... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
reklamne predmety bmwklub.sk

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39
Kraj: Nitriansky

Re: preco nie mercedes

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 21:07

och...mam taky pocit, ze sem pisu chlapci co v zime vytiahnu auto tak na zladovatele parkovisko, posmykaju sa a onanuju nad senzacnostou bmw a zadneho nahonu...kto vela jazdi, dialnice, dlhsie cesty a celkovo,kto spravi viac km,vynimajuc vikendove "smykanie" po meste, nikdy taku picovinu nenapise, ze zadny nahon je super na zimu..samozrejme, kto aspon trochu rozmysla a vie co si moze s autom dovolit zvladne toto aj so zadnym nahonom, ale mozes mat kvalitne gumy ake chces, predok a stvorkolka ani nehovoriac, budu na tom na snehu,dazdi,klzkom povrchu vzdy lepsie...btw. Mercedes je tiez zadny nahon chlapci, tak neviem aky vyznam ma ten "akozepokusoreklamu" , ked ho uz tak velmi ospevujete...

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 21:27

mozes mat kvalitne gumy ake chces, predok a stvorkolka ani nehovoriac, budu na tom na snehu,dazdi,klzkom povrchu vzdy lepsie.

Obrázok

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 22:19

el_dodis napísal:
och...mam taky pocit, ze sem pisu chlapci co v zime vytiahnu auto tak na zladovatele parkovisko, posmykaju sa a onanuju nad senzacnostou bmw a zadneho nahonu...kto vela jazdi, dialnice, dlhsie cesty a celkovo,kto spravi viac km,vynimajuc vikendove "smykanie" po meste, nikdy taku picovinu nenapise, ze zadny nahon je super na zimu..samozrejme, kto aspon trochu rozmysla a vie co si moze s autom dovolit zvladne toto aj so zadnym nahonom, ale mozes mat kvalitne gumy ake chces, predok a stvorkolka ani nehovoriac, budu na tom na snehu,dazdi,klzkom povrchu vzdy lepsie...btw. Mercedes je tiez zadny nahon chlapci, tak neviem aky vyznam ma ten "akozepokusoreklamu" , ked ho uz tak velmi ospevujete...

poviem ti tak, rocne najazdim veeela kilometrov. ti co ma poznaju vedia, ze auto vyuzivam denne a to nie, ze idem rano do prace, a vecer z prace, a zadny nahon si neviem vybachvalit a nemenil by som. jedine tak este stvorkolu.
a k prednemu nahonu. skus si zavrtiet volantom na snehu pod plynom, co ti to bude robit, ked sa budes rutit k nejakej prekazke. ja vtedy radsic volim stocit auto, a jebnut to bokom, alebo zadkom, a nie dat celovicu, ale zial s predkom sa tak lahko nezvrtnes...

a ten pokus o reklamu je v tom, ze medvede v zime spia. pre menej chapavych, akoze tie zvierata, a medved sa sa hovori aj mercedesu

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 22:31

8)
Prílohy
317199_145804312184183_100002638457142_197243_1557393759_n.jpg
317199_145804312184183_100002638457142_197243_1557393759_n.jpg (20.71 KiB) 2058 zobrazení

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 22:41

preco bavorak? no lebo medved uz pojde buvat

inak bola by pekna prdel keby na tej prvej reklame "preco nie medved.. " bol napisane "lebo BMW a Audi v zime nespia"
a medved by dostal facky z oboch stran naraz :lol:

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39
Kraj: Nitriansky

Piatok, 14. Októbra 2011, 07:01

Jannci napísal:

poviem ti tak, rocne najazdim veeela kilometrov. ti co ma poznaju vedia, ze auto vyuzivam denne a to nie, ze idem rano do prace, a vecer z prace, a zadny nahon si neviem vybachvalit a nemenil by som. jedine tak este stvorkolu.
a k prednemu nahonu. skus si zavrtiet volantom na snehu pod plynom, co ti to bude robit, ked sa budes rutit k nejakej prekazke. ja vtedy radsic volim stocit auto, a jebnut to bokom, alebo zadkom, a nie dat celovicu, ale zial s predkom sa tak lahko nezvrtnes...

a ten pokus o reklamu je v tom, ze medvede v zime spia. pre menej chapavych, akoze tie zvierata, a medved sa sa hovori aj mercedesu

...to,ze medvede v zime spia je jasne asi kazdemu, ale kedze ma reklama oslovit co najsirsie spektrum ludi a nielen milovnikov bmw ten pokus mi pripada nie celkom stastny...nie som odbornik na reklamy ani som to nestudoval, ale vacsina ludi v mojom okoli sa mi pred zimou vzdy smeje, ze ako mozem na bmw tolko jazdit cez zimu, "ved to sa ti musi smykat" ...a ked ma reklama oslovit hlavne potencionalnych kupcov a podla mna je zadny nahon vseobecne chapany ako nieco zle na jazdu v zime, pripada mi to ako nie celkom stastne vyjadrenie nadradenosti bmw nad mercedesom..skor to moze vyzniet ako nejaka ironia...

Sam vela jazdim, tiez by som zadny nahon nemenil, ale cez zimu by som radsej privital stvorkolku alebo aj predny nahon...a to co si pisal,ze s predkom sa len tak nezvrtne na zladovatej ceste je fakt...mne sa lepsie v zime jazdi na predku (aj ked na prednom nahone jazdim minimalne)je to o tom co komu vyhovuje...a ako som uz pisal, ked niekto pri soferovani nerozmysla hlavou ale tym medzi nohami, nepomoze mu ani quattro,Xdrive...

pelo
Auto: e39 520i saloon

Piatok, 14. Októbra 2011, 07:14

Tiez som si velmi zvykol na zadny nahon v zime. Zakladom su ozaj kvalitne gumy, nie letne zjazdene na 2mm, alebo este lepsie na kord. V zime jazdim ako s predokolkou, tak aj s BMW, ale na BMW sa citim omnoho bezpecnejsie. Predtym sme mali sukromny Golf IV, v zime s nim nebol problem, akurat sme raz zapadli, ale to bola manzelkina chyba, ze sa chcela otocit v hlokom snehu...pomohol traktor (tiez zadny nahon :mrgreen: ). Firemna Fabia a Octavia, na ktorych v zime jazdim tiez, su v zakrute velmi nestabilne, ked si clovek neda pozor, leti zo zakruty predkom von, kedy uz nespravi naozaj nic. V zime ich pouzivam len na dochadzanie do prace a domov, inak vsade chodim radsej s BMW.
Ked napadol prvy sneh, manzelka nadavala, ze sa jej v meste strasne smykalo. Tak som ju vecer zobral na parkovisko, nech sa s autom zoznami (soferuje velmi dobre, lepsie ako vacsina chlapov) a po par smyknutiach uznala, ze aj ked sa do smyku dostane skor (aj vdaka samosvoru), tak omnoho lepsie sa vyrovnava, staci kontra, jemne ubrat plyn a zadok sa hned chyti. Pokial clovek nerobi picoviny s volantom, tak predok drzi stopu a nie je problem. Odvtedy si aj manzelka BMW nevie vynachvalit o com svedci 2. BMW ktore sme nedavno kupili...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Piatok, 14. Októbra 2011, 09:48

el_dodis napísal:

Si na BMW klube čo si čakal? Ale podporujem ťa v tvojom názore, v určitých situáciách je však vhodný na zimu aj zadný náhon........ avšak človek musí mať už niečo odjazdené.

A 4x4 je najlepšia vec na svete, pokiaľ prehryznete náklady navyše s tým spojené. Ja osobne ich neprehryznem.....

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 14. Októbra 2011, 09:48

Jeden krát som mal problém ale pneu M+S 2mm ](*,)
stačí kuknuť na YouTube ako sa jazdí
mám rad video( nejde mi upnuť)vola sa Bmw M3 Crazy russian

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Piatok, 14. Októbra 2011, 10:53

zname videjko.. chcel by som vidiet hociaku predokolku ktora by tie zatacky presla minimalne rovnako rychlo (bars aj smykom)

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Piatok, 14. Októbra 2011, 11:07

mne stacilo vidiet ako kamarat v zime na oktavke v zakrute ktoru som ja presiel cca 120-tkou on pri cca 100-ke siel rovno, tolko k ktomu vybornemu predku na snehu =D>
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

valer750
Autor témy
Kraj: Prešovský

Piatok, 14. Októbra 2011, 13:46

len tak mimochodom, vsetky zvierata maju zadne laby a svalstvo silnejsie ako predne, preco?....ale tato tema nieje o tom:)))
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

Vlado Behun
Auto: E46 M3

Piatok, 14. Októbra 2011, 14:29

valer750 napísal:
len tak mimochodom, vsetky zvierata maju zadne laby a svalstvo silnejsie ako predne, preco?....ale tato tema nieje o tom:)))

http://www.google.sk/imgres?q=BMW+ad&um ... 9,r:1,s:22
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)

bavorak30
Auto: E-30 318i M40
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 14. Októbra 2011, 14:59

o com je tato tema? to ako ze mercedes je predokolka?

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 14. Októbra 2011, 15:34

A a B ano, bohuzial, pritom 1er je zadok (co vecsina ludi ani nevie)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 239 neregistrovaných