... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Sobota, 21. Marca 2020, 22:21

filipe46 napísal:
Prosím? Kto chce reformy? Nemá ani jasný plán na to čo tu je ako prvé koronu, ako píšem stále iba kritizuje ale nijak sa nevyjadril

A si si prečítal tých 42 opatrení vlády? Dnes nastúpili a hneď toto, jebli, čo myslím, že dosť pomôže malým a stredným podnikateľom, živnostníkom ochráni ich krachu.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

starynovy

Sobota, 21. Marca 2020, 22:27

Obrázok

filipe46
Kraj: Žilinský

Sobota, 21. Marca 2020, 22:28

Veď, už som napísal Edit do postu, nevšimol som si čo pomedzi to bobor postol
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 21. Marca 2020, 22:46

toto je uzaj silna kava. Ja nie som velmi na ceremonialne pohreby, ale ist si po urnu svojich blizkych niekam do alzaboxu, kde ich bude naskladanych po stovkach, to uz je ozaj rozmer a la Chernobyl a svetove vojny.
Obrázok

starynovy

Nedeľa, 22. Marca 2020, 11:43

Nerobim si iluzie, ze tam nieje cenzura komentarov ale to je jedno.. staci citat aj tie pozitivne. Tento nador..eh narod si fakt nic nezasluzi. Si viem uplne zivo predstavit toho teplosa ako doma zlozi masku dobrackeho hlupacika a rehoce sa az mu sanka vyskoci nad tymito kokotmi. Naseres im do ruk a oni sa ti doplazia dakujuci s celou rodinou. Sakova ktora len vymenila kalinaka ktory robil zly vzduch a sam sa tlacil do dochodku, ktora s manzelom robila nehorazne ojeby s nehnutelnostami, je zasluzila svatica. Pici ako ja nenavidim slovakov. :D

DAKUJEME.png
DAKUJEME.png (56.55 KiB) 1092 zobrazení

boborjelotor

Nedeľa, 22. Marca 2020, 13:07

V Trenčianskej Teplej bola omša aj napriek zákazu. Privolaní policajti narátali v kostole asi 20 ľudí. „Kňaz uviedol, že omša sa uskutočnila v súlade s kanonickým právom, ktoré mu to prikazuje a verejnosť sa jej zúčastnila z vlastnej vôle,“ informuje polícia.

„Hlavný vchod ostal síce zamknutý, ale veriaci do kostola vošli bočným vchodom. Farár tak naďalej omše vykonával – najmä seniorom, ktorí sú najrizikovejšou skupinou,“ dodáva. Prípad posunú Regionálnemu úradu verejného zdravotníctva v Trenčíne na ďalšie konanie. (tasr)

Mrzute, tak to monsignorske prelietavanie praskovacim lietadlom s jezisovou krvou (by ma zaujimalo, kde ju zobrali) ponad Slovensko asi bolo ucinne, seniori vymodlili imunitu, hor sa na seansu.

starynovy

Nedeľa, 22. Marca 2020, 14:13

Skurveny slovensky narod vol.2. Ja som to tu pisal uz predtym, ked sa to len zacinalo ako hned nejaka krizicka odokryva co su skutocne tito mali slovenski curaci zac. Hned fasoidne stbacke nalady, fanatizmus.. Na, vycuc par komentov z pod nejakeho prispevku, kde ohlasili prichod OBCANOV SR do SVOJEJ DOMOVINY.

- kto bol von pracovať tak nech sa tam aj lieči!
- Už je im aj Slovensko dobre, mi tu žijeme od údst do úst žiadne modne vystrelky, chlieb s maslom a medom, kto ich posteľ bude platiť?
-Zrazu je Vám aj slovensko dobre!!!
- PRESTANTE ICH VOZIT NA SLOVENSKO!
-Ste trápni že ste sa vrátili ked vám horí pod riťou!
-Načo sa vracaju domov?! Ohrozujú nas!
-ˇVšetci ste sa pred rokmi odsrali do zahraničia nadávajúc na slovensko a s vidinou LAHKEHO ZBOHATNUTIA. teraz ked nemame dosť lekarov a sestier ani pre nás "sprostých a poctivých" čo sme tu zostali platiť dane a odvody sem vozíte tých ktorí nemajú šajnu o slovensku "
- Keď sa cítili tak dobre v zahraničí prečo tam nepožiadali o pomoc
- Nemali ísť na slovensko, to nie je ich domov!
-Zrazu je im dobre na slovensku a ani nenadávajú

boborjelotor

Nedeľa, 22. Marca 2020, 14:44

pre tych, ktorym je smutno za najlepsim a najkrajsim premierom, akeho sme kedy mali, a ktori picuju, ze novy premier, v urade 26 hodin v case pisania tohto prispevku nic neurobil...
dokopy pol mega odjebanych 2 dni pred podanim demisie, ked uz teda okrem svietenia a kurenia sa mal hlavne sustredit na boj s koronou... ked uz tyzdne vedel, ze padneme do recesie jak pica. Pelko sa obhajuje, ze o tom rozhodovali uz v januari a februari.. tak co uz mal chudak robit ako to 19. marca podpisat.
Ale chojte sa mu poklonit, uzaj.

Najväčšiu sumu z balíka dotácií z premiérskej rezervy – 40-tisíc – poslal Pellegrini Košickej arcidiecéze na „výstavbu Pútnického domu bl. Anny Kolesárovej v Obišovciach“. Do Skýcova, kde sa vlani v auguste zúčastnil Pellegrini na spomienke na Slovenské národné povstanie, poslal 40-tisíc na „rekonštrukciu strechy Kultúrneho domu v obci“, 37-tisíc do Veľkých Kapušian na výstavbu multifunkčného ihriska a ďalších 40-tisíc do Osrblia na rekonštrukciu kultúrneho domu.

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 22. Marca 2020, 14:59

ako to, ze tu sysllov nastupca napise v den menovania vlady, ze Matovic zatial picu spravil, to si ozaj zasluzi titul kokot mesiaca marec.... Prijebani ludia medzi nami ziju naozaj.....
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Nedeľa, 22. Marca 2020, 17:50

hej ja pockame co spravi za pol rok a za rok a potom sa budesm smiat alebo plakat, jednekn kkt co tu bol za boha ako pracuje ze ludi je uz zalezeny a ma v pici pockame ako super to tu vsetko poriesia, potom za rok dva si to tu mozno uzijem.

filipe46

Nedeľa, 22. Marca 2020, 17:59

No mňa jebne že sysellov nástupca, čo si ty za indivíduum? 😃

Pokial je mne známe iba v deň nastúpenia do vlády, večer napísal plány čo a ako, dovtedy nič tak ty penis skrížený s vemenom, povedz mi v čom som klamal?
Ako som napísal v tom sobotňajšom poste keď to tu bobor capol, žiadne reformy som nečakal za deň. Iba to skurvené vyjadrenie ktoré prišlo v sobotu

Malý podnikatelia, živnostníci nevedeli čo s nimi bude či majú zavrieť, pozastaviť alebo fungovať. Bolo veľa otáznikov a žiadne info.
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Nedeľa, 22. Marca 2020, 18:29

nic sa neboj o matovica, v jednej relacii nevie aky je den, zabudne ze ma ist do telky lebo uz je taky dojebany z predsedovania, na ceremoniu meska lebo si musel dlhsei pospat, zacina to zatial luxusne

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 22. Marca 2020, 18:35

filipe46 napísal:
ty penis skrížený s vemenom
To si vymyslal celu nedelu? Lebo nic moc....
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Nedeľa, 22. Marca 2020, 19:10

Felipe, ak je program v štádiu riešenia, načo ho majú púšťať von, keď ešte ani sami nie sú medzi sebou dohodnutý?
Po ďalšie, ako mal čo riešiť keď ešte na to nemal právomoc? To vám fakt tak jebe? Prenesiem to robotníckej reči, keď budeš mať v robote od budúceho týždňa nového majstra, ale ešte teraz je to rovnaký robotník ako ty, ty ako robotník budeš niečo teraz hneď potrebovať, kto má kompetencie sa o to starať, terajší alebo budúci majster?

Ak mi je dobre známe, Matovič chcel chodiť na stretnutia krízového štábu, len smeraci ho tam, kto vie prečo zo začiatku nechceli.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

boborjelotor

Nedeľa, 22. Marca 2020, 19:58

a to je len vikend...

Kajetán Kičura uznal chybu, keďže tvrdili, že budú 4 milióny rýchlotestov, ale nakoniec zistili, že ich objednali len 200-tisíc.Dodáva však, že „by sa na to aj tak prišlo“ a pozmenila by sa objednávka. „Ako sa stala chyba? Neviem. Proste, stala sa,“ povedal na vlastnej tlačovke po brífingu premiéra Matoviča

aj tak by sa na to prislo... ale hlavne, ze objednali rychlotesty po 30 eur aj ked sa predavali po 5. a aj tak su nahovno.
ale Matovica skoro jeblo, ked zistil, ze Kajetan je sudca ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných