... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

alfi666

Piatok, 5. Septembra 2008, 14:21

jj... moje bolo uz takto dovezene z holandska ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Užívateľov profilový obrázok
WooDoo
Auto: BMW e34 535iA
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 5. Septembra 2008, 14:34

Ja len stale verim, ze moje nema stocene :)
BMW e36, M3 1/43///BMW e36, 320i ...ex///BMW e34, 535iA...príbeh|in time|

Mimo
Kraj: Trnavský

Piatok, 5. Septembra 2008, 15:13

:D ja taktiež...ani to nechcem radšej zisťovať :lol: ale 125tkm je dosť málo na tak staré auto :roll:

WooDoo

Piatok, 5. Septembra 2008, 16:33

no ja mam 167000 ... som treti majitel... predo mnou ho mala zena s vojakom a este pred tym nejaky nemec ... Cize dvaja sukromnici tak si nemyslim, ze by bol dovod na stahovanie km.
Podla mna interier zodpoveda stavu nabehanych km. :)

alu

Piatok, 5. Septembra 2008, 18:21

jup a amen-interier, volant a pedale.Alebo ak su este gumi od predmajitela a su rok vyroby 2001 ;o)
Dokonalost sa da opisat vela slovami alebo aj jednoducho skratit ´´BMW´´

Kto neskoro brzdi,ide dlhsie rychlejsie!!!
Best Motor Worldwide!
Bavarian Machine on Wheels!
Bavarian Murder Weapons!

semtex

Piatok, 5. Septembra 2008, 19:06

WooDoo napísal:
Stacanie kilometrov na SK netreba riesit... je to uz bohuzial bezna rutina.

v nemecku je to uz viac ako rok tresny cin. tam si to uz malokto dovoli
Na keru picu si seci jebete tie prijebane fotky cez celu stranu do podpisov...jebat take forum, kde musim preskorlovat celu stranu kvoli trom prispevkom!!!!pojebte sa!!!

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 5. Septembra 2008, 23:20

ono to funguje tak - pride do DE slovak co dovaza auta na SK a skukne nejake auto u turka v bazare. Auto ma 250tkm a slovak, ze vezmem ho, ked bude mat 100tkm. Neni problem, pride o pol hodinku a auto ma 100tkm. Viem ako to tu chodi. Rano ked sme prisli do bazaru v DE predat kamosovho golfa, tak tam uz pred otvorenim stalo stado poliakov, rumunov, cechov a slovakov..... uz si prisli vyzdvihnut svoje auta....

Ja som sa ojebabrat nedal, kupil som auto s realnymi km a mam to dokazane. Od dementa co dovaza na sk auta by som nekupil ani nahradne koleso. Problem co nastava na sk je ten, ze ludia nemaju sudnost, lebo ked zhana pako trebarz E39 a su tam styri kusy od 150tis do 400, tak on zoberie vzdy tu najlacnejsiu. Tak potom nech sa nedivi ze jeho auto bolo stocene o 300tkm a hore...

RENAULTKILLER
Auto: BMW E39 540iA
Kraj: Bratislavský

Sobota, 6. Septembra 2008, 09:37

chlapci,lenze u nas su ludia tak zdegenerovany ze keby tam zbadali cislo nad 200 000 tak si to auto nekupia a vobec ich nezaujima jaky je stav.
takze sa vobec necudujem bazaru ze to takto robi.urobil by som presne to iste na ich mieste.

WooDoo

Sobota, 6. Septembra 2008, 10:13

RENAULTKILLER napísal:
chlapci,lenze u nas su ludia tak zdegenerovany ze keby tam zbadali cislo nad 200 000 tak si to auto nekupia a vobec ich nezaujima jaky je stav.
takze sa vobec necudujem bazaru ze to takto robi.urobil by som presne to iste na ich mieste.

