... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Re: prosim o stanovisko klubu

Streda, 8. Decembra 2010, 23:08

tak tak, tu vás asi nikto nerozsúdi... obaja máte svoju pravdu. je to asi aj tak len na vás ako sa dohodnete

držím palce :idea:

blesk
Autor témy
Auto: x1 18xd (2015)
Kraj: Bratislavský

Streda, 8. Decembra 2010, 23:09

ok fOE: ospravedlnujem sa ti ze som ta nazval cerstvym clenom

davam zbytok komunikacie, celkom by ma zujimalo v com som klamal, S tym mam najvaci problem ze ma stale oznacujes za podvodnika a klamara, poznam docela dost ludi co by ti uz ani neodpisovalo nie ti ponukalo nejake peniaze ci vratenie plnej ciastky za disky:

Zdravim, len pre potvrdenie pisem ze z mojej strany ten piatok plati. Este mi pls napis kedy (sme sa dohadovali okolo/po tretej hodine) a kde sa stretneme. Pripadne by sa hodilo tel. cislo aby sme sa mohli v pripade nejakych komplikacii dohodnut. Moj telefon je +420776092048
Dik, Jozo

Odoslané: Uto Nov 23, 2010 13:01

Zobraziť správu

blesk
Predmet správy: Re: Kupim R18 na E46 sedanPriečinok: Odoslaná pošta
ok, musim este vybavit ten pneuservis

Odoslané: Sob Nov 20, 2010 19:47

Zobraziť správu

fOE
Predmet správy: Re: Kupim R18 na E46 sedanPriečinok: Doručená pošta
uff, tak to je iba dobre , bo na tu jednu som to planoval dost na krv (si vravel ze mozes okolo obeda). Ak teda mozme aj neskor dohodnime sa na 15-15:30? V Blave sa nevyznam takze ta poprosim o vyber nejakeho mieste kde sa stretneme a najlepsie blizko daakeho pneuservisu (ten by mozno bolo dobre objednat).

Odoslané: Sob Nov 20, 2010 17:32

Zobraziť správu

blesk
cca do 14:30 mam poradu takze tak snad o 15tej by to slo

Odoslané: Sob Nov 20, 2010 17:20

Zobraziť správu

fOE
Zdravim,

co by si vravel na tento piatok? V BA by som mohol byt okolo 13:00, islo by to?

J.

Odoslané: Sob Nov 20, 2010 16:09

Zobraziť správu

fOE
OK, sme teda dohodnuti. V utorok by som mal vediet co a ako a skusim to stihnut hned buduci tyzden, nech to je vybavene... zatim dik moc
Pozdravuje Jozef

Odoslané: Štv Nov 18, 2010 22:08

Zobraziť správu

blesk
tym ze momentalne nema nikde inzerat a len som reagoval na tvoju poziadavku tak je iba jedn clovek s ktorym som dohodnuty ze ak sa ich rozhodnem predavat nech sa mu ohlasim. Takze v zasade sa mozme dohodnut. Ja nebudem teda inzerovat kedze ak by si ich nezobral ty je tu druhy zaujemca (teraz si nepamatam nick ale tiez z klubu). Ok pneuservis bude rychlejsi a pohodlnejsi. tak az budes mat naplanovanu cestu sa ohlas. Ak by sa nieco zmenilo u mna (nemalo by sa) tak by som ti napisal zas ja. Gratulujem k povyseniu, to vzdy potesi aj ked vacsinou prinasa aj nove povinnosti, ale zvacsa aj viac penazi (aj na auto:-). zatial Pozdravuje Vilo

Odoslané: Štv Nov 18, 2010 17:41

Zobraziť správu

fOE
Tak neviem k comu ti pogartulovat skor, ci k M3, ci k jazdeniu po okruhu a ci k buducemu jazdeniu po okruhu v M3 na slickoch
Ak to budeme riesit okolo obeda, tak preferujem ten pneuservis (kde to samozrejme zaplatim), uz len kvoli tomu ze budem dost ponahlat a menit kolo po jednom niekde u benzinky... chapes, skusit nasadit by som chcel vsetky 4, nech mam istotu ze pasuju a nehadzu atd (dame dole, prevazime, nasadime na moje, padnu -> platim a letim smer Brno)...
Disky planujem len ako letne, takze nato neponahlam... mozeme sa dohodnut a ja ti pockam nato aby si mal nahradu Takze ak to chces uponahlat mozme dalsi tyzden, len ti este presne neviem slubit kedy, vyslo to teraz tak necekane nevhodne vtom ze ma povysili v praci a teraz sa rozkukavam a zobrat si volno (ktore je treba aby som sa mohol okolo obeda tulat Bratislavou ) bude komplikovanejsie a najma to neviem teraz.

