... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:ja som pri kompe od utleho detsva, spoj prvy didaktik som mal cca v 7mich, ale to som ho zdedil po strykovy ktory ho menil za amigu 600, ale takze ratam komp cca od 5tich rokov. neskor nejaka 386 a tak. ako prvy x86 som mal 486dx5 co sa dal hned taktovatcize chipovanie mam odmalicka ako metu, ktoru treba pokorit.
Prince of Persia bol snad najvecsi evergreen a Wolfenstein tiez, take pokrokove hry s namakanou grafikou ako Doom to som si uzival uz v "hernej dospelosti", ale to uz boli PC hry. Standardne stare hry ako nejaky tower defense, alebo manic miner, uplne najsuper bolo to lietadielko co letite oproti vsetkym a strielate - napr Tomcat. Dizzyho pozna niekto? adventurka s vajcom. Celou svojou kapitolou bola Duna2.
Poslednu dobu hram Blooda z tych novsich, popripade ThemeHospital. blbosti ako sim city ma nechytli, avsak transport tycon mi zozral peknych par chvil.
Pozna z vas niekto Migh&Magic seriu?dizzyho som drvil na didaktik m:))) ten zvuk ked sa to nahravalo hruza:) a na konec tape loading eror:)))a uz som zo srobovakom ladil hlavu:) este si pamatam ked bola v tom casopise byt ci jak sa to volalo velka novinka pc 286 a cena tam bola tusim 120000:)
jararak napísal:Duna 2 bola najlepsia strategia vsetkych cias. Si sa uklikal k smrti obcas, lebo to nebolo ako nejaky blby red alert, ze tutok si oznacim 200 jednotiek a poslem na druhy koniec mapy.Celou svojou kapitolou bola Duna2.
Poslednu dobu hram Blooda z tych novsich, popripade ThemeHospital. blbosti ako sim city ma nechytli, avsak transport tycon mi zozral peknych par chvil.
Pozna z vas niekto Migh&Magic seriu?
PristineShip napísal:no oni bohuzial vymydleni nie su casto niekolko dni a dost to citit