Jo presne o to ide :) ludia prvorade hladia na pocet km.

semtex napísal:
v nemecku je to uz viac ako rok tresny cin. tam si to uz malokto dovoli

Aj o tom som uz pocul, ale rumunsko-nemecky autobazaristi...hehe , tak tym by som neveril :roll:

semtex

Sobota, 6. Septembra 2008, 11:23

vsak bodaj by to len stocil........by si neveril co potom robi z cenou, ked mu ukazes ze to bolo stahovane a ze ides k flojdom to prediskutovat:-)
Na keru picu si seci jebete tie prijebane fotky cez celu stranu do podpisov...jebat take forum, kde musim preskorlovat celu stranu kvoli trom prispevkom!!!!pojebte sa!!!

alfi666

Sobota, 6. Septembra 2008, 13:07

RENAULTKILLER napísal:

jj.. mne volal typek na inzerat na moje, ze ma snim videl dakde vonku a ze je pekne a ze by chcel... ale neni som ojebavac a povedal som mu, ze som zistil, ze je stocene a ma cca 250 tisic.... chlapik sa hned vylakal ;)

Tak som teda zvedavy, ze kde kupi 8+ rocne dieslove BMW v podobnej cene ktore bude mat tych "uvadzanych" 140-160t km realnych ;)
Ludia su dnes sprosty... a ked im aj ukazes ochotu, ze ich nechces ojebat, aj tak radsej pojdu za vidinou nizkych km ;)

alfi666

Sobota, 6. Septembra 2008, 13:10

semtex napísal:
vsak bodaj by to len stocil........by si neveril co potom robi z cenou, ked mu ukazes ze to bolo stahovane a ze ides k flojdom to prediskutovat:-)

Inak to stym nemeckom je pravda, ale pravda je aj to, ze aj na slovensku predat auto so stocenymi kilometrami a ojebabrat tak noveho majitela je tiez trestny cin podvodu ;)... lenze unas je to na dlhe lakte a na natahovacky...
PS: samotne prepisanie stavu tacho nieje trestny cin, a pochybujem, ze je to trestnym cinom aj v nemecku... cize ten co to pretaca, robi len akusi sluzbu majitelovi na JEHO majetku.... on mu nekaze to auto takto predaj a zatajit realne km ;)

RENAULTKILLER
Auto: BMW E39 540iA

Sobota, 6. Septembra 2008, 13:12

alfi666 napísal:
jj.. mne volal typek na inzerat na moje, ze ma snim videl dakde vonku a ze je pekne a ze by chcel... ale neni som ojebavac a povedal som mu, ze som zistil, ze je stocene a ma cca 250 tisic.... chlapik sa hned vylakal ;)

Tak som teda zvedavy, ze kde kupi 8+ rocne dieslove BMW v podobnej cene ktore bude mat tych "uvadzanych" 140-160t km realnych ;)
Ludia su dnes sprosty... a ked im aj ukazes ochotu, ze ich nechces ojebat, aj tak radsej pojdu za vidinou nizkych km ;)

no presne a povie ti ze to je super ze ma neklamete.
ale aj tak si pojde kupit to kde ho ojebu lebo to ma menej km :lol: :lol: :lol:

takze tak

killian

Sobota, 6. Septembra 2008, 14:43

alfi666 napísal:
Inak to stym nemeckom je pravda, ale pravda je aj to, ze aj na slovensku predat auto so stocenymi kilometrami a ojebabrat tak noveho majitela je tiez trestny cin podvodu ;)... lenze unas je to na dlhe lakte a na natahovacky...
PS: samotne prepisanie stavu tacho nieje trestny cin, a pochybujem, ze je to trestnym cinom aj v nemecku... cize ten co to pretaca, robi len akusi sluzbu majitelovi na JEHO majetku.... on mu nekaze to auto takto predaj a zatajit realne km ;)

pokial to auto malo majitela aj pred tebou, nikto ti nedokaze, ze si tie kilometre stocil ty.

alfi666

Sobota, 6. Septembra 2008, 14:51

killian napísal:
pokial to auto malo majitela aj pred tebou, nikto ti nedokaze, ze si tie kilometre stocil ty.

jj... nejak tak... proste je to na dlhe lakte a tu nieje pravny system ktory by to dobre osetril.... proste auta sa stacaju, a asi to tak aj zostane :roll: ... zmeni sa to len tak, ked pre ludi nebude prvorady pocet najazdenych km, ale samotny stav... tu kazdy kupi radsej auto so 150t km a na auto s 200t km sa ani nejde pozriet, pritom mozno malo ovela krajsi zivot ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 244 neregistrovaných