Kazdopadne mi daj pls vediet ci s tebou teda mozem ratat, ci tu nieje niekto iny (aspon teraz) kto by nato ponahlal viac ako ja... a tiez ci je pre teba OK sa nateraz dohodnut na povedzme dalsie dva tyzdne, kedy by som to chcel zvladnut... ok?

Odoslané: Štv Nov 18, 2010 12:11

Zobraziť správu

blesk
Vyskusanie nie je problem, myslim ze by sme to nemuseli riesit ani v pneuservise, to je len otazka nejakeho casu to niekde na pumpe vyskusat. Mne sa na aute ocitli uz pri kupe:-) su na nom uz najmenej 2roky. Mne sa tie disky inak na auto aj hodia aj pacia a je fajn ze su origo BMW. jedine preco zvazujem predaj je prakticka stranka - a to ze chcem kupovat poloslicky R888 kedze auto nemam na denne jazdenie ale len na zabavu a v 18" su nechutne drahe (280-300 Eur za kus). Ono je celkom rozumne pri vybere diskov ked chcel este byvaly majitel aby kolesa vyplnali viac blatniky ist cestou mensieho ET co je lepsie ako ked sa davaju podlozky. Navrhni kedy by si chcel prist, s tym ze si musim naplanovat kupu druhych diskov, aby ked si sa rozhodol ich zobrat som mal na co auto postavit:-) pre mna je dobry cas cez tyzden okolo obeda. Uz som ich chvilu aj inzeroval a dvaja ludia si po ne chceli prist, len nakoniec som sa vtedy rozhodol si ich nechat kedze sa mi na aute pacia a su tam slusne pneu. Boli zas ale kamarati jazdit na okruhu a som si povedal ze kua chcem tie poloslicky kaslat na image:-) na SK Ringu to zlepzi cas cca o 5s a nechcem aby sa kamarat s znacne upravenou okruhovou Ibzizou TDI mohol pochvalit ze nalozil M-ku:-) aj ked mu to ide slusne na benzinovom 225hp Leone Cupar R co som mal som bol rychelsji ako on. Na M-ku som sa zatial neodvzail ist na okruh kedze ako sa poznam tak neviem ist pomaly a ten zadok na seriovom M-ku uleti kedykolvek. J aale chcem jazdit cistu stopu bezpecne, rychlo a s lepsim casom ako TDI:-) takze proste potrebujem poloslicky (tie mozes jazdit aj na beznej ceste) zatial sa maj Vilo

Odoslané: Štv Nov 18, 2010 11:34

Zobraziť správu

fOE
blesk píše:
tak oprava tie styling 94 su:

Light alloy rim 36 11 6 753 240
8JX18 ET:24

http://bmwfans.info/parts/catalog/E68/S ... tyling_94/

Vilo

No o zaujem by som mal, no niesom si isty ci kola zo sedmicky (kde sa ti vzali na M3? ) padnu na E46, zvlast o predne mam u ET24 strach... takze nema cenu otom uvazovat ak by pre teba bol problem ich pred kupou niekde v pneuservise nechat nahodit na moje auto a skusit ci to bude bez problemu. Je to mozne? Inak som z Brna :) ale do BA po dialnici to nieje tak daleko

Odoslané: Štv Nov 18, 2010 10:28

Zobraziť správu

blesk
tak oprava tie styling 94 su:

Light alloy rim 36 11 6 753 240
8JX18 ET:24

http://bmwfans.info/parts/catalog/E68/S ... tyling_94/

Vilo

Odoslané: Str Nov 17, 2010 11:40

Zobraziť správu

blesk
urcite padnu kedze to mam na E36 a na E46 je asi o 10-15mm viac miesta v blatnikoch. mal som tam vzadu 245/35/18 - tie tam bez problemov vosli, teraz 225/40/18 - tie maju trochu vacsiu rezervu

zatial Vilo

Odoslané: Str Nov 17, 2010 11:34

Zobraziť správu

fOE
Stilling 94 8,5x18 ET 20 oto ET sa obavam ze na obycajnu E46 nepadnu, ake siroke su pneu vzadu?

