...s vracanim penazi...

o takejto hodine mi to pride velmi vtipne slovne spojenie.... no nic, tema nie je o vracani a ovraciavani penazi...
udivuje ma, ze sa to predavajucemu vobec oplati riesit. tiez by som chcel mal tolko energie a casu. ak sa citis ukrivdeny (comu v podstate rozumiem), staci napisat svoju pravdu a disky predat. nemyslim si, ze by to bol problem aj keby si do inzeratu napisal vsetko co si zistil (jedna pneu K.O., jeden disk bol krivy, opraveny). dostal by si naspat financie. jedine co by si stratil je cas. ale vzhladom na tuto temu to nie je ziaden nedostatkovy tovar. za tie peniaze by si kupil ine disky s vyhovujucimi pneu. problem by bol vyrieseny. niekto zhana disky+pneu, niekto zhana hlavne disky a pneu ma svoje. za tu cenu by to slo prec podla mna celkom lahko aj keby boli obute len dva. mozes byt rad, ze blesk sa snazi problem riesit, nevyhyba sa kontaktu, odpisujena kazdu poznamku, snazi byt ustretovy ako to len ide. nemozes pocitat s tym, ze teraz zaplati vyrovnanie disku, nove pneu, preplati benzin a este aj "usly zisk".
ad predavajuci: nechapem kde si nabral tolko trpezlivosti... asi by mi bolo velmi kokotno keby som sa mal hadat s niekym, kto mi zrazu a dokonca az po kupe da zaruku na disky a je ochotny ich zobrat naspat a vratit peniaze. ked clovek ide nieco reklamovat do obchodu, tiez sa tam musi dostavit. ked reklamuje na e-shope, tiez musi cvakat postu. podla mna bezna vec.
nedavno som kupil auto. prisla zima, prejavili sa neduhy: baterka na odchode, obcas problem so startovanim, zacala svietit kontrolka airbagu, pri TK som objavil slziaci diff, atd... ani vo sne by ma nenapadlo ist za predoslym majitelom a stazovat sa ked viem, ze o tom nemusel vediet (a ani nevedel. taky ferovy predavajuci sa casto nevidi)