... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
leon24 napísal:No ako kedy ale castejsie ta nalavo
JáraV12 napísal:veru dnes sa neda km verit,smerodaktna je servisna knizka + overenie km v BMW.
JáraV12 napísal:to ano papier znesie, km sa daju zistit,pokial bolo auto servisovane v BMW.preto že vždy pri servise sa km zapisuju, eviduju a to vam vedia vytlačit na poziadanie,
...znami kupil kedysi lagunu stav tachometra 105tisic,no a v renaulte Zilina pri servise mu podali vytlaceny papier so zaznamami z minulosto kde kedy bolo auto v autorizovanych servisoch a kolko malo vtedy km.laguna mala rok pred kupou 190tis.km
chico69 napísal:NEVIETE NÁHODOU ČI BY SOM SI VEDEL AJ SVOJ POMOCNE ZISTIŤ POČET KM? NIEKTO HOVORIL žE SA TO ZISťUJE POMOCOU LAVÉHO TLAčíTKA - STLAčIŤ ĽAVÉ TLAČíTKO A POTOM OTOČIT KLúčOM DO POLOHY 1. A TAM JE VIAC POLOžIEK, A žE JEDNA Z NICH JE SKUTOČNÝ POČET KM..ALE ZAS NA DRUHEJ STRANE SOM ČÍTAL AJ TO, ŽE TO NIE JE PRAVDA..
hrs napísal:ja som mal 530D e39, r.v.2001, ked som ju predaval "mala" 160 000km. Dotycny, co ju kupoval, prisiel s pocitacom a zistil, ze na budikoch je 160 000km, LCM mal 230 000km, kluc mal 98000km a este mi povedal, ze automat ma naj. 208000 km. Tak teraz babo rad a auto bolo z Talianska :)