Odoslané: Str Nov 17, 2010 11:23

Zobraziť správu

blesk
Predmet: Kupim R18 na E46 sedan

fOE píše:
Kupim R18 na E46 sedan, aj s pneu, ponuknite

eventualne opat zvazujem svoje co mam teraz na M3 E36

su to Stilling 94 8,5x18 ET 20. pneu 225/40/18 - predne Pirelli Zero Rosso, zadne Dunlop Sport Maxx dezen cca 5-5,5mm

http://img593.imageshack.us/i/obrzok011x.jpg/

http://img249.imageshack.us/i/obrzok002x.jpg/

cenu by som si predstavoval tak 450,- Eur

odkial si? ja BA
Naposledy upravil/-a blesk v Streda, 8. Decembra 2010, 23:17, upravené celkom 1 krát.

killian

Streda, 8. Decembra 2010, 23:11

kazdy ma sice svoju pravdu, ale som na bleskovej strane. vacsina predavajucich by neponukla ani preplatenie toho rovnania...

Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Streda, 8. Decembra 2010, 23:14

fOE viem ako sa cítiš, ja som sa ojebal pri kúpe auta a tam som neriešil 40e za rovnanie disku, po mesiaci som menil turbo. Takže viem presne ako ti je, len proste život je svina, nikdy nevieš presne čo kupuješ, pokiaľ to nieje nová vec. Na jednej strane máš pravdu, ale môžeš byť rád že blesk je taký ochotný predávajúci že ti ponúkol už dve riešenia, aj keď mi je jasné že 30e na cestu do Ba je dosť, ďalšie dve možnosti som ti ponúkol ja ( dať disky kamarátovi do auta ak takého máš ty alebo on a on ich vrati, alebo disky opraviť a predať za viac ) Vy sa určite na niečom dohodnete :wink:
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

Spiderman
Auto: e60 530xd
Kraj: Nitriansky

Streda, 8. Decembra 2010, 23:23

ja sa priklanam k blesk-ovi
foe, mohol si tie disky vratit, dokonca ti ponukal 32E za narovnanie... bol by sprosty, keby ti dal viac penazi. ](*,)
podla mna bol blesk ferovy.

fOE
Auto: E46 328i r.2000

Streda, 8. Decembra 2010, 23:26

blesk napísal:
ok fOE: ospravedlnujem sa ti ze som ta nazval cestvym clenom

davam zbytok komunikacie, celkom by ma zujimalo v com som klamal, S tym mam najvaci problem ze ma stale oznacujes za podvodnika a klamara, poznam docela dost ludi co by ti uz ani neodpisovalo nie ti ponukalo nejake peniaze ci vratenie plnej ciastky za disky:

k tomu cerstvemu clenovi, len ma to pobavilo, nic viac
fOE napísal:

opravovat nemusis, len ma to pobavilo a v podstate mas pravdu, som cerstvy clen :) len ty si cerstvejsi... inak diskuzia sa pekne rozbehla

ad nas spor
aj nepovedanie pravdy je druh klamstva. Ocom sa mozme bavit je ci si otom mohol vediet, je mozne ze nie, no pochop moju situaciu... o buchnutom disku na prednom kole si myslim si mal vediet, to citit proste je (iked nie vzdy), o jazdeni na prazdnej gume ako sam pises niekolko km si vedel. Ze mi chces vratit peniaze za rovnanie disku, stym som suhlasil, dalej som sa uz s tebou otom ani nechcel bavit, preco? pretoze mi to zato proste nestoji... na tvoju ponuku 32E som reagoval zaslanim cisla uctu naco sa mi dostalo podrazdenej reakcie:
ak pristupis na 32eur nechamem to tak. ak mienis o mne niekde sirit ze mame nevyrovnane ucty alebo ze som neseriozny zverejnim celu komunikaciu na nete a dovtedy kym sa nevyjadri BMW komunita hlasovanim ci ti mam zaplatit viac alebo nie ti neposlem nic. Rozmysli si co napises

co som si aj rozmyslel a zaslal ti cislo uctu
ty ako reakciu nasledne zverejnis tento topic od ktoreho si slubujes neviem co. Osobne som potrebu nas spor zverejnovat necitil, preto to cislo uctu...
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: prosim o posudenie klubakov

Streda, 8. Decembra 2010, 23:39

Nerozumiem tomu, tie kola si mu predal, on ich videl, dali sa na auto a zaplatitl ti? Potom ti pisal ze jeden disk je krivy a ze guma je zodrata. Tak tu gumu si mal pozriet sam v akom je stave, teraz tazko dokazat kto ju zodral. Myslim ze spravne riesenie je zaplatit mu za vyrovnanie disku ktory bol krivy a tot vsjo..... Ak sa mu to nepaci, tak to je uz len spekulovanie.

blesk
Autor témy

Streda, 8. Decembra 2010, 23:41

fOE: necitil si potrebu nieco zverejnit? ved si pisal nieco ine?

