... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jozi_bmw napísal:... no momentalne ma zaujima vec, ako to dat do poriadku. vedia mi v bmw kilometre ktore mi vycitali z kluca nahodit aj na budiky aby som to mal vsetko v poriadku?
jozi_bmw napísal:ja mam stocenych okolo 38tkm a viem to aj dokazat, ze to bolo urobene po dovoze a zaroven pred predajom, co bolo asi 2 -3 tyzdne. Nakolko pri overeni certifikatu KO na strankach http://www.ko.sk malo auto v case kontroly cez 200tkm a v case predaja uz malo zahadnych 163800km. Zaujimave je, ze certifikat KO ktory mam od byvalej majitelky (inak clenky tohto klubu!!!) ma pozmenenu hodnotu kilometrov, co je protizakonny zasah do uradnych dokumentov. zaujimave co poviete? nieje clen ako clen ako vidite.
no momentalne ma zaujima vec, ako to dat do poriadku. vedia mi v bmw kilometre ktore mi vycitali z kluca nahodit aj na budiky aby som to mal vsetko v poriadku?
Rudkoo napísal:Pozri si historiu a zistíš..![]()
Rudkoo napísal:Leon24 a ty ako si spokojný 328.
Dosť som po nej pokukoval.
Ten interiér sa mi veľmi páči.
Su tam nejaké vážne závady??
leon24 napísal:Spokojnost nadovsetko zavady su ale zatial v zanedbatelnej miere ale jedna zavada ma dost stve velmi casto mi svieti taka zlta kontrolka a nie a nie zhasnut
leon24 napísal:Spokojnost nadovsetko zavady su ale zatial v zanedbatelnej miere ale jedna zavada ma dost stve velmi casto mi svieti taka zlta kontrolka a nie a nie zhasnut