... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:Tam by som to skoncil. Stareho psa novym trikom nenaucis.No v tomto veriť rusom
undy napísal:vďaka za info👍
boborjelotor napísal:tento zludovely vtip je fakt skvely. Ja som este jeden poznal, ze Rusi vymysleli tabletku, kt. ked si vezmes tak sa mozes rozpravat s mrtvym clovekom. Akurat je problem, ze ti nebude odpovedat.ved vraj rusi uz vymysleli 6 liekov na covid. len aby to nebola ako ta tabletka na chudnutie, co zjes a cely rok uz nemusis jest, len je problem ju prehltnut, lebo tabletka vazi 900kg.
voMacK napísal:Inak co s tym ma ATB? To by malo byt na virusy uplne neucinne, nie? Ci ucinok je v tom, ze ATB zabije bakterie, ktore oslabuju obranyschopnost organizmu (ak nahodou pacient ma nejake podruzne diagnozy), a telo sa lepsie sustredi na tvorbu protilatok proti virusu?Najslubnejsia vypada stale ten hydroxychlorochíniumsulfát. Dnes prisli prve ohlasy z FR. Z 20ludi bolo do 10 dni zlepsenie na 70%. U niektorych bol dokonca virus na 6ty den nedetekovatelny. Liek je registrovany a bezne dostupny. Nie je dokonca ani drahy. Tym, u ktorych bola liecba kombinova este s atb azytromycin, boli vysledky este o kusek lepsie.
Killo napísal:To je otazka na odbornikov a to ja niesom. Ale tak boj so sars2-cov je este len v plienkach, cize neviem, ci na toto niekto pozna definitivnu odpoved. Ta samotna studia, co som udal je den stara. Je velmi skoro na nejake zavery, ci na to, aby sme mohli otvarat sampanske....Inak co s tym ma ATB? To by malo byt na virusy uplne neucinne, nie? Ci ucinok je v tom, ze ATB zabije bakterie, ktore oslabuju obranyschopnost organizmu (ak nahodou pacient ma nejake podruzne diagnozy), a telo sa lepsie sustredi na tvorbu protilatok proti virusu?
Killo napísal:ja mam aj tak najradsej ten o vode v prasku, ktoru nie je cim zarobit.tento zludovely vtip je fakt skvely. Ja som este jeden poznal, ze Rusi vymysleli tabletku, kt. ked si vezmes tak sa mozes rozpravat s mrtvym clovekom. Akurat je problem, ze ti nebude odpovedat.
voMacK napísal:Nejaké info sú dostupné rieši to i Trump s FDA ale všetci sú podstatne opatrnejší s unahlenym zverejnenim vysledkov. Tá štúdia vyzerá doveryhodne, laik by si povedal, že super máme to.. Najviac sú tieto veci ale brzdené legislatívne, neviem si napríklad predstaviť len koľko by ŠUKLu trvalo, kým by ten Plaquenil uvoľnil i pre túto dg. Tam to bude stáť dlho Takže bud počkáme alebo si nakúpime pre istotu, a zároveň si nakupime aj akcie niektorých výrobcov liečiv že ktorých to nechávam na vás 😊Ty ako lekar mas o tom nejake info? ja som to dnes ukazoval a vysvetloval dvom mojim znamym doktorom a vsetci len valali ocami. Pycy aby som ja ako laik taketo veci tlmocil doktorom
Ale tak hold, je to stale relativne cerstve info a nie kazdy je taky kokot ako ja, co riesi covid 24/7....