... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
WooDoo napísal:Stacanie kilometrov na SK netreba riesit... je to uz bohuzial bezna rutina.
RENAULTKILLER napísal:chlapci,lenze u nas su ludia tak zdegenerovany ze keby tam zbadali cislo nad 200 000 tak si to auto nekupia a vobec ich nezaujima jaky je stav.
takze sa vobec necudujem bazaru ze to takto robi.urobil by som presne to iste na ich mieste.
semtex napísal:v nemecku je to uz viac ako rok tresny cin. tam si to uz malokto dovoli
RENAULTKILLER napísal:chlapci,lenze u nas su ludia tak zdegenerovany ze keby tam zbadali cislo nad 200 000 tak si to auto nekupia a vobec ich nezaujima jaky je stav.
takze sa vobec necudujem bazaru ze to takto robi.urobil by som presne to iste na ich mieste.
semtex napísal:vsak bodaj by to len stocil........by si neveril co potom robi z cenou, ked mu ukazes ze to bolo stahovane a ze ides k flojdom to prediskutovat:-)
alfi666 napísal:jj.. mne volal typek na inzerat na moje, ze ma snim videl dakde vonku a ze je pekne a ze by chcel... ale neni som ojebavac a povedal som mu, ze som zistil, ze je stocene a ma cca 250 tisic.... chlapik sa hned vylakal
Tak som teda zvedavy, ze kde kupi 8+ rocne dieslove BMW v podobnej cene ktore bude mat tych "uvadzanych" 140-160t km realnych
Ludia su dnes sprosty... a ked im aj ukazes ochotu, ze ich nechces ojebat, aj tak radsej pojdu za vidinou nizkych km
alfi666 napísal:Inak to stym nemeckom je pravda, ale pravda je aj to, ze aj na slovensku predat auto so stocenymi kilometrami a ojebabrat tak noveho majitela je tiez trestny cin podvodu... lenze unas je to na dlhe lakte a na natahovacky...
PS: samotne prepisanie stavu tacho nieje trestny cin, a pochybujem, ze je to trestnym cinom aj v nemecku... cize ten co to pretaca, robi len akusi sluzbu majitelovi na JEHO majetku.... on mu nekaze to auto takto predaj a zatajit realne km
killian napísal:pokial to auto malo majitela aj pred tebou, nikto ti nedokaze, ze si tie kilometre stocil ty.