... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mozes mat kvalitne gumy ake chces, predok a stvorkolka ani nehovoriac, budu na tom na snehu,dazdi,klzkom povrchu vzdy lepsie.
el_dodis napísal:och...mam taky pocit, ze sem pisu chlapci co v zime vytiahnu auto tak na zladovatele parkovisko, posmykaju sa a onanuju nad senzacnostou bmw a zadneho nahonu...kto vela jazdi, dialnice, dlhsie cesty a celkovo,kto spravi viac km,vynimajuc vikendove "smykanie" po meste, nikdy taku picovinu nenapise, ze zadny nahon je super na zimu..samozrejme, kto aspon trochu rozmysla a vie co si moze s autom dovolit zvladne toto aj so zadnym nahonom, ale mozes mat kvalitne gumy ake chces, predok a stvorkolka ani nehovoriac, budu na tom na snehu,dazdi,klzkom povrchu vzdy lepsie...btw. Mercedes je tiez zadny nahon chlapci, tak neviem aky vyznam ma ten "akozepokusoreklamu" , ked ho uz tak velmi ospevujete...
Jannci napísal:
poviem ti tak, rocne najazdim veeela kilometrov. ti co ma poznaju vedia, ze auto vyuzivam denne a to nie, ze idem rano do prace, a vecer z prace, a zadny nahon si neviem vybachvalit a nemenil by som. jedine tak este stvorkolu.
a k prednemu nahonu. skus si zavrtiet volantom na snehu pod plynom, co ti to bude robit, ked sa budes rutit k nejakej prekazke. ja vtedy radsic volim stocit auto, a jebnut to bokom, alebo zadkom, a nie dat celovicu, ale zial s predkom sa tak lahko nezvrtnes...
a ten pokus o reklamu je v tom, ze medvede v zime spia. pre menej chapavych, akoze tie zvierata, a medved sa sa hovori aj mercedesu
el_dodis napísal:och...mam taky pocit, ze sem pisu chlapci co v zime vytiahnu auto tak na zladovatele parkovisko, posmykaju sa a onanuju nad senzacnostou bmw a zadneho nahonu...kto vela jazdi, dialnice, dlhsie cesty a celkovo,kto spravi viac km,vynimajuc vikendove "smykanie" po meste, nikdy taku picovinu nenapise, ze zadny nahon je super na zimu..samozrejme, kto aspon trochu rozmysla a vie co si moze s autom dovolit zvladne toto aj so zadnym nahonom, ale mozes mat kvalitne gumy ake chces, predok a stvorkolka ani nehovoriac, budu na tom na snehu,dazdi,klzkom povrchu vzdy lepsie...btw. Mercedes je tiez zadny nahon chlapci, tak neviem aky vyznam ma ten "akozepokusoreklamu" , ked ho uz tak velmi ospevujete...
valer750 napísal:len tak mimochodom, vsetky zvierata maju zadne laby a svalstvo silnejsie ako predne, preco?....ale tato tema nieje o tom:)))