... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: prosim o stanovisko klubu

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 03:06

jo, neurazte sa na mna, tie slova o blbeckoch som pouzil len z dovodu komixovskeho spracovania pribehu, ani jedneho z vas som nechcel urazat, je to len zo srandy pre ucel vysvetlenia.... #-o

Kto tomu chape, chape tomu a kto nie, ten je b....

blesk
Autor témy
Auto: x1 18xd (2015)
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 09:26

airbone - v pohode plne chapeme. Inak dakujem este raz vsetkym za vase stanoviska. Myslim ze by sme mohli tuto temu aj uzavriet.

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 09:29

treba prepocut zeny a nahradit to s clenovia :D
[youtube]aGn9m6d2GKY&feature=player_embedded[/youtube]

blesk, mal si smolu, a obdivujem tvoje nervy a snahu zrovnat spor =D>
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

blesk
Autor témy

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 11:03

:-)

inak uplne mimo - celkom nemam pochopenie ako mohli dat do telky mentalne postihnuteho cloveka ako objekt zabavy. podla mna dost neeticke

Bawo 740
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 11:14

Bmino to video je pekné :mrgreen: Inak vizerá naozaj ako mentálne postihnutý.Blesk dúfam že sa to už vyriešilo,ja som mal podobné problémy,tiež s 18" akurát že to boli Dotz Brands Hatch Dark,predával som ich za 200 euro,prišiel kupec,neboli 100% to som mu hovoril,jeden disk bol pokrivený,to som mu aj ukázal,obvolával tam všetkých či sa to bude dať vyrovnať pritom bol iba trošičku pokrivený,povedal dobre,dohodli sme sa ešte na 180 eurách,dal peniaze,odišiel a na druhý deň my už volá že tam kde bol ten disk pokrivený sa mu rozsypal a že chce odomňa 100 euro,pritom ked som mu ho dával tak všetko držalo a nikde nebola žiadna puklinka.Potom ho bolo treba trošku postrašiť že nech kludne dojde ale nič mu nedám,chvílu sa to naťahovalo ale potom dal pokoj.Vedel že tie disky neboli 100%,ukázal som mu ich aj tam kde boli pokrivené,povedal ok,dobre,ešte aj zlavu som mu dal a mať pekné 18" za 180 euro je myslím si pekné,všetky boli ok iba ten jeden trošku pokrivený,vedel o tom a vidíš ako to dopadlo,ludia si vždy budú myslieť že kúpia iba 100% veci :?
Ale dúfam že sa to nejak vyriešilo teda a budeš mať pokoj lebo viem čo to je ked ťa niekto stále otravuje a pýta si od teba peniaze :wink:

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Pondelok, 13. Decembra 2010, 23:55

aha video s mojho profilu ja jutube \:D/ \:D/
E36 compact 316i           (||||)(||||)

100RM
Auto: e61 550i

Pondelok, 27. Decembra 2010, 12:41

Citim moralnu povinnost suhlasit s Bleskom. A druhy pan moze byt rad, ze natrafil nanho, a nie na niekoho, kto by sa nanho vykaslal aj s celym vracanim penazi ...

turtlak69
Auto: e46 - 330Ci

Streda, 29. Decembra 2010, 03:13

...s vracanim penazi... :D o takejto hodine mi to pride velmi vtipne slovne spojenie.... no nic, tema nie je o vracani a ovraciavani penazi...

udivuje ma, ze sa to predavajucemu vobec oplati riesit. tiez by som chcel mal tolko energie a casu. ak sa citis ukrivdeny (comu v podstate rozumiem), staci napisat svoju pravdu a disky predat. nemyslim si, ze by to bol problem aj keby si do inzeratu napisal vsetko co si zistil (jedna pneu K.O., jeden disk bol krivy, opraveny). dostal by si naspat financie. jedine co by si stratil je cas. ale vzhladom na tuto temu to nie je ziaden nedostatkovy tovar. za tie peniaze by si kupil ine disky s vyhovujucimi pneu. problem by bol vyrieseny. niekto zhana disky+pneu, niekto zhana hlavne disky a pneu ma svoje. za tu cenu by to slo prec podla mna celkom lahko aj keby boli obute len dva. mozes byt rad, ze blesk sa snazi problem riesit, nevyhyba sa kontaktu, odpisujena kazdu poznamku, snazi byt ustretovy ako to len ide. nemozes pocitat s tym, ze teraz zaplati vyrovnanie disku, nove pneu, preplati benzin a este aj "usly zisk".

ad predavajuci: nechapem kde si nabral tolko trpezlivosti... asi by mi bolo velmi kokotno keby som sa mal hadat s niekym, kto mi zrazu a dokonca az po kupe da zaruku na disky a je ochotny ich zobrat naspat a vratit peniaze. ked clovek ide nieco reklamovat do obchodu, tiez sa tam musi dostavit. ked reklamuje na e-shope, tiez musi cvakat postu. podla mna bezna vec.

nedavno som kupil auto. prisla zima, prejavili sa neduhy: baterka na odchode, obcas problem so startovanim, zacala svietit kontrolka airbagu, pri TK som objavil slziaci diff, atd... ani vo sne by ma nenapadlo ist za predoslym majitelom a stazovat sa ked viem, ze o tom nemusel vediet (a ani nevedel. taky ferovy predavajuci sa casto nevidi)
hyundai lantra 1.8 GLS
e34 520i
e39 528i

e46 330Ci

pribehy-nasich-aut/topic-t37644.html

blesk
Autor témy

Streda, 29. Decembra 2010, 10:44

dik chlapy, nechajme uz tak