Germancars - ten koniec si velmi pekne popisal

každy je na nete hrdina
, ako sa mu mam ozvat, ked nemam jeho cislo, hned zhodnotil, ked mu vytiekol olej na parkovisku , ze sme na vine my a nebola rec o zdvihaku a konkretnom obhliadnuti situacie. A internet poznsm velmi dobre, v pc som znaly velmi dobre. Proste velmi vela otazok od neho na zaciatku, ze som sa az stratil od prveho prispevku, aka je to prevodovka, pisanim sprav si mozeme dopisovat aj tyzden a da sa to vyriesit jednym telefonatom, ktory trva mozno par minut. Ked vela ludi pise, netreba sa divit, ze radsej napisem "crnkni mi" , pretoze ak mas aj nieco za den urobit, nemozes visiet stale na nete a telefone. A treba sa starat aj o to , aby bolo z coho robit a aby mala firma dostatok dielov a oleja. Vela ludi vie, o com hovorim. Takisto sa nespolieham, ze si zapamatam kto kedy pride, ale mam zo zaznamenane ja aj kolega v telefone. Obcas sa nieco omylom vymaze a potom vznikne neprijemna situacia. Vela ludi vyuziva internet iba na ociernovanie a takisto ked mu niekto nevyhovie a pritom si neuvedomi, ze vina je v nom alebo neovlada co a ako funguje v automobile a neda si to ani patricne vysvetlit, popr.ani to nechce pochopit alebo neverí. Tak co je potom najjednoduchsie - naštvany to zavesim na net nech kazdy vie, aky je ten servisak zly a prizom uz nikto neskuma, kde je pravda. Ked viem , ze mam pravdu ja, ociernovst sa nedam, ked si nie som isty alebo dotycny rozmne zdovodni, som za napravu alebo dohodu.
Ale zbytocne clovek nieco napise, ked dalsi 10 ludia ho aj tak ociernia. Zvacsa servisaci kaslu na taketo fora a nedelia sa so svojimi skusenostami. Potom vznikaju take situacie, ze ludia ktori v zivote nic nedokazali alebo nikdy sa nevenovali autoservisu su strasne mudri a vznikaju mylne informacie.
Kto pracuje s ludmi, ten velmi dobre vie, co to je za praca. Taki , co su zamestnanci a pridu domov s prazdnou hlavou, napichnu sa na forum a nedavaju tu ziadne rady a len klabosia o nicom , je kopa.
Ja som sa skoro nikdy nikoho nepytal tu ze co mam robit, poradte mi atd, ale som sa snazil na to prist vlastnou hlavou alebo ma to naucili. Nech si aj ostatni skusia zacat robit auto sami a potom nech davaju rady kto aky je debil atd.
Nikto nie je dokonaly, viem si uznat vinu, ale nie na zaklade jednej sms.
A dobre kolki viete, ze v dnešnej dobe vynaliezavosť ľudí nepozná hranice, ako koho ošmeknúť, dobehnúť, počierniť.
Tak nech ma tu nepoučuju kadejaki mudrlanti, pokiaľ nie su od fachu.
Takisto aj vy vsetci pokial neuvidite na vlastne oci dany problem a obvini Vas niekto, urcite hned nepriakavate a nesypete si popol na hlavu. Kazdy sa brani, niekto posle dotycneho okamzite viete kde, niekto situaciu riesi. Ked zakaznik ukaze a dokaze dany problem, vtedy sa daju ptijat jednoznacne rozhodnutia.
Ponukol som mu pomoc, ked bude chciet, ozve sa mi, ja na neho kontakt nemam a ak nie, je to len jeho tozhodnutie.
A sorry, som sa moc rozpisal.