... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

blesk
Autor témy
Auto: x1 18xd (2015)
Kraj: Bratislavský

Re: prosim o stanovisko klubu

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 00:38

Obdobie OD: XXXXXXXX Účet: -- XXXXXXXX Dátum spracovania 09.12.2010 Dátum zúčtovania 09.12.2010 Suma 32,00 Mena EUR Účel platby fOE Popis transakcie CCINT XXXXXXXXX Typ Debet

od teba ja uz nic nacakam kedze som sa nedockal pocas nasej komunikacie. Mrzi ma ale ze tie disky nema niekto iny

Užívateľov profilový obrázok
speq
Auto: F01 730d M-Packet

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 01:40

ja to vidim takto

blesk posle 32 euro .. tam je problem v tej cene dost pretoze ta cena je taka nizka ze taku hodnotu maju len tie disky ... to moze blesk povedat ze PREDAVA 4 kolesa a k tomu ZADARMO pneu a foe v tom pripade nemoze nic ohladom gumy lebo boli zadarmo cize za ne nezaplatil ale platil za cenu DISKOV .. takze blesk posle 32 euro a vybevene

spawner
Auto: ziga
Kraj: Košický

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 03:04

hm , zaujimava konverzacia , ale jednu vec si zapametajte , ked kupujete jazdenky kolesa , nikdy nebudu v 100% stave to je proste tak , nase Sk cesty sa o to postaraju , preto som radsej zainvestoval do novych a nemam taketo problemy, co sa tyka vasho konfilktu , ako foe pise ze sa mu nechce ist do BA, este nikto my neponukol nikdy taku vec ze by mi vratil peniaze za tovar, ale zas chapem ze je to zbytocny benzin a zas dalsie minusove peniaze, ja by som ti poslal 40e a dufal ze budes spokojny
howgh
Nissan GTR

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 06:19

a tak su predavaju ci ktory vam tu vec aj vymenia...mal som aj ja taky pripad ze ta vec proste nebola v takom stave ako sa pisalo, co sa ale zistilo az neskor a tiez to nebolo umyselne urobene...predavajuci to zobral za samozrejmost a vec mi vymenil :roll: ale naklady za cestu alebo postu som neriesil aj tak by mi to nik nepreplatil :roll:
tak ale tu maju podla mna pravdu obaja...aj ked vy ste boli spolu v pneuservise kde vam to prehodili a vyvazili? a kedy sa prislo na to ze disk je krivy? ci foe si to daval vyvazovat inde? :roll:
(dame dole, prevazime, nasadime na moje, padnu -> platim a letim smer Brno)...

takze vy ste ich vyvazovali na mieste? :-k
E36 compact 316i           (||||)(||||)

birki
Auto: 540iA touring

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 07:49

neverim ze existuju 18"palcove kolesa ktore najazdili 10 000km na slovensku a su rovne!!!!! tolko ktomu...
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 08:35

zlucene do jednej temy 8)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 08:43

birki napísal:
neverim ze existuju 18"palcove kolesa ktore najazdili 10 000km na slovensku a su rovne!!!!! tolko ktomu...

Suhlas s birkim :arrow:

blesk
Autor témy

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 09:01

dakujem vsetkym za stanoviska, poslal som vcera 32 Eur, pre mna je ta vec tym uzavreta. V zivote som nieco taketo nemusel na fore ventilovat, ale zial komunikacia ma natolko nahnevala ze som nemohol inak. Luto mi len toho ze viem ze tie kolesa sa vela ludom pacili (vcitane mna) a na jar ked sa objavia na fOE-ho aute nejeden zaslinta (vyzera to snad este lepsie ako na mojom) to mohol niekto s nadsenim prezentovat ako dobre kupil. Takto som len stratil kopu casu a navyse nervov ktore si mohol usetrit aj fOE ak bol hned nespokojny, keby mi kolesa vratil.

cobra11

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 09:36

Moj nazor:
Pouzita vec nieje 100%
Mal si moznost si tovar pozriet a skontrolovat
Nikto ta do kupy nenutil
Je jedno za kolko si tie disky kupil, stale si kupil pouzitu vec!
Vsetky ostatne naklady na opravu su uz tvoj problem a tvoja vec

Mal si moznost disky vratit! To ze ta cesta stoji niake peniaze je uz tvoj problem!!!

To je ti predavajuci je ochotny vratit niaku cast penazi za opravu je velky prejav serioznosti z jeho strany!!!

A tymto tvojim neserioznym jednanim si stratil moznost dostat cast penazi na opravu!!!

A po slovensky:

FOE si jebnuty ako vsetci slovaci, chces vsetko za nic!
Tvojim dalsim jednanim by som sa uz vyjebal na teba, pis si co chces, kazdy uz vie co si zac.

JEBAT!

blesk
Autor témy

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 09:44

cobra klud: ako som pisal ja uz som mu vcera v noci poslal aj tych 32 Eur na rovnanie disku, aj ked som mal uz vselijake chute po tejto komunikacii

maiki
Auto: 02" E46 320d

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 10:04

cobra11 napísal:
Moj nazor:
Pouzita vec nieje 100%
Mal si moznost si tovar pozriet a skontrolovatNikto ta do kupy nenutil
Je jedno za kolko si tie disky kupil, stale si kupil pouzitu vec!
Vsetky ostatne naklady na opravu su uz tvoj problem a tvoja vec
Mal si moznost disky vratit! To ze ta cesta stoji niake peniaze je uz tvoj problem!!!

To je ti predavajuci je ochotny vratit niaku cast penazi za opravu je velky prejav serioznosti z jeho strany!!!

A tymto tvojim neserioznym jednanim si stratil moznost dostat cast penazi na opravu!!!

A po slovensky:

Tvojim dalsim jednanim by som sa uz vyjebal na teba, pis si co chces, kazdy uz vie co si zac.

JEBAT!

plne suhlasim, okrem toho posledneho, kedze FOE ho nepoznam...
kupujes pouzitu vec, ziadna zaruka, mal si moznost si ich prezret, vyskusat... odovzdas peniaze za kupu a idete si po svojom, myslim ze blesk jednal dost seriozne !
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 10:12

stale sa da komunikovat, dohodnut, ak raz boli ponuknute alternativy vratenia, myslim ze je to adekvatne

kolko krat som sa obabral a nemal som ani tovar ani prachy (a to si myslim, ze s obchodovanim mam dost skustenosti)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

fOE
Auto: E46 328i r.2000
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 11:40

blesk napísal:
dakujem vsetkym za stanoviska, poslal som vcera 32 Eur, pre mna je ta vec tym uzavreta. V zivote som nieco taketo nemusel na fore ventilovat, ale zial komunikacia ma natolko nahnevala ze som nemohol inak. Luto mi len toho ze viem ze tie kolesa sa vela ludom pacili (vcitane mna) a na jar ked sa objavia na fOE-ho aute nejeden zaslinta (vyzera to snad este lepsie ako na mojom) to mohol niekto s nadsenim prezentovat ako dobre kupil. Takto som len stratil kopu casu a navyse nervov ktore si mohol usetrit aj fOE ak bol hned nespokojny, keby mi kolesa vratil.

Sam vies ako to v BA bolo, ty si ponahlal do skolky po deti a ja som nebol sfina a nechal ta ist este ked kolesa neboli vsetky vyvazovane a potom si nemal cas sa vratit, az neskor vecer a ja som bol na nohach a v aute od rana od pol siestej (bol to piatok a v mojom pripade pracovny piatok) takze som nata v BA proste cakat nemohol, riskoval by som potom cestu vylozene utahany. Teba nahnevala komunikacia somnou, mna s tebou, pravda je uprostred. Ze si stratil kopu casu a nervov? ak hej ja som tratil dvakrat, ja teraz beham a rovnam disk, beham a zhanam pneu... ty jedine kde stracas cas je rozculovanim sa tu ze ta niekto cez PM snazi dotlacit ktomu aby si vyrovnal ucty. Tak sa nato pozeraj trocha rozumne a nie ako (a teraz to trocha nadsadim) urazeny jesita ako dobre si ty ponukal a predaval. Co som od teba cely cas chcel bolo 40E (20E za rovnanie disku a 20 za znicenu pneu co by podla mna bolo fair pre obe strany - polovica nakladov na moje bedra a polovica na tvoje...) no dostanem 32 a bude musiet stacit

A poucenie?

trocha ma zamrzelo kolko ludi tu schvaluje to ze clovek inzeruje nieco ine a realita je inde. To aka je cena je bezpredmetne, keby bola ina kupujem inde... No co, asi ostanem na BMW klube skor predavat (ako poctivi idiot O:) ) ako kupovat... troska som sa sklamal
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

fOE
Auto: E46 328i r.2000
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 11:44

cobra11 napísal:
A po slovensky:

JEBAT!

=D> si sa predviedol :mrgreen: , kto je ten "jebnuty slovak" si spravy nazor kazdy sam, ak je trvanie na dohode a a hladanie kompromisneho riesenia cez PM znakom "jebnutosti" budem to ja... ak je tym znakom tento tvoj vulgarny vyplod si to ty...
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

Majo320
Auto: BMW E36
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 11:55

Neviem Foe myslim ze blesk je ferovy az moc. JA osobne by som ti nevrail nic ak sa ti nepaci dones mu kola naspat a on ti vrati peniaze. Ak si taky pedant tak si si mal priplatit dat kolesa skontrolovat v pneuservise kde ste si ich dali prehadzovat. kUPIL SI TIE KOLA ZA SUPER CENU TAK CO TERAZ VYMYSLAS
Neviem ci by si ty predaval taketo kolesa za 400e kua. Ak chces kola vratit tak Cesta ide na tvoje triko bohuzial.
Kua normalne som vytoceny
Naposledy upravil/-a Majo320 v Štvrtok, 9. Decembra 2010, 12:18, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných