... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 7. Júla 2021, 21:15

ak by si niekto myslel, ze to je len volajake zomrimeme https://www.markiza.sk/spravy/domace/19 ... ych-volieb

boborjelotor

Štvrtok, 8. Júla 2021, 15:56

Ondrej Dostál (klub SaS) pripomenul Borisovi Kollárovi jeho vyjadrenie z júna pre ústavný súd, v ktorom v mene Národnej rady „vyjadril presvedčenie, že referendová otázka o skrátení volebného obdobia parlamentu nie je v súlade s ústavou“. Predseda parlamentu chce teraz kvôli referendu urýchlene prepracovať ústavu.

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Júla 2021, 17:18

Asi aj na neho nieco nasli ked to chce spojit Ficogrinim.

boborjelotor

Piatok, 9. Júla 2021, 09:55

Na viacerých hraničných priechodoch polícia hlási zdržanie či kolóny. Príčinou sú vraj občania, ktorí niektoré priechody zablokovali.

proti zatvoreniu prechodov protestuju zablokovanim prechodov?

starynovy
Kraj: Zahraničie

Piatok, 9. Júla 2021, 14:54

boborjelotor

Piatok, 9. Júla 2021, 15:26

Magian zasa pgekladal kolozvagsku bogovickou.
ustavnemu sudu vlada zakazala posudzovat navrhy ustavnych zakonov? co?

boborjelotor

Sobota, 10. Júla 2021, 09:43

Asi 40 protestujúcich s 15 autami zablokovalo hraničný priechod Sudoměřice – Skalica, podľa ČTK ide najmä o Slovákov. Požadujú otvorenie hraníc bez kontrol. Protest je pokojný a auta cez hranice jazdia takzvanou starou cestou.

#
Mohli by protestovat aj proti ockovaniu tak, ze sa daju zaockovat.

starynovy

Sobota, 10. Júla 2021, 13:46

Opakovanie, matka mudrosti.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Sobota, 10. Júla 2021, 16:31

E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

boborjelotor

Sobota, 10. Júla 2021, 19:13

co malo to video akoze ukazat? ze tupa pica, ktora mozno robi casnicku niekde v hoteli a stretne 500 ludi denne, neveri na covid, a "vyjebala so systemom" a o 2 tyzdne, ked jej pride co i len 50 eurova pokuta bude zas robit video?
neviem ci si to bol ty, kto tu pisal na jar alebo davnejsie, ze ma kamaratku v Rusku a ako je tam popici, sloboda, ziadne obmedzenia, to len tu chodime s nahubkami a bojime sa.
tak nech uz to pisal ktokolvek, nech ju pozdravuje, caka ich zjavne pekne leto, 700+ mrtvych denne, pocet novych pripadov je polovica z toho co v Indii, akurat ze Indov je 10x viac.
Ze sa niekto odmieta ockovat - no dobre, ze sa niekto odmieta registrovat, OK. Ale ze je niekto uz tak jebnuty a sebestredny, ze sa odmieta testovat, tam naozaj len karantenu a 2x denne klopat na dvere. Alebo teda na covid oddelenie do nemocnice a povinne oblizovat klucky na dverach.

undy
Auto: Xxxxxx

Sobota, 10. Júla 2021, 19:50

Rusi majú najvyšší počet úmrtí od januára. Ale že sa ešte vôbec dokážete diviť tymto ľuďom, ja som na to už rezignoval. Nesuhlasime s ockovanim, nesuhlasime s testovanim, nesuhlasime s karantenou, nesuhlasime s koronou. Môj názor aspoň vykapete a bude od vás pokoj.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Sobota, 10. Júla 2021, 20:07

Z jej strany asi je zrejmé o čo ide. Ja som chcel poukázať na to, ako (ne)fungujú opatrenia na hraniciach, ktorými sa tak všade straší. Na čo, ten cirkus kolo toho, keď aj tak sa tu človek bez všetkého dostane.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

filipe46
Kraj: Žilinský

Sobota, 10. Júla 2021, 22:16

Stary, to video hovorí za všetko, keď sú vypnuté komentáre 😃 len rozumný človek drží piču a nevnucuje sa. Pojebaný antivaxer bude furt zdieľať tie svoje kokotiny.

Piči keď som videl že sú kokoti na hraniciach a blokujú to tam, bol som psychicky naladený zaradiť S a prijebať ich cez kapotu kokotov skurvených. Ale do večera už boli v piči, vojak mi iba hovoril ako tam trúbili a púšťali hymnu. Aj tomu kokotovi neviem akému čo bol na Bergu by som tam hneď prijebal kokot, urobí peklo a potom zdúchne do piče na iný prechod.
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Sobota, 10. Júla 2021, 23:31

Na jednu stranu každý plače o obmedzení slobody pri kontrolách na hraniciach (pričom toto nechápem, keďže nie je zakázané ísť cez hranice, iba treba splniť podmienky), na druhú stranu keď vidím tie komentáre ľudí jak chcú ojebat systém, zháňajú QR kódy do greenpasu a pičoviny, tak sa prísnejším kontrolam ani nečudujem....

My sme šli do Chorvatska a pohoda, svk-hun-slo nič, akurat zo Slovinska do Chorvatska obrovská kolóna a hodinové čakanie.
Pred odchodom som vyplnil formulár Visit Croatia, nahral tam covidpasy, takze na prechode už bez zdržania. Akurát nám nepochopiteľne robili 'namatkovu kontrolu' že mi otvoril dvere a mal som ukázať čo mám v odkladacích priestoroch dverí 😁 v druhom okne sa spýtali či ideme do rovnakej destinácie ako bolo uvedené vo formulári a pohoda, šli sme ďalej. Za 3 minúty vybavený. Vo vedľajšom pruhu auta stali aj desiatky minút, neviem kvôli čomu.

Btw tu dole si chorvati/turisti moc z toho nerobia, obsluha na pumpach Ruska pod nosom, niektorí ľudia v obchodoch vôbec. Ulice a pláže celkom preplnené. Tak dúfam že domov nedotiahnem neželaný suvenír, ale keď vidím ten prístup tuna a štatistiky delty, stále viac sa obávam jesene
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

starynovy

Sobota, 10. Júla 2021, 23:46

Prekvapive, ze na to balkanci sockarsky, ktori ziju prevažne z ruchu, seru. :D Žiadna korona, vsetko cajk, daj eura, v klude. Nejake ruska, strachy, to kazi ksefta.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných