... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ice.blade napísal:nepokazila sa len raz ale 2x, ta co sa riesila neskor "az po uplynuti zaruky" v ramci zaruky bola realizovana 21.10.2012, dalej dosla zenska 31.10.2012 ze jej auto trha pri rozjazdoch a aj toto jej opravili ZADARA a teraz sa stazuje zas ze jej to sere... fakt asi necitas s porozumenim, je to nefer nanho aztak moc srat a vymyslat si ajked ajked
michaltt napísal:Pelo : lubo je ludomil
http://forum.autobazar.eu/oprava-automa ... 39225.html
Bezne preraba tisice eur koli zakaznikom. Ked si tak citam jeho prispevky po internete, mam zmiesane pocity.
pelo napísal:Keby som mal riesit opravu automatu, tak radsej tu:
http://www.zp-automatic.cz/reference
hydromechanická - je poněkud pozměněná obdoba hydrodynamické, kterou používaly hlavně železniční vozidla (pravděpodobně tam není přímo HD měnič, ale nějaká jednodušší a robustnější obdoba)
TT-SIMIK napísal:Nefer na tom celom je len to,že sa to stalo už toľkým ľudom a stáva sa to dalej,tieto veci sa tahaju čo viem ja vyše dvoch rokov.....Ak si na nejaku opravu netrufam, poviem klientovi bohužial, s týmto vám nepomôžem...pri niektorých vecoch sa pokus omyl neopláca.....
Raz by som chcel pri takej oprave prevodovky byť, pozerať na ruky opravárovi, vidieť faktúry za nákup vecí, kludne mu zaplatiť maržu na materiali,kludne mu zaplatiť na hodinu čo si povie,ale chcem vidieť čo mi na prevodovke menil, čo nie, prečo začo,načo........ak je pri mne klient v mojej dielni,nemám s tým najmenší problém....každú vadnu sučiastku dostane do ruky(do kufra).......
lubomt napísal:PetoK - co mas zase? Bavi Ta tu špiniť ma? Kedy konecne prestanes??? Okrem jednej prevodovky, kde som davnejsie férovo vratil peniaze nemam s nikym ziadny iny problém, takze laskavo nemaj sproste pripomienky!!! Prid si k nam sadnut na jeden tyzden na zadok, uvidis kolko sa aut u nas premelie a sam uvidis, ze robime poctivo ! To ze sa obcas niekomu nieco nepaci a nedrzim garanciu potom na cele auto ( teda na veci co sa nemenili ) , za to nemozem. Cakam Tvoju odpoved! Sedim Ti na otlaku? Neviem naco si tu platim reklamu ako mnohi ini a Ty mi ničíš dobré meno firmy. Bez uražky, ale je to choré.