty z BMW a ono to (necakane) zacalo driftovat, aj ked som to vobec nechcel... aj v tom vidim kuzlo modernejsich aut, ked nechcem, chova sa to tak aby ma to v maximalnej miere chranilo, ked chcem (a vypnem vstko, co sa vypnut da) mozem sa vysantit do sytosti...