pista, dufam, ze to nebolo "podla seba sudim teba" metodikou, to ako do vlakna, kde sa riesi politika..a ine sracky, niekto nieco linkne, tak len vtedy, ked ho to rozhodi?
myslim, ze moje opustaky su dostatocne "signature" na to aby niekto rozlisil, co sem postujem nasraty a co sem postujem pre pobavenie.
Neviem o tom, ze bys m niekedy svoju nechut a nasratie skryval, takze ani nemam dovod sa tvarit, ze ak ma nieco rozculuje, budem tvrdit opak.
Ako ti uz napisal roki hore, ak nevidis rozdiel, medzi protestami, kde sa zislo 50-60, obcas aj 100+ tisic ludi a aj v take mase bolo menej dezolatov ako tu, a aj v takej mase bolo menej incidentov ako tu, ale vobec vysvetlovat tebe nieco :)
co ti akoze dnes vadi? ved si aj ockuvany, mozno nie este dvojfaktorovo, ale to je len tvoj problem, ze este stale musis sparat do nosa ked chces ist na kupalisko opalovat deviatacky, a vlastne mozno ani to nemusis ak este stale akceptuju 21 dni od prvej davky.
Cestovat mozes, chlastat v krcme mozes, kde je problem, ze si musis dat na papulu handru ked ides do kauflandu?
ja neviem, furt dezolatom nie jemozne vysvetlit, ze tej chorobe sa akosi neda rozkazat. Uz dost, stacilo... nie. farmafirmy nas chcu zabit, aby na svete zostali pri zivote len ludia, ktori si od farmafirmy ziaden produkt nekupia.
Maju pravo protestovat...maju, maju pravo dobijat sa tam kam vstup nie je pre verejnost povoleny? Polovica z nich sa tam isla len pobit.
Ale ano, dviha mi tlak pohlad na kokotov, co sa zabalia do vlajky. Daj im ceruzku a papier, nech tu vlajku nakreslia spamati

. Tu hymnu, to odvolavam, to by nebol fair challenge pre nich, to len ked to hra z amplionu na stadione tak vieme prvu slohu a potom otvarat hubu jak kapor. A hadzat flasky na travnik.