... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Piatok, 4. Decembra 2020, 22:33

Ako viem si predstavit to ze pridem s kamaratmi na rusku ambu a toto tam zajebeme, ale neviem si predstavit tie pohľady, to nemoze byt real

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Piatok, 4. Decembra 2020, 22:48

Abyssko napísal:
Edit:kde ty kokoti beru istotu ze za genocidou nie je rusko

Rusi a 5g? Neblázni
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Abyssko

Piatok, 4. Decembra 2020, 22:48

pistacik11 napísal:
Rusi a 5g? Neblázni

Patris k nim???

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 4. Decembra 2020, 22:49

presne, rusi maju 5G len obranne, nie utocne ;)

starynovy

Piatok, 4. Decembra 2020, 23:39

5g polonia-210 v jedalni.

boborjelotor

Nedeľa, 6. Decembra 2020, 15:29

Peter Pellegrini (Hlas) povedal, že sa nedá zaočkovať proti koronavírusu. V prípade jeho rodičov zvažuje, či im očkovanie poradí. Minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO) by mal podľa neho detailne vysvetliť, na čo je potrebný kompenzačný fond k tomuto očkovaniu.
Pellegrini hovoril aj o tom, že za očkovaním je biznis farmakologických firiem.

spina spinava farizejska, vsetci do jedneho sa daju napichat az bude ich ruka vyzerat jak narkomanske sito chalankov z Pentagonu, ale hovori to, co mu vychadza z volebnych prieskumov. ved nech sa neda, nech sa paci, ale verim mu to, ze sa neda pichnut vakcinou asi ako to, ze sa neda pichnut spolubyvajucim.

inak dnes som mal zaujimavy confcall, riesili sme novu konektivitu v datacentre, tak na telefone bol aj chlap, co mal sluzbu v emerike priamo v datacentre, aj ind. Na Indovi sa mi zdalo, ze nejak piska, ale reku zas ma kdesi punjabi televizu pustenu v pozadi a nevie si mutnut mikrofon, a Randy z emeriky si zapol kameru na celovke, aby sme mohli skontrolovat, ci ide do spravnej lietky a k spravnemu racku, kde musel pozapajat nove kable, mal to asi 50 metrov od kukane, kde sedia pocas sluzby, trvalo mu to prisaham pici 2 minuty. Potom k nemu prisiel aj kolega, tiez mal kameru, takze Randy nebol ziaden burger king, asi 40 rocny, stihly, kazde slovo hovoril potichu a tazko dychal. Ked sme potom 2 hodiny cakali, kym ostatni dokoncia konfiguracie sme len tak kecali, tak hovoril, ze prekonal covid pred 3 mesiacmi, a ze stale je v kokote. Ze ked ide na nakup, tak si musi zobret ten fattyboomboom skuter, lebo ze by to v tom velkom obchode nedal po svojich, a ze po nom tucibomby zazeraju, ze "im kradne" skuter v obchode :). Ze funkcia pluc ide na 20% a ze len pomaly sa to zlepsuje. A zere len ovsenu kasu, lebo zo vsetkeh ostatneho sa dogrca, chuti mu vsetko ako hnile.
No a ten Ind, s ktorym som este v piatok hovoril, hovorim s nim dennodenne aj hodinu, bol uplne v pohode, tak behom 2 dni uplne v kokote, znel presne ako ten slovensky bloger, co natocil video 5 minut predtym ako prisla sanitka ponho a zomrel. Ind ma 25 rokov, ci ma nejaku pridruzenu chorobu nevie, nebol u lekara odkedy vysiel zakladnu skolu, robi robotu, za ktoru si jeho firma fakturuje od nas 1200 eur za den, on dostava 350 eur mesacne, (realne nafukturuju za neho minimalne 4-5 dni mesacne, a robi na viacerych projektoch, proste firme zarobi za 1 den viac ako mu daju za mesiac), lekara si nemoze dovolit, zivi celu rodinu, sestry s detmi, rodicov, stryka... hovorim mu, ze nech kurva jebe na to, ze zozeniem zanho nahradu, nech ide odpocivat, ze ne, ze si nemoze dovolit nepracovat. Citil som sa ako totalny kokot, je to asi jediny ind z velkej skupiny, ktora robi na mojom projekte, ktory nieco vie, ktory maka, na ktoreho sa da vacsinou spolahnut. Privatne som mu potom napisal, ze nech mi da nejake paypal id, ze ak sa neurazi, tak by som mu rad poslal nejaky cash, nech si moze dovolit zostat 2 tyzdne bez toho aby sa stresoval pracou, lebo viem, ze robi 14-16 hodin denne. To odmietol, nuz tak, co s nim. Len dufat, ze sa z toho dostane. Ak sa mu natolko pohorsi, ze sa uz bude dusit uplne, ziadnu sanitku si on volat nebude.

starynovy

Nedeľa, 6. Decembra 2020, 16:56

Dufam, ze dostane koronu a vyjebe ho.. nemam zaujem sa 4-12 rokov pozerat na kokota co este o tyzden bude hovorit ze dr. jozef tiso bol popici len aby si nahnal este 50 000 prijebekov s odstavajucimi usami a malymi hlavami.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 7. Decembra 2020, 02:45

krista bober, az ma zamrazilo.
To si tu este mozme gratulovat, ze to tu je take ake je. Zatial.

Ja som zvedavy ako im to v Cesku po vianociach zase vybuchne, stamgasti pred podnikmi uz od rana cakali na poldeci, fronty jak v ukraine na maso
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

hansm5

Pondelok, 7. Decembra 2020, 06:06

Killo napísal:
krista bober, az ma zamrazilo.
To si tu este mozme gratulovat, ze to tu je take ake je. Zatial.

Ja som zvedavy ako im to v Cesku po vianociach zase vybuchne, stamgasti pred podnikmi uz od rana cakali na poldeci, fronty jak v ukraine na maso
myslim,ze to nebouchne po vanocich ale mnohem driv :D

pistacik11

Pondelok, 7. Decembra 2020, 10:24

Bobor ale Pelle má v tomto pravdu. Tiež si nedám pichnúť do seba niečo, za čo sa nevie výrobca zaručiť, treba kvôli tomu vytvoriť kompenzačný fond.

Ak to má účinnosť 65-95% ( štandard u vakcín) , plus nejaké riziká spojené s krátkosťou výskumu, nedostatočným testovaním, tak ďakujem neprosím.

Radšej sa hodím opäť na 10 dní do karantény a neriskujem, že sa v budúcnosti budem musieť súdiť o kompenzáciu so štátom.

Ak to nepoložilo na lôžko ani tích najrizikovejšich u nás v rodine, tak snáď nepoloži ani mňa. Ak hej, tak hold smola.

Poznám aj pár lekárov a sestričiek čo to očkovanie odmietajú, takže, čo viac k tomu dodať.
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

boborjelotor

Pondelok, 7. Decembra 2020, 10:36

na tej vakcine je pekne to, ze v momente, ked si ju daju pichnut ludia, co rozmyslaju..trochu inak ako ty, bude im jedno, ze ludia ako ty si ju pichnut nedaju.

Abyssko

Pondelok, 7. Decembra 2020, 10:36

Lol
Prílohy
Screenshot_20201205_110938.jpg

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Pondelok, 7. Decembra 2020, 10:57

Nemam uz zapotgreby sa dohadovat so sfanatizovanymi ludmi a hovorit co za kokoti su v pandemickej komisii ci stabe ci kerej riti, resp. ci aj tak nakoniec rozhoduje ten psychopat a potom mame atomovu bombu ktore bola k hovnu, alebo ze na "terase" uzavretej igelitmi moze sediet 50 ludi pol metra od seba ale vnutri prazda hala ale na vleku ist je problem, tak isto u nas vo firme cca 50+ ludi nenosi ruska nik, kde pridem do firmy daju si len zpovinnosti ked pridem alebo vobec ale hlavna vec ze ten kokot mimo reality tu onanuje s ruskami na ktore seru vsetci, do roboty sa chodit moze ale do rstinky nie ... proste kokoti bez mozngov a aj ti co im to zeru ale ok k veci lebo zas picujem.,

Takze ja sa ockovat nedam vakcinov o ktorej vyhlasuju ze nerucuia za vedlajsie ucinky a tym to asi mozeme uzavriet, Za vlada vytvori fond na odskodnenie je uz ozaj chore.
Poznam plno ludi s kovidom a aj na som mal a aj moja pomaly 70 rocna matka.Mal som prvu fajnovu verziu asi rovno z ciny od kolegu co dosiela kaslajuci zo sluzobky, tak isto ako plno ludi na firme a ich rodiny - mimo statistik lebo vtedy sa ese testovalao ta 50 ludi denne. Tak isto poznam osobne jedneho z prvcyh co to mali - tipek cca 40 mal zapal pluc bol v nemocnici kvoli tomu. Takze u mna priebeh v pihode, mama podobne, vacsina ludi pophoda alebo mierne priznaky nachladnutia, suseda s cukrovkou co jej mali erzat nohu po 3 dni teplot boma uz v pohode, jej muz to iste. Kamarat bol 3 tyzdne zavrety v bytre s rodicmi kde foter teplota, matka nic len cuch a chut obaja pozitivny a on 3x testy ani jeden pozitivny - kurva asi s tou nakazlivostou to nebude az take akutnbe a ako tu klamu ti skurveci. Tu sa umelo vytvara len panika strrach - dopice vzdy sa riesi nerobte paniku a ukludnuje obyvatelstvo ale tu len stale tie najhorsie spravy.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 7. Decembra 2020, 11:15

pista pici, to snad nemozes ani myslet vazne, ze Pelle ma pravdu. Clovek moze byt na obe oci slepy jak ti Rusaci, co pili na rodinnej oslave dezinfekciu nedavno, a aj tak vidi, ze to je chrapunsky politicky tah na nahnanie volicov z rad dezolatov. Ak sa niekomu zda kokotleba uz cez ciaru, Pelle bude skvostna alternativa pre tych ludi.

A henta tvoja argumentacia, iba copy-paste z prijebanych hoaxovych stranok.

Odkial mas zarucene info o nedostatocnom vyskume a testovani?
Praveze drviva vacsina lekarskych spiciek z oblasti epidemiologie hovori, ze by to nemala byt vobec rizkova vakcina. Zaklad tejto vakciny ma byt vakcina, ktora sa vyvijala pre ine SARS ochorenia s pandemickym potencialom, a bude prisposobena pre covid. A testovanie by taktiez nemalo byt nedostatocne, praveze sa snazia cely vyvoj/testovanie urychlit, viacere fazy prebiehaju sucasne a vynechavaju/skracuju sa rozne byrokraticke procesy, ktore nemaju vplyv na efektivitu a bezpecnost vakciny.
Ale teda toto su informacie od ludi z fachu, neviem ci im mozme prikladat rovnaku vahu ako fabulaciam demagogov z hoax stranok....

A, ze lekari a sestricky sa nedaju ockovat? No hej, mozno nejaky ortoped, zubar akurat tak. Ukaz mi nejakeho infektologa, ktory sa nebude chciet dat ockovat.
Matka robi na JISke, ona to zatial nemala, ale kolegyne ano. Doma sa stara o dedka v pokrocilom veku, nedavno sa dostal z cukrovky. Myslis, ze ona ako zdravotna sestra sa neda zaockovat, ked dennodenne prichadza do kontaktu s infikovanymi, a aj ked jej nic nemusi byt, dedko doma by to naisto nerozchodil?

Btw podla toho co som zbezne zazrel, ockovat sa bude skor v US/UK, takze kludne si mozme odsledovat co to s nimi spravi, ci ich to teda zmutuje na braindead zombikov.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

pistacik11

Pondelok, 7. Decembra 2020, 11:15

Bobor v pohode. Ak to bude tak brať väčšina, nebude to povinné tak nemám s tým problém. Rovnako ani nevylučujem, že sa v budúcnosti nechám zaočkovať, ale teraz si pichať niečo, za čo sa nezaručí ani sám výrobca, lebo nedostatok času.... a tým fondom ukazuje aj štát, že sám tomu veľmi neverí, tak ďakujem neprosím. Nechajme to zatiaľ na dobrovoľnosti, čas ukáže, ako na tom ta vakcína je.

Zatiaľ radšej rúško.

Edit.

Killo

Ak to má byť bezpečná vakcína prečo sa farmaceutické spoločnosti zriekaju zodpovednosti, na čo má stáť vytvárať odskodňovací fond?

U nás v rodine to mal dedo so strojčekom na srdci, cukrovkou, človek ktorý srdcovým problémom berie lieky na riedenie krvi, moja matka, krstný, babka. Ja som rád, že to boli ľahké prípady, nevylučujem, že sú ľudia s ťažším priebehom, ale aj tak sa zatiaľ nedám očkovať.

Kým to nebude tak bezpečné, že bude za to ručiť sám výrobca, tak nemám k tomu dôveru.

5g nano roboti, ovládanie mysle, sledovanie a podobné somariny idú mimo mňa. Na toto ja neverím.

Skôr ide o to, že v živote som nebol okrem povinných očkovaní očkovaný na nič iné, ani žiadne tabletky do seba nehádzal a naposledy chorý som bol ani sám neviem kedy, tak načo si to kaziť.
Naposledy upravil/-a pistacik11 v Pondelok, 7. Decembra 2020, 11:37, upravené celkom 1 krát.
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných