... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
lubomt
Kraj: Žilinský

Re: Pribeh mojej automatickej prevodovky.....

Nedeľa, 26. Januára 2014, 12:44

Vsoft - crnkni mi, nieco s tym urobime

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA

Nedeľa, 26. Januára 2014, 15:35

Inak lubo ked som tam bol ja tiež som ta nevidel, skoda že som tam šiel na dva krát ale olej nakoniec vymenil a aj tesnenie a filter kupil lubo a ja som nič nemusel(aj ked až na druhy krat sme sa trafili do toho aké tesnenie a filter tam treba)..

Aj po zlej skusenosti že tesnenie sa mi z nejakeho mne divneho dôvodu po ceste domov pohlo a vytieklo mi asi pollitra oleja a doma som ho musel napraviť aby bolo rovno a zhodiť zas vaňu.. Ale myslím že za to ste asi nemohli, pretože tam vyzeralo dobre, prídem domov a kaluž po autom.. Niekedy sa to jednoducho nezadarí no..
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

germancars
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 26. Januára 2014, 15:37

Lubomt teraz spoznal, ze vyhoda internetovych for (propagacia aku pouzival pre svoju firmu) sa mu mnohonasobne vratila v horsom. Nemyslim, ze je spravne kopat do lubamt pokial niekto s nim nema OSOBNU skusenost. Ak je staznosti stale viac a viac, arogantne spravanie pribuda tak k nemu jednoducho nepojdem a je to. Nemusim ho tu ociernovat - vrati sa mu to same. Mne sa tiez jeho spravanie nepaci (najprv silacke reci na forach aky je on odbornik a potom ked sa uz nieco konkretne riesi tak nasleduje vzdy odpoved " crnkni mi ") a aj z postov ludi, ktori s nim mali tu cest si viem spravit nazor taky ze za nim proste nepojdem, ked sa mi ten automat pokazi. Nemusim mu za to nadavat nech zbali kram atd.. Ak naozaj robi nekvalitne, tak ho skor ci neskor zbali.Uz len to, ze pan lubomt si dohadzuje velkodusne kseftiky a robi sa odbornik, ale v tom servise ho nikdy nikto nevidel, vsetko robia jeho "chlapci" je na zamyslenie.

Btw. ked ma cas na to aby si tu robil reklamu, tak by si mohol najst cas aj na to aby vysvetlil problem ktory nastal. Bohuzial tieto fora su dvojsecne zbrane, pretoze kazdy kazde auto pozna,vie ze je to hnoj a iba jeho auto je to spravne. Potom sa dostavame aj do takych absurdit, ze vsetci su v reale mokri z M3jek ale ked pride na forum, tak sa nehanbia napisat, ze do e30 m3 by sa patril silnejsi motor, alebo e36 m3 mu spati garaz a ze niekto koho nikdy nevideli je kkt atd.. =D>

lubomt

Nedeľa, 26. Januára 2014, 16:26

Germancars - ten koniec si velmi pekne popisal :thumbup: každy je na nete hrdina
, ako sa mu mam ozvat, ked nemam jeho cislo, hned zhodnotil, ked mu vytiekol olej na parkovisku , ze sme na vine my a nebola rec o zdvihaku a konkretnom obhliadnuti situacie. A internet poznsm velmi dobre, v pc som znaly velmi dobre. Proste velmi vela otazok od neho na zaciatku, ze som sa az stratil od prveho prispevku, aka je to prevodovka, pisanim sprav si mozeme dopisovat aj tyzden a da sa to vyriesit jednym telefonatom, ktory trva mozno par minut. Ked vela ludi pise, netreba sa divit, ze radsej napisem "crnkni mi" , pretoze ak mas aj nieco za den urobit, nemozes visiet stale na nete a telefone. A treba sa starat aj o to , aby bolo z coho robit a aby mala firma dostatok dielov a oleja. Vela ludi vie, o com hovorim. Takisto sa nespolieham, ze si zapamatam kto kedy pride, ale mam zo zaznamenane ja aj kolega v telefone. Obcas sa nieco omylom vymaze a potom vznikne neprijemna situacia. Vela ludi vyuziva internet iba na ociernovanie a takisto ked mu niekto nevyhovie a pritom si neuvedomi, ze vina je v nom alebo neovlada co a ako funguje v automobile a neda si to ani patricne vysvetlit, popr.ani to nechce pochopit alebo neverí. Tak co je potom najjednoduchsie - naštvany to zavesim na net nech kazdy vie, aky je ten servisak zly a prizom uz nikto neskuma, kde je pravda. Ked viem , ze mam pravdu ja, ociernovst sa nedam, ked si nie som isty alebo dotycny rozmne zdovodni, som za napravu alebo dohodu.
Ale zbytocne clovek nieco napise, ked dalsi 10 ludia ho aj tak ociernia. Zvacsa servisaci kaslu na taketo fora a nedelia sa so svojimi skusenostami. Potom vznikaju take situacie, ze ludia ktori v zivote nic nedokazali alebo nikdy sa nevenovali autoservisu su strasne mudri a vznikaju mylne informacie.
Kto pracuje s ludmi, ten velmi dobre vie, co to je za praca. Taki , co su zamestnanci a pridu domov s prazdnou hlavou, napichnu sa na forum a nedavaju tu ziadne rady a len klabosia o nicom , je kopa.
Ja som sa skoro nikdy nikoho nepytal tu ze co mam robit, poradte mi atd, ale som sa snazil na to prist vlastnou hlavou alebo ma to naucili. Nech si aj ostatni skusia zacat robit auto sami a potom nech davaju rady kto aky je debil atd.
Nikto nie je dokonaly, viem si uznat vinu, ale nie na zaklade jednej sms.
A dobre kolki viete, ze v dnešnej dobe vynaliezavosť ľudí nepozná hranice, ako koho ošmeknúť, dobehnúť, počierniť.
Tak nech ma tu nepoučuju kadejaki mudrlanti, pokiaľ nie su od fachu.
Takisto aj vy vsetci pokial neuvidite na vlastne oci dany problem a obvini Vas niekto, urcite hned nepriakavate a nesypete si popol na hlavu. Kazdy sa brani, niekto posle dotycneho okamzite viete kde, niekto situaciu riesi. Ked zakaznik ukaze a dokaze dany problem, vtedy sa daju ptijat jednoznacne rozhodnutia.
Ponukol som mu pomoc, ked bude chciet, ozve sa mi, ja na neho kontakt nemam a ak nie, je to len jeho tozhodnutie.
A sorry, som sa moc rozpisal.

germancars

Nedeľa, 26. Januára 2014, 17:16

ja ti poradim len jedno. vyser sa na cele fora, pretoze to ti len poskodi. ked si naozaj taky dobry ako uvadzas tak praca bude za tebou chodit aj bez for. a v prvom rade si daj zalezat na tom aby "tvoji chlapci" robili svoju pracu tak ako maju, lebo inak to ide samozrejme na tvoju hlavu.. ak nie si teda naozaj len arogantny o*ebavac - takzvany manazerik telefonista ktory jedine co vie je mat stavnate reci. je v hre tvoje meno , ty sa budes rozoberat po nete ako arogantny neschopak ktory sa nevie celom postavit ku svojej praci. a ver, ze ludia nie su hlupi vedia rozoznat 3 litre oleja od 5tich a tiez vidia ze ked sa vozis na poladenej a6tke za xy eur , behas si po dovolenkach akoby sa nechumelilo, oni vysolia za opravu niekolko tisic eur a ono sa to po pol roku zase vysype tak niekde potom urobili soudruzi z martina chybu ;)

ice.blade

Nedeľa, 26. Januára 2014, 17:18

sa divim preco aj ini co opravuju automaticke prevodovky nemaju zlu referenciu po forach, preco asi vsetci nadavaju len na luba :D

Mi_t_is

Nedeľa, 26. Januára 2014, 20:18

Lebo tam všetci boli a takže je veľká pravdepodobnosť že sa niečo doserie.. ked ide ku niekomu tu z fora 10 ľudí a nič sa nepojebe a ku lubovi bolo možno 500.. tak je jasné že sa môže stať že su aj takí kde sa niečo dosralo..

Ako napríklad u mňa.. všetko mi pekne spravia.. a prídem domov a tesnenie je nakrivo.. doteraz to nechápem, ale isť zas do martina na to som nemal a preto som si to spravil doma sám... Nabuduce tam pojdem ale zas a budem dúfať že to dopadne dobre :thumbup:

Inak lubo, prečo ťa tak málo vidieť v tom servise? Ja som tam bol trikrát a vždy tam bol len ten tvoj kamarát.. už neviem ako sa volá a dvaja mladší mechanici... čo to robili...
Na predaj:

Obrázok

Kontakt

ROKI49
Auto: G20 330i

Nedeľa, 26. Januára 2014, 20:26

Mi_t_is napísal:
Nabuduce tam pojdem ale zas a budem dúfať že to dopadne dobre :thumbup:
=D> =D> =D>
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Pondelok, 27. Januára 2014, 01:06

Nezvyknem sa vyjadrovat k takymto flamom kedze sa ma to osobne netyka. Par postrehov vsak poviem hlavne pre Luba... ber to ako uznas za vhodne.... mozes byt odbornik aj na galaxiu a cely vesmir ale ak nevies resp.nezvladas riesit reklamaciu od zakaznika tak ze by ta nemusel ociernovat na celom fore a nete vseobecne, tak potom je niekde problem. Neriesim kto je tu a nie je v prave ale hovorim celkovo o pristupe. Suhlasim s germansom, ked si za robotou stojis tak vzdy je moznost ako zakaznika vyriesit k obojstrannej spokojnosti... to je umenie obchodu a jednania s ludmi... niekedy je to lahsie a inokedy nie... problem vidim aj v tom ze sa tu nikto tvojej prace nezastal co tiez o niecom svedci... je tu x dalsich ludi co robia predaj ako martin46, jarods, crumar a mrte dalsich.... ak by som o martinovi alebo jarovi napisal ze su to ojebavaci tak ma zozere cele forum a pritom dam ruku do ohna za to ze aj ich uz chcel kde kto dobehnut a odrbat... a myslim ze napriek tomu ze moznonie kazdemu vysli 100%v ustrety, nikto si tu nedovolil o nich nic blbe napisat... skus sa nad tym zamysliet... odbornost je skvela vec ale pristup a vyber ludi ta bud posunu alebo odsunu... porozmyslaj..

P.s. ber ma ako nezucastneneho ktory si len presiel toto vlakno a popri tom papa pukance ... 8-[
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

zollo
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 27. Januára 2014, 07:08

jozko2828 napísal:
Nezvyknem sa vyjadrovat k takymto flamom kedze sa ma to osobne netyka. Par postrehov vsak poviem hlavne pre Luba... ber to ako uznas za vhodne.... mozes byt odbornik aj na galaxiu a cely vesmir ale ak nevies resp.nezvladas riesit reklamaciu od zakaznika tak ze by ta nemusel ociernovat na celom fore a nete vseobecne, tak potom je niekde problem. Neriesim kto je tu a nie je v prave ale hovorim celkovo o pristupe. Suhlasim s germansom, ked si za robotou stojis tak vzdy je moznost ako zakaznika vyriesit k obojstrannej spokojnosti... to je umenie obchodu a jednania s ludmi... niekedy je to lahsie a inokedy nie... problem vidim aj v tom ze sa tu nikto tvojej prace nezastal co tiez o niecom svedci... je tu x dalsich ludi co robia predaj ako martin46, jarods, crumar a mrte dalsich.... ak by som o martinovi alebo jarovi napisal ze su to ojebavaci tak ma zozere cele forum a pritom dam ruku do ohna za to ze aj ich uz chcel kde kto dobehnut a odrbat... a myslim ze napriek tomu ze moznonie kazdemu vysli 100%v ustrety, nikto si tu nedovolil o nich nic blbe napisat... skus sa nad tym zamysliet... odbornost je skvela vec ale pristup a vyber ludi ta bud posunu alebo odsunu... porozmyslaj..

P.s. ber ma ako nezucastneneho ktory si len presiel toto vlakno a popri tom papa pukance ...

=D> :thumbup:

Pežot

Pondelok, 27. Januára 2014, 07:48

Jozko spravne napisal, musim povedat. Ak by sa totizto reklamacie riesili, nemuselo sa nic z tohoto napisat.

Mi_t_is

Pondelok, 27. Januára 2014, 09:07

Mne jaro riesil reklamaciu a vyreklamoval a poslal peniaze spat aj ked to nebolo uplne koser a chyba mohla mozno byt na mojej strane a nie na strane tovaru..

Ale keby bolo o tom forum tak tam fakt nie je co napisat..
Na predaj:

Obrázok

Kontakt

ROKI49
Auto: G20 330i

Pondelok, 27. Januára 2014, 09:34

O tom to je, ked mas vela zakaznikov. Obcas je lepsie vybavit reklamaciu aj ked to nie je uplne ok, aj ked na tom nezarobis. Taky clovek sa ale vrati opat. Dobre meno sa siri pomaly, ale zle, ako vidime, velmi rychlo.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

jarol1
Auto: E66 760Li individual
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 30. Januára 2014, 01:06

Citam tu diskusie o oprave prevodoviek od luba na co som narazil uplne nahodou lebo som nemal co robit :D

Na to ake peniaze lubo pyta za opravy prevodoviek je 6 mesacna zaruka nedostacujuca :!: Bud sa do toho rozumiem, opravim to poriadne aby to urcite vydrzalo viac nez 6 mesiacov, i ked to mozno bude o par 100 eur drahsie (pretoze toho vymenim viac) ale musi to vydrzat minimalne 2 roky. Inak robit repas je proste blbost. Zaruku by mal lubo davat minimalne 1 rok/20tis km lebo inak sa nevyhne obvinovaniu ze tam dava polske vybehane smejdy len aby pol roka nejak vydrzali a mal pokoj - i ked pravda moze byt uplne niekde inde. Obcas sa samozrejme moze stat ze pravu pricinu povodneho poskodenia prevodovky clovek nezisti, vymeni diely a za 6-12 mesiacov je to znovu v prdeli lebo skutocna pricina odhalena nebola. Kedze ma ale lubo kratku zaruku tak sa zakaznik citi podvedeny a stazuje sa po kadejakych forach a nici meno firmy.

Mozno by sa lubo mal viac zaujimat o to ako zakaznik s autom jazdi, ako dlho jazdi s automatom a zhodnotit to so stavom prevodovky (kolko ma km a stav, diesel/benzin, vaha auta) a rozhodnut ci vobec vymena par dielov ma zmysel, lebo ak s tym jazdi ako prasa tak sa to do roka poserie znovu uz len z toho dovodu ze odide nieco ide pretoze ta prevodovka je proste vylietana a poskodi sa viacero dielov a zakaznik bude behat po forach.

Pytat si koli dlhsej zaruke viac penazi nieje ok, proste bud som dobry a viem to opravit tak ze to vydrzi alebo neviem a potom sa v tom budem vrtat kazdych 6 mesiacov. Oprava prevodovky je velmi rizikova zalezitost a preziju len ti najlepsi - a to nielen co sa tyka znalosti ale i pristupu k zakaznikovi. Proste bud sa lubo zlepsis alebo koli negativnej reklame skoncis a nikto si u teba ani pneu nenecha vymenit :D .

Sice moja prevodovka opravu nepotrebuje, ale po tom co som tu precital ziskavam dojem ze robit nejake repasy je blbost, vydrzi to len velmi kratko pretoze vzdy sa poserie nieco ine - proste tie diely jeden za druhym odchadzaju jak je ta prevodovka vylietana. Take auto bud predat na diely alebo ak je to specialny kus tak proste zacvakat za novu a to auto bude jazdit dalsich 10 rokov...

Pežot

Štvrtok, 30. Januára 2014, 07:08

Otazne je co znamena spravit repas. Ak by to znamenalo vymenit len poskodene diely, je to oprava.

Ak slovo repas znamena, oprava prevodovky ako celku, v takom pripade sa menia vsetky diely a teda nema byt preco prevodovka vylietana. Kedze vsetko vo vnutri je nove.

Videl som uz par repasovanych automatov a uz maju za sebou niekolko desiatok tisic km po zasahu a chodia ako nove. Bez najmensieho problemu. Cize nepovedal by som, ze za to moze vylietana prevodovka.

Jedna vec zamrzi celkom a to je prave pristup luba k rieseniu reklamacie, resp. vobec pristup k zakaznikovi. Kym si da clovek spravit co treba a zaplati, je vsetko ok. Ale akonahle sa nieco poserie v prevodovke automaticky sa lubo prepina do rezimu ublizeneho arogantneho cloveka a snazi sa vinu hodit na vsetko ostatne len nie na nim, resp. jeho chlapcami odvedenu robotu. Miesto toho aby sa zamyslel a povedal si, ze kurva najdeme kompromis. Poriesime to nejako. Prideme na zavadu preco klakla prevodovka. To je seriozne jednanie. Ale nie tu vykrikovat stale tu istu basnicku o spineni mena firmy a vyhrazat sa sudom a podobne. Takto sa biznis nerobi

Teda robi na Slovensku ...

Ak sa do niecoho pustim, tak si za tym stojim. A bud to robim poriadne alebo vobec.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných