... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
(dame dole, prevazime, nasadime na moje, padnu -> platim a letim smer Brno)...
birki napísal:neverim ze existuju 18"palcove kolesa ktore najazdili 10 000km na slovensku a su rovne!!!!! tolko ktomu...
cobra11 napísal:Moj nazor:
Pouzita vec nieje 100%
Mal si moznost si tovar pozriet a skontrolovatNikto ta do kupy nenutil
Je jedno za kolko si tie disky kupil, stale si kupil pouzitu vec!
Vsetky ostatne naklady na opravu su uz tvoj problem a tvoja vec
Mal si moznost disky vratit! To ze ta cesta stoji niake peniaze je uz tvoj problem!!!
To je ti predavajuci je ochotny vratit niaku cast penazi za opravu je velky prejav serioznosti z jeho strany!!!
A tymto tvojim neserioznym jednanim si stratil moznost dostat cast penazi na opravu!!!
A po slovensky:
FOE si jebnuty ako vsetci slovaci, chces vsetko za nic!
Tvojim dalsim jednanim by som sa uz vyjebal na teba, pis si co chces, kazdy uz vie co si zac.
JEBAT!
blesk napísal:dakujem vsetkym za stanoviska, poslal som vcera 32 Eur, pre mna je ta vec tym uzavreta. V zivote som nieco taketo nemusel na fore ventilovat, ale zial komunikacia ma natolko nahnevala ze som nemohol inak. Luto mi len toho ze viem ze tie kolesa sa vela ludom pacili (vcitane mna) a na jar ked sa objavia na fOE-ho aute nejeden zaslinta (vyzera to snad este lepsie ako na mojom) to mohol niekto s nadsenim prezentovat ako dobre kupil. Takto som len stratil kopu casu a navyse nervov ktore si mohol usetrit aj fOE ak bol hned nespokojny, keby mi kolesa vratil.
cobra11 napísal:A po slovensky:
FOE si jebnuty ako vsetci slovaci, chces vsetko za nic!
Tvojim dalsim jednanim by som sa uz vyjebal na teba, pis si co chces, kazdy uz vie co si zac.
JEBAT!