Štvrtok, 9. Decembra 2010, 17:56
nevidel som ani inzerat, ani som sa nedocital niekde v tej PM komunikacii ze by blesk pisal ze su 100% krasne, nalestene, neskrabnute, takze toto nebudem komentovat... kazdopadne suhlasim s FOEm, ze ak niekto povie, ze nieco je v nejakom stave (pripominam ze neviem co blesk povedal), tak by to tak malo byt a hovorit, ze to je pouzivane je hlupost. Ked mi niekto povie, ze ten disk je v 100%tnom stave, tak je nonsense to obhajovat tym, ze pri comkolvek pouzivanom je treba pocitat s ....
dalej s FOEm suhlasim v tom, ze cena je v tomto pripade nepodstatna, kedze to o co tu ide je serioznost dohody, ale potom by si mal aj FOE uvedomit, ze tak isto je nepodstatne to, ze on je z Brna a cesta ho stala 30€ (*2 = 60€). FOE, ak by si si isiel nieco kupovat do Prahy, vklude aj do origo obchodu, myslis ze by ti potom pri reklamacii preplacali cestu? Pri predaji ste sa o doprave vobec nebavili, tzn. tvoja starost = tvoje naklady.
Zistilo sa, ze disk je krivy? Ponukol riesenie, tj. preplatenie opravy. Zistilo sa, ze jedna guma je KO? Ponukol riesenie vratenia diskov (teraz si niesom isty, ze ci k tym peniazom za ktore sa to kupovalo ponukal aj to preplatenie opravy, co by podla boha pravdy mal, kedze uz to "mu" to dal opravit, aj ked nemusel, lebo ho o to neziadal). Blesk sa podla mna zachoval ferovo.
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive