... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:Vakcina nieje liek. Vobec by sa nemal ockovat clovek s narusenou, ci oslabenou imunitou, cize urcite nedostanes vakcinu, ak mas uz akutne ochorenie. Mohlo by ti to len pritazit.este jeden dotaz na vomacka - ked si nakazeny a pichnu ti vakcinu tak to funguje aj ako liek? alebo to je len prevencia?
boborjelotor napísal:Niekedy prekvitáš viac ako 2/3 žavič.co si zas nemal sparinga tak si boxoval proti zrkadlu a prijebal si si? :)
ja som reagoval na felipeho, ktory sem jebol link, ze "mrna vakcina sa pouzila na rakovinu" a ja som len pastol poslednu vetu z toho linku, kde napisali "jen takovou zajimavost" ze mrna sa pouziva pri lieceni rakoviny, nie ze mrna covid vakcina sa pouzila na liecbu rakoviny. preto som dal link na to co je mRNA. Ta veta mala asi ludom ozrejmit, ake fasa je mrna, ale ludia si z toho zobrali nieco ine, domysleli a siri sa to bufetmi v donovaloch rychlejsie jak kokotvid.
voMacK napísal:Mne to nereze, moc pomale, prednes lezerny.. ale to je presne co ludom nie ako jam, treba. Moja to pozera kazdy den, "vedastorky". Do normalneho sledovania nejakych quazi nudnych vedeckych videi by ju nedostala ani 535d bez DPF. Navyse sa s tym ten chlapik sere defakto zadara z presvedcenia, tie videa maju tak 5000 pozreti priemerne. #sadreactsonly #faithinhumanitylost. Takze kto nieje oldschool ucenec, nech si pusti storku denne a nieco sa na neho nalepi. Lepsie jak cecky na onlyfans.Inak, kto mate Instagram, urcite odoprucam sledovat profily Vedator.SK
voMacK napísal:Samo z Vedatora na Slovensku podla mna nema konkurenciu.