... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PeterVarsa napísal:kabro E93 povazujem za (v nasich podmienkach) za absolutne neprakticke auto... s otvorenym sa ani neda jazdit rychlejsie, ani nie je vhodne na dlhsie cesty (jednak kvoli vetru a jednak kvoli velmi obmedzenemu batozinovemu priestoru....No preto, že nechcem si priplácať (pár) tisíc eur za to, aby som mal o dvoje dverí menej. Takže radšej sedan - aj praktickejšie, aj ušetrím.
Keď už dvoj-dverové, tak radšej kabrio :)
Fuxxo napísal:tie zlte svetla mi biju do oci, ale inak to vyzera ako velmi slusna robotakompletka uplna vratane kapoty a blatnikov :-) a zadok ma porieseny tak, ze zacal vyrabat a predavat kity na E91, aj zadny naraznik ma komplet spraveny na M3, nie mpaket jak to zvykne byt. momentalne len 330d, ale stavia N54 do toho..
voMacK napísal:s diskami suhlasim, svetla su pecka, a este to pojde dolu, a hovoril ze este bude robit aj mkove prahy, ktore tiez maju iny tvar, to mu tam chyba uz len..Farba tych diskov a svetiel su pica, ale inak parada!
PeterVarsa napísal:no ale pri predaji sa ti to vrati :-) na druhu stranu ano, praktickejsie a usetris a casto je par tisic rozdiel aj medzi generaciami, resp. facelift/predfacelift. a teda ked uz priplatit napriklad pri 3er par tisic, tak radsej zobrat E90 LCI ako E92 pre-lci..No preto, že nechcem si priplácať (pár) tisíc eur za to, aby som mal o dvoje dverí menej. Takže radšej sedan - aj praktickejšie, aj ušetrím.
Keď už dvoj-dverové, tak radšej kabrio :)
bruno75 napísal:ja tie svetla zerem, mozno pojdu aj na 6ku, chcel som ich uz davno aj na E46, ale mam troska problem s tym ze to aj svieti na zlto potom, a to uz sa mi nepaci, na druhej strane nejazdim velmi v noci s tym a svieti mi drl, takze tam to neva..tie zlte svetla mi biju do oci, ale inak to vyzera ako velmi slusna robota
este by ma zaujimalo, ako to vyzera zozadu... predpokladam, ze tam ma aj quad, tak ako sa patri