ok fOE: ospravedlnujem sa ti ze som ta nazval cerstvym clenom
davam zbytok komunikacie, celkom by ma zujimalo v com som klamal, S tym mam najvaci problem ze ma stale oznacujes za podvodnika a klamara, poznam docela dost ludi co by ti uz ani neodpisovalo nie ti ponukalo nejake peniaze ci vratenie plnej ciastky za disky:
Zdravim, len pre potvrdenie pisem ze z mojej strany ten piatok plati. Este mi pls napis kedy (sme sa dohadovali okolo/po tretej hodine) a kde sa stretneme. Pripadne by sa hodilo tel. cislo aby sme sa mohli v pripade nejakych komplikacii dohodnut. Moj telefon je +420776092048
Dik, Jozo
Odoslané: Uto Nov 23, 2010 13:01
Zobraziť správu
blesk
Predmet správy: Re: Kupim R18 na E46 sedanPriečinok: Odoslaná pošta
ok, musim este vybavit ten pneuservis
Odoslané: Sob Nov 20, 2010 19:47
Zobraziť správu
fOE
Predmet správy: Re: Kupim R18 na E46 sedanPriečinok: Doručená pošta
uff, tak to je iba dobre , bo na tu jednu som to planoval dost na krv (si vravel ze mozes okolo obeda). Ak teda mozme aj neskor dohodnime sa na 15-15:30? V Blave sa nevyznam takze ta poprosim o vyber nejakeho mieste kde sa stretneme a najlepsie blizko daakeho pneuservisu (ten by mozno bolo dobre objednat).
Odoslané: Sob Nov 20, 2010 17:32
Zobraziť správu
blesk
cca do 14:30 mam poradu takze tak snad o 15tej by to slo
Odoslané: Sob Nov 20, 2010 17:20
Zobraziť správu
fOE
Zdravim,
co by si vravel na tento piatok? V BA by som mohol byt okolo 13:00, islo by to?
J.
Odoslané: Sob Nov 20, 2010 16:09
Zobraziť správu
fOE
OK, sme teda dohodnuti. V utorok by som mal vediet co a ako a skusim to stihnut hned buduci tyzden, nech to je vybavene... zatim dik moc
Pozdravuje Jozef
Odoslané: Štv Nov 18, 2010 22:08
Zobraziť správu
blesk
tym ze momentalne nema nikde inzerat a len som reagoval na tvoju poziadavku tak je iba jedn clovek s ktorym som dohodnuty ze ak sa ich rozhodnem predavat nech sa mu ohlasim. Takze v zasade sa mozme dohodnut. Ja nebudem teda inzerovat kedze ak by si ich nezobral ty je tu druhy zaujemca (teraz si nepamatam nick ale tiez z klubu). Ok pneuservis bude rychlejsi a pohodlnejsi. tak az budes mat naplanovanu cestu sa ohlas. Ak by sa nieco zmenilo u mna (nemalo by sa) tak by som ti napisal zas ja. Gratulujem k povyseniu, to vzdy potesi aj ked vacsinou prinasa aj nove povinnosti, ale zvacsa aj viac penazi (aj na auto:-). zatial Pozdravuje Vilo
Odoslané: Štv Nov 18, 2010 17:41
Zobraziť správu
fOE
Tak neviem k comu ti pogartulovat skor, ci k M3, ci k jazdeniu po okruhu a ci k buducemu jazdeniu po okruhu v M3 na slickoch
Ak to budeme riesit okolo obeda, tak preferujem ten pneuservis (kde to samozrejme zaplatim), uz len kvoli tomu ze budem dost ponahlat a menit kolo po jednom niekde u benzinky... chapes, skusit nasadit by som chcel vsetky 4, nech mam istotu ze pasuju a nehadzu atd (dame dole, prevazime, nasadime na moje, padnu -> platim a letim smer Brno)...
Disky planujem len ako letne, takze nato neponahlam... mozeme sa dohodnut a ja ti pockam nato aby si mal nahradu Takze ak to chces uponahlat mozme dalsi tyzden, len ti este presne neviem slubit kedy, vyslo to teraz tak necekane nevhodne vtom ze ma povysili v praci a teraz sa rozkukavam a zobrat si volno (ktore je treba aby som sa mohol okolo obeda tulat Bratislavou ) bude komplikovanejsie a najma to neviem teraz.
Kazdopadne mi daj pls vediet ci s tebou teda mozem ratat, ci tu nieje niekto iny (aspon teraz) kto by nato ponahlal viac ako ja... a tiez ci je pre teba OK sa nateraz dohodnut na povedzme dalsie dva tyzdne, kedy by som to chcel zvladnut... ok?
Odoslané: Štv Nov 18, 2010 12:11
Zobraziť správu
blesk
Vyskusanie nie je problem, myslim ze by sme to nemuseli riesit ani v pneuservise, to je len otazka nejakeho casu to niekde na pumpe vyskusat. Mne sa na aute ocitli uz pri kupe:-) su na nom uz najmenej 2roky. Mne sa tie disky inak na auto aj hodia aj pacia a je fajn ze su origo BMW. jedine preco zvazujem predaj je prakticka stranka - a to ze chcem kupovat poloslicky R888 kedze auto nemam na denne jazdenie ale len na zabavu a v 18" su nechutne drahe (280-300 Eur za kus). Ono je celkom rozumne pri vybere diskov ked chcel este byvaly majitel aby kolesa vyplnali viac blatniky ist cestou mensieho ET co je lepsie ako ked sa davaju podlozky. Navrhni kedy by si chcel prist, s tym ze si musim naplanovat kupu druhych diskov, aby ked si sa rozhodol ich zobrat som mal na co auto postavit:-) pre mna je dobry cas cez tyzden okolo obeda. Uz som ich chvilu aj inzeroval a dvaja ludia si po ne chceli prist, len nakoniec som sa vtedy rozhodol si ich nechat kedze sa mi na aute pacia a su tam slusne pneu. Boli zas ale kamarati jazdit na okruhu a som si povedal ze kua chcem tie poloslicky kaslat na image:-) na SK Ringu to zlepzi cas cca o 5s a nechcem aby sa kamarat s znacne upravenou okruhovou Ibzizou TDI mohol pochvalit ze nalozil M-ku:-) aj ked mu to ide slusne na benzinovom 225hp Leone Cupar R co som mal som bol rychelsji ako on. Na M-ku som sa zatial neodvzail ist na okruh kedze ako sa poznam tak neviem ist pomaly a ten zadok na seriovom M-ku uleti kedykolvek. J aale chcem jazdit cistu stopu bezpecne, rychlo a s lepsim casom ako TDI:-) takze proste potrebujem poloslicky (tie mozes jazdit aj na beznej ceste) zatial sa maj Vilo
Odoslané: Štv Nov 18, 2010 11:34
Zobraziť správu
fOE
blesk píše:
tak oprava tie styling 94 su:
Light alloy rim 36 11 6 753 240
8JX18 ET:24
http://bmwfans.info/parts/catalog/E68/S ... tyling_94/
Vilo
No o zaujem by som mal, no niesom si isty ci kola zo sedmicky (kde sa ti vzali na M3? ) padnu na E46, zvlast o predne mam u ET24 strach... takze nema cenu otom uvazovat ak by pre teba bol problem ich pred kupou niekde v pneuservise nechat nahodit na moje auto a skusit ci to bude bez problemu. Je to mozne? Inak som z Brna :) ale do BA po dialnici to nieje tak daleko
Odoslané: Štv Nov 18, 2010 10:28
Zobraziť správu
blesk
tak oprava tie styling 94 su:
Light alloy rim 36 11 6 753 240
8JX18 ET:24
http://bmwfans.info/parts/catalog/E68/S ... tyling_94/
Vilo
Odoslané: Str Nov 17, 2010 11:40
Zobraziť správu
blesk
urcite padnu kedze to mam na E36 a na E46 je asi o 10-15mm viac miesta v blatnikoch. mal som tam vzadu 245/35/18 - tie tam bez problemov vosli, teraz 225/40/18 - tie maju trochu vacsiu rezervu
zatial Vilo
Odoslané: Str Nov 17, 2010 11:34
Zobraziť správu
fOE
Stilling 94 8,5x18 ET 20 oto ET sa obavam ze na obycajnu E46 nepadnu, ake siroke su pneu vzadu?
Odoslané: Str Nov 17, 2010 11:23
Zobraziť správu
blesk
Predmet: Kupim R18 na E46 sedan
fOE píše:
Kupim R18 na E46 sedan, aj s pneu, ponuknite
eventualne opat zvazujem svoje co mam teraz na M3 E36
su to Stilling 94 8,5x18 ET 20. pneu 225/40/18 - predne Pirelli Zero Rosso, zadne Dunlop Sport Maxx dezen cca 5-5,5mm
http://img593.imageshack.us/i/obrzok011x.jpg/http://img249.imageshack.us/i/obrzok002x.jpg/cenu by som si predstavoval tak 450,- Eur
odkial si? ja BA