Ak chcete, tak ma aj ukamenujte, ale ja mam urcite lepsi pocit v aute , ktore ma 5* Euro-NCAP, asistenty, ktore mi zachrania krk ked niekto na ceste urobi sprostost (je jedno ci ja alebo niekto iny) a ktore ma napr. odbremeni od otravujucich ukonov typu prepinanie stieracov, svetiel a pod.
netvrdim, ze dobry pocit nemozem mat chvilu aj v inom (starom) aute s "dusou", ale tam je to len na chvilu, pre potesenie a pre odreagovanie sa za krasneho slnecneho dna (a mat tu moznost, urobil by som to veeeeelmi rad

), ale na dlhsiu (pracovnu) cestu urcite beriem auto "bez duse", ale s tou popisanou vybavou
a len tak mimochodom, v tom necase, aky je teraz vonku (dazd, zacinajuca poladovica, hmlisto, skoro tma...) by ste si na cestu po nasej milovanej D1 vybrali poctivu pravu "odusevnelu E34 - natural" (= bez asistentov) alebo nejaku "bezduchu", modernou elektronikou nabitu F10?
IMHO, kto tvrdi, ze E34, klame sam seba alebo v zivote nesedel v F10....
Edit: zda sa mi, ze velmi vela ludi tu zaznava nazory ludi z druheho tabora bez toho, aby poznali o com ti "druhi" pisu... myslim, ze to viac plati o milovnikoch starsich aut, lebo hadam kazdy (okrem Rottwu), kto skusil jazdit na novom aute uznava, ze tie "pocity" sa dooost tazko zrovnavaju a ta moderna elektronika ma svoje nepopieratelne vyhody, ktore sa revom motora a ustrelujucim zadkom dost tazko prebijaju