bud si s tebou aj dasli ludia castejsie nerozumeju alebo som mal dovod zverejnit aj zbytok topicu. Myslim ze vsetko potrebne je napisane z nasej strany. Mna si urazil a doteraz si to nenapravil. Ked si pochopil ze malo kto je co len trochu na tvojej strane tak to otacas a nastavujes vdacne dlan aby si nerpisiel est eaj o tych 32Eur. Ja ti ich poslem ale je mi z toho na grcanie

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 8. Decembra 2010, 23:44

aha, tu je to zas.
Ja vam zasa zanedlho napisem ako som ja kupil auto ktore jazdilo mesiac a rozdrbalo sa. Oprava ma vysla na 6000eur, no 4500 zaplatil povodny majitel :lol:
Ale este vam napisem o firme PM autodiely z PB od ktoryhc som kupoval motor. Az potom uvidite co je to skutocny ojeb ala slovakia, nie taketo veci ze pouzita guma je zjazdena......

blesk
Autor témy

Re: prosim o posudenie klubakov

Streda, 8. Decembra 2010, 23:45

prosim adminov o priradenie k topicu s nazvom: "prosim o stanovisko klubakov" vyzeralo to ze mi to sem nepreslo.
dakujem za porozumenie

blesk
Autor témy

Streda, 8. Decembra 2010, 23:49

airbone napísal:
aha, tu je to zas.
Ja vam zasa zanedlho napisem ako som ja kupil auto ktore jazdilo mesiac a rozdrbalo sa. Oprava ma vysla na 6000eur, no 4500 zaplatil povodny majitel :lol:
Ale este vam napisem o firme PM autodiely z PB od ktoryhc som kupoval motor. Az potom uvidite co je to skutocny ojeb ala slovakia, nie taketo veci ze pouzita guma je zjazdena......

airbone: zobrazilo mi to ze to nepreslo, poprosil som adminov o presunutie do tejto temy. ospravedlnujem sa

fOE

Streda, 8. Decembra 2010, 23:52

blesk napísal:
fOE: necitil si potrebu nieco zverejnit? ved si pisal nieco ine?

bud si s tebou aj dasli ludia castejsie nerozumeju alebo som mal dovod zverejnit aj zbytok topicu. Myslim ze vsetko potrebne je napisane z nasej strany. Mna si urazil a doteraz si to nenapravil. Ked si pochopil ze malo kto je co len trochu na tvojej strane tak to otacas a nastavujes vdacne dlan aby si nerpisiel est eaj o tych 32Eur. Ja ti ich poslem ale je mi z toho na grcanie

Ak by som ta chcel tahat po diskuziach a tvrdit o tebe ze si klamar robil by som to cez pm alebo by som za tych 10 dni co to riesime zalozil tento topic ja, alebo ta hodil medzi nespolahlivych predajcov atd.?! Odpoved si najde kazdy sam...
Napravat ja nic nemusim, ide len oto za kolko to mas napravit ty, ja tratit budem tak ako tak...

Inak vizitku si tu tymto prispevkom robis sam...
Naposledy upravil/-a fOE v Streda, 8. Decembra 2010, 23:59, upravené celkom 1 krát.
Obrázok

Drac1k
Auto: tri

Streda, 8. Decembra 2010, 23:55

to fOE: Ja viem,ze si myslis opak,ale podla mna si este aj zarobil! (440e +tie necakane vydavky = stale slusna cena!)
50:50....
Obrázok
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión..
Novšie nie vždy musí znamenať lepšie..
e46 323i ex
e91 330xi N52
e92 335xi N54
g31 540ix B58

fOE

Streda, 8. Decembra 2010, 23:56

Drac1k napísal:
to fOE: Ja viem,ze si myslis opak,ale podla mna si este aj zarobil! (440e +tie necakane vydavky = stale slusna cena!)

mozno pravda a mozno nie, no meni to nieco natom co tu riesime? Predaval 4 disky s 4 pneu za 450E, mam 4 disky (jeden krivy) a 3 pneu... to nieje dreamdeal
Obrázok

Drac1k
Auto: tri

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 00:04

sice Vam moc nepomozem...ale kebyze som predavajuci/kupujuci... tak by som sa asi choval uplne rovnako ako vy!
obidvaja ste seriozni len zijete v inom svete :idea: (jeden v kupujucom a jeden v predavajucom!)
Obrázok
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión..
Novšie nie vždy musí znamenať lepšie..
e46 323i ex
e91 330xi N52
e92 335xi N54
g31 540ix B58

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných