... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
airbone napísal:ono to funguje tak - pride do DE slovak co dovaza auta na SK a skukne nejake auto u turka v bazare. Auto ma 250tkm a slovak, ze vezmem ho, ked bude mat 100tkm. Neni problem, pride o pol hodinku a auto ma 100tkm. Viem ako to tu chodi. Rano ked sme prisli do bazaru v DE predat kamosovho golfa, tak tam uz pred otvorenim stalo stado poliakov, rumunov, cechov a slovakov..... uz si prisli vyzdvihnut svoje auta....
Ja som sa ojebabrat nedal, kupil som auto s realnymi km a mam to dokazane. Od dementa co dovaza na sk auta by som nekupil ani nahradne koleso. Problem co nastava na sk je ten, ze ludia nemaju sudnost, lebo ked zhana pako trebarz E39 a su tam styri kusy od 150tis do 400, tak on zoberie vzdy tu najlacnejsiu. Tak potom nech sa nedivi ze jeho auto bolo stocene o 300tkm a hore...
alfi666 napísal:Zalezi zrejme od typu auta... tie starsie mali udaj o km len v pristrojovke, tie novsie uz vselikde... ale v BMW servise by rozhodne mali vediet, ze kde vsade sa udaj o km pri ktorom modeli uklada
BMWpositiv napísal:...šak totok..., v mojom prípade sa jednalo o to moje r.v. 2001, lenže si myslím, že niektorí týpkovia čo pracujú v BMW sa tvária ako pridrbaní keď sa ich na niečo podobné spýtaš, napríklad som sa raz pýtal, či sa dá odblokovať TV za jazdy (nie či to vedia oni odblokovať), tak mi jednoznačne na to povedali, že nééééééé, to sa nedááááááá a pozerali tam na mňa ako na Majku z Gurunu...
airbone napísal:Pochop ze oni v BMW maju svoje pravidla nariadene. Ak bola TV za jazdy zablokovana od vyroby z bezpecnostych dovodov, tak nemozes predsa cakat, ze ti ju odblokuju priamo v BMW.... Oni ani nevedia co robia, vedia ovladat DIS a SSS ako opice a urobit vsetko len podla technologickych postupov. Tot je pre nich vse. Ja keby som tam robil, tak tiez nemam zaujem niekomu odblokovavat TV. S najvacsiou pravdepodobnostou oni ani nevedia, ako to spravit.
BMWpositiv napísal:...akože čítaj trochu pozornejšie čo som napísal, ja som sa ich len pýtal či je to možné a nie či mi odblokujú TV..., zase nemám IQ húpacieho koňa... (ale to bol akože len príklad k tomu, že oni tam veľmi zhovorčivý nie sú, a na tie km mi povedali, že to sa zistiť nedá..., tak čo keby si niečo trochu k tejto téme mohol...???)
coWon napísal:takze s toho kluca sa da citat? jeden mi tvrdil ze nie, dalsi ano... ten co mi ho predaval hovoril ze tam je aj servis kedy bol robeny
Rudkoo napísal:Tak to je smutne.
Od člena by som to nečakal.![]()
![]()
To ako na protokole su zmenené KM?? Nemože to byť len preklep?
ked to bolo na STK tak to malo kolko??
Myslim, že údaje sa daju zosynchronizovať alebo cez PC nastaviť .
Pokiaľ vieš ty koľko je tam v skutočnosti nemá zmysel to riešiť.
jozi_bmw napísal:prelep to urcite nieje nakolko mi to vsetko sedi. KO bola robena 5. februara co bolo hned po dovoze. podla stranok ko.sk - 202946 km, podla posudku co mam doma - 160560 km
auto som kupil 26. februara a na tachaci bolo 162830 km.
v BMW mi vycitali stav km 22. aprila - 203171km
treba nieco dodat? asi nie...
pre mna ma zmysel to riesit.
1. chcem to mat v poriadku
2. ak to budem za par rokov predavat, nechcem aby ma niekto povazoval za toho, co to stocil a nechce sa mi to ani cele vysvetlovat.