Piatok, 29. Marca 2013, 10:32
Muž
Registrace: 14.1. 2011
Město: Martin, SK
2009 Audi A6 Avant Q
--------------------------------------------------------------------------------
tecka napsal:
A to je pravda nebo neni? Takovy papir kolega napsal a podepsal nebo to neni pravda?
Zaruka je 6mesicu na vsechno, vcetne novych dilu nebo jen na praci a na dily dle dodavatele tedy asi 2 roky?
Zaruka jej koncila 30.09.2012. Zaruka je na diely a pracu,vzdy rovnako je 6 mesiacov podla zarucaku..Mala vtedy nejaky problem s trhanim a uprosila nas cez telefon, ze ci moze doniest auto na reklamaciu 21.10.2012, teda 21 dni po zaruke. Neviem, kto by jej to povolil, ale vysli sme jej v ustrety a opravili sme vzniknutu zavadu zadarmo cca za tyzden. Myslim , ze to bolo velmi ferove a korektne jednanie z nasej strany, kedze nic neplatila. Ziadna zaruka sa jej tymto nepredlzila, ved to bolo uz po zaruke. Minuly tyzden prisla pred nasu firmu a zvysenym hlasom sa zacala domahat toho, aby sme jej prevodovku spravili na garanciu, ze ved ako je to mozne, ze prestala ist. Kedze sama mala zarucny papier so sebou a datumy nepustia, trak som sa jej spytal, ci vie ze to ma pol roka po zaruke. Ona na to, ze sa radila s pravnickou a ta jej povedala, ze ma zaruku. Kedze bola velmi neprijemna a dozadovala sa nie prave slusne toho, na co nema pravo, auto som jej neprebral . takisto este chcela nejake potvrdenie, ze jej auto nespravime na zaruku. Nerozumiem, ci nechape, ze reklamovat po takej dlhej dobe sa neda a nemame preco vystavovat nejaky paier. Odisla prskajuc, ze to tak nenecha a tu je vysledok. Vsade na nas nakydala zlo, kopu zakaznikov urcite odradila, i kde tito nevedia, kde je pravda. Keby si cital, ako vsetci na bmw fore hovorili o nas a mne, ze som kokot, ze sme ojebavaci, nali by nam na papulu, ze skusili by sme iba raz a podobne premudrele reci, tak by ste sa nasrali ako ja a dali to takisto pravnikovi. Ja si za svojim slovom stojim a pani sa moze tesit. Nedam si srat na hlavu niekym, kto na to nema pravo !!!
lubomtAK senior
Muž
Registrace: 14.1. 2011
Město: Martin, SK
2009 Audi A6 Avant Q
--------------------------------------------------------------------------------
Clune21 napsal:
Záruka na práci je 6měsíců, pokavaď si díly koupí zákazník sám tak dva roky, jinak 6měsíců. Jiná situace nastává pokuď máte zvlášť fakturu na práci a na materiál, potom je na mat. záruka 2roky. Neuvádí li dodavatel jinou záruku.
Pozor, zakonnik udava pri oprave a uprave minimum 3 mesiace. Toto bola oprava. Nepredavali sme jej pouzite ani nove diely.
-
Prílohy
-