... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Piatok, 20. Marca 2020, 19:14

No v tomto veriť rusom, aj keď zase, oni ak treba vedia z hovna upliesť bič (aj v armagedone by bol svet bez rusa v piči, Bruce Willis by na ten suter ani nedoletel) . K liekom, že vraj japonský liek na chrípku dobre účinkuje s ľahkými a stredne ľahkými príznakmi, Nemci sú na dobrej ceste s vakcínou, Američania už skúšajú na ľuďoch. Nebyť v tom priemysle toľko peňazí a America first Trumpa, mohli by si tie laboratória po svete prezdieľať doterajšie výsledky. Ale prachy nepustia.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

tom6667
Kraj: Bratislavský

Piatok, 20. Marca 2020, 19:45

trosku treba občas doliať olej do ohňa :) inak netrpím príliš regionálnym rasizmom ...ale až na pár takýchto mentalov treba uznať že to zatiaľ celkom slušne zvládajú ľudia ...stále mi príde ešte aj tých 500K nakazených o 3vyplaty moc pesimistická

U tých Rusov mám obavy že zázračne rýchlo postupujú s tou vakcínou ...možno im to aj rekordne rýchle zaberie ...ale mám obavy že úplne j.bu na testovanie efektov lebo na take pi.oviny predsa nemajú čas...nedivil by som sa keby sme tu mali o trištvrte roka množstvo Rusov s vyrastkami na obličkách alebo nejakou podobnou chuťovkou...dávam im hodnotenie 3.6 röntgena zatiaľ

starynovy

Piatok, 20. Marca 2020, 19:46

pistacik11 napísal:
No v tomto veriť rusom
Tam by som to skoncil. Stareho psa novym trikom nenaucis.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 20. Marca 2020, 19:52

Najslubnejsia vypada stale ten hydroxychlorochíniumsulfát. Dnes prisli prve ohlasy z FR. Z 20ludi bolo do 10 dni zlepsenie na 70%. U niektorych bol dokonca virus na 6ty den nedetekovatelny. Liek je registrovany a bezne dostupny. Nie je dokonca ani drahy. Tym, u ktorych bola liecba kombinova este s atb azytromycin, boli vysledky este o kusek lepsie.
tu je nejaky obkec, len neviem, ci to je ta ista vzorka, alebo uz ine testovanie: https://www.mediterranee-infection.com/hydroxychloroquine-and-azithromycin-as-a-treatment-of-covid-19/?fbclid=IwAR0s5mYQ5Aa5PjGP_UW6Oy80useR9S-sO-nOc-xROICdneFJkike3WGzQCQ

Ak sa potvrdia tieto vysledky aj na vacsej vzorke ludi, tak mame z velkej casti nad covidom vyhrane a to v relativne kratkom case. Patent na tuto molekulu vlastni viac firiem [Bayer, Sanofi, Mylan..]. Liek sa da relativne lahko teraz zohnat aj u nas. Tym nechcem tvrdit, ze covid nie je problem. Tuto sezonu este narobi velke skody. Chrante a sa a zostante doma. Len, som chcel priniest aj nieco pozitivