... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Spiderman
Auto: e60 530xd
Kraj: Nitriansky

Re: prosim o stanovisko klubu

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 12:18

foe, uz naco to tu dokola pises tieto kokotiny...? akoze poslal ti 32€ ale ty chces 40??? to ti ma akoze poslat este 8€? ty nemas kozu na tvari clovece...

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 12:29

ja sa cudujem bleskovi ze ma na to este nervy

proste, aj chalan prisiel a videl disky. videl ich rovnako ako predavajuci. krivost zistil az na vyvazovacke urcite. Z mojho pohladu, ked nieco predavam, tak uz do toho nevrazam prachy, cize ist na vyvazovacku aby som mohol tvrdit ze su rovne, je pre mna len strata financii.
Dalsia vec, kupit nieco pouzivane a mysliet si, ze to je stopercentne, je jedine u par jedincoch, a stakymi uz ja radsi nic nedohadujem, aby neprislo k takymto veciam. Ta cena ze tie disky, je uplne fajna, ja neviem co tu riesis 40eciek hore dole. Ked uz nemas tieto prachy na rovnanie, tak nechcem vidiet ako ten disk bude u teba vyzerat za par rokov. a to iste s pneu, lebo gumu na to nekupis za 50eciek. ako toto je asi dovod, preco riesis aj tu gumu. lebo musis kupit dve. Ale aj keby si ich nemusel kupit, tak musis riesit o nejaky cas kupu novych pneumatik. Proste koleso je spotrebny material. to mas ako keby si kupil auto, a ides sa stazovat, ze tam nebol vymeneny olej

Cele toto obchodne jednanie na slovensku je az na zaplakanie. Ak niekto nieco chce fakt 100 percnetne, tak nech to kupuje nove. Nove a u renomovaneho predajcu.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 12:40

teraz normalne som rad ze som predal svoje auto ktore nebolo v cukrikovom stave cloveku ktory vie ze to cukrik nebol a nechodi za mnou ze toto a toto mu este nejde ze som mu o tom nepovedal (o com som ani nevedel)

kks ja ked kupim pouzitu vec a zistim nedostatky po kupe, hold je to moja chyba s ktorou som musel ratat.

velka serioznost predajcu ze by bol ochotny vziat naspet tovar a este zaplatit rovnanie.. klobuk dolu..

fOE
Auto: E46 328i r.2000
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 13:09

pre mna je zaslanim penazi na ucet vec uzavreta, tak ako bola uzavreta uz pocas mojich poslednych PM s Bleskom... ja si tu body popularity honit nepotrebujem, celu vec som riesil sukromne

ad Ja
ak aj od pouzitej veci cakam nejaku uroven a osobne neinzerujem nieco co nedodrzim som vzhladom k vasim nazorom skutocne ten nenormalny ja, otazne ale je ci je stav aky vladne na Slovaci a s ktorym tu tak vsetci suhlasite OK
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 13:23

hh, tak to je pecka, to že je guma v péčku nevedel nikto prišli ste na to až pri vyrovnávani, takže problém nevidím, a to že je krivý disk tiež nikto nevedel, holt raz si kupoval použitú vec tak s tým musíś rátať......., keby som ti to predával ja tak ti ani tých 10€ nezľavým a na nejakých 32€ by si mohol rovno zabudnúť, keď sa ti neľúbi nemal si kupovať alebo si si mal kúpiť iné za 800€ :wink:

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 15:39

Na mňa moc čítania,ale záver jednoznačný.
Načo kupuješ jazdenky,kúp nové za 1500"+ 4pneu cca 600eur.Zober blok,nechaj tam 2100e.
Ak budú zlé reklamuj,možno ale možno ti to uznaju.Je to spotrebak a môžeš mať vyjadrenie že si kolo jebol sám.

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 17:56

nevidel som ani inzerat, ani som sa nedocital niekde v tej PM komunikacii ze by blesk pisal ze su 100% krasne, nalestene, neskrabnute, takze toto nebudem komentovat... kazdopadne suhlasim s FOEm, ze ak niekto povie, ze nieco je v nejakom stave (pripominam ze neviem co blesk povedal), tak by to tak malo byt a hovorit, ze to je pouzivane je hlupost. Ked mi niekto povie, ze ten disk je v 100%tnom stave, tak je nonsense to obhajovat tym, ze pri comkolvek pouzivanom je treba pocitat s ....

dalej s FOEm suhlasim v tom, ze cena je v tomto pripade nepodstatna, kedze to o co tu ide je serioznost dohody, ale potom by si mal aj FOE uvedomit, ze tak isto je nepodstatne to, ze on je z Brna a cesta ho stala 30€ (*2 = 60€). FOE, ak by si si isiel nieco kupovat do Prahy, vklude aj do origo obchodu, myslis ze by ti potom pri reklamacii preplacali cestu? Pri predaji ste sa o doprave vobec nebavili, tzn. tvoja starost = tvoje naklady.

Zistilo sa, ze disk je krivy? Ponukol riesenie, tj. preplatenie opravy. Zistilo sa, ze jedna guma je KO? Ponukol riesenie vratenia diskov (teraz si niesom isty, ze ci k tym peniazom za ktore sa to kupovalo ponukal aj to preplatenie opravy, co by podla boha pravdy mal, kedze uz to "mu" to dal opravit, aj ked nemusel, lebo ho o to neziadal). Blesk sa podla mna zachoval ferovo.
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 18:11

aj podla mna sa blesk zachoval ferovo, a ziadat v takychto pripadoch preplacanie cesty je uz tazke kafe..... Proste FOE ma privysoke naroky ak kupuje nieco pouzite a to jednoducho nejde. Tak to uz tu na slovensku chodi, ze ten co chce nieco predat, este sa dostane do problemov. Rovnanie disku ma zaplatene a stav pneumatik si mal pozriet pred kupou a nie o par dni sa stazovat ze guma je taka a taka...... toto je zas neseriozne zo strany kupujuceho......

JeyJey

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 23:24

FOE: kedy si zistil ze je guma podhustena? az v pneuservise v brne kde ju vyzuli z disku?

btw: ked uz ste raz v pneuservise boli s tym vo vzduchu, staci roztocit koleso a aj to miniaturne zkrivenie disku zbadas.
Ze si to nespravil je tvoja smola. argumentovat tym, ze si sa spoliehal na doveru predavajuceho je irelevantne [nemusi o tom vediet, snazi sa ta odrbat] - tym netvrdim ze by sa ta blesk snazil odrbat, iba konstatovanie.

taktiez v inzerate nepise nic o 100% stave.

A cena kolies HRA v tomto ulohu, pretoze blesk zhodnotil kolesa a ich stav prave takou adekvatnou cenou aku dal.

A z vlastnej skusenosti viem ze ohnuty disk, ci uz vredu alebo vzadu, si teda vsimnut nemusis!
ex - e36 325i saloon - calypso rot metallic [kolotoc]
now - e60 530d saloon - jet black [traktor]
now - e46 328i coupe - orient blau metallic [suitman]

johnyyy

Piatok, 10. Decembra 2010, 00:44

neuveritelne... :|

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 11. Decembra 2010, 03:05

tak deti v afrike nemaju co jest a tu sa riesi "par" eur? sme dopadli :lol: :lol:

(bol to len pokus o odlahcenie :) )
mier :)
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Sobota, 11. Decembra 2010, 06:16

dethXtreme napísal:
tak deti v afrike nemaju co jest a tu sa riesi "par" eur? sme dopadli :lol: :lol:

(bol to len pokus o odlahcenie :) )
mier :)

afriku tu teraz netahaj ta s tym nema nic :mrgreen: :mrgreen:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Sobota, 11. Decembra 2010, 09:05

johnyfly1 napísal:

afriku tu teraz netahaj ta s tym nema nic :mrgreen: :mrgreen:

Akoze nie? A ten chudacik maly Dede? :lol:

Vidim to tak, ze dnes sa to zvrhne komplet na OT. Ak ano, tak to vecer zamknem :wink:

Ľuboš PP
Auto: BMW 320d E46

Sobota, 11. Decembra 2010, 11:11

Kokos :shock: Čitam dobre???
fOE...prepač, ale dám príklad.
Ja si chcem kúpiť auto...a bude v BA. Nemam pýtať predavajúceho, aby mi zaplatil polovicu cesty, aby som si ho mohol pozrieť???
Ved to je normálne...isiel si pozriet,dal ti moznost vyskusat, aj do pneuservisu nemal problem ist.
Asi si bol spokojny, ked si ich zobral...či??? :evil: Este aj zlavu 10 Euro ti dal...
Blesk sa zachoval velmi seriozne a pekne. Poslal Ti na účet 32,-Euro, čo stálo vyrovnanie disku. Takýto prístup by mal mat kazdý predavajúci!!!
A hned bude radost obchodovat!!!

Blesk,klobuk dole pred tebou! Mam rad takych serioznych ludi!!! =D>
fOE...o tebe si myslím, že si tipický slováčik, kt. chce veľa muziky za máličko peňazí. Keď na to nemaš, nekupuj :mrgreen:
BMW E46 - 320d - červená

airbone
Auto: F25 X3

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 03:01

toto je uz ako parodia na sudnu sien.
Admin by mal zalozit najeku skupinu ludi tzv "POROTU" ktora by sa vyjadrovala v takychto temach......
temou su dvaja blbeckovia ktori sa hadaju o nasledovne:

Kupujuci fOE: blbecek c. 1 :

Dovod: snazi sa tu rozpitvavat mrtvych holuboch a presadit svoje presvedcenie o ujme na jeho financom a socialnom statuse a to z toho dovodu, ze kupil pouzite kolesa, gumy a dopadol jednoducho tak, ze zistil, ze nie su v stave ktory zodpoveda novemu nepouzitemu tovaru.
(mohol si rovno kupit jazdene ponozky zo second handu a potom ich ist reklamovat, ze spodne partie uz maju odrate, pretoze s nimi udajne niekto chodil len tak naboso po neobrusenych parketach"

Predavajuci Blesk: blbecek c. 2 :
snazil sa predat pouzity tovar nejakemu zakaznikovi, no natrafil na nie velmi dobreho zakaznika ktory ma potrebu pindat a kazde jeho akcie si pocitat financne na kalkulacke. Blesk sa snazi silou mocou zaepit mu hubu aby mal uz od neho pokoj a je ochotny mu dat aj modre z neba od vila rozborila, len aby uz bol klud...... ale nejde to. Z totaleho zufania uz zverejnil cely tento pripad na fore, aby aj ostatni ludia videli ake bizarne hranice uz moze naberat takyto primitivny obchod s pouzitiym tovarom.

Pravdu povediac, precital som si to cele, ale furt nechapem aka je moznost uspokojenia pre kupujuceho.

Ten ma kupene disky, vratiti ich nechce, lebo by ho to vraj stalo vela penazi (radovo az 100eur) a tak isto ich, ako to vyzera, nechce ich ani pouzivat, pretoze nesplnaju jeho poziadavky.........

Na zaklade tohto hovorim, ze riesenie neexistuje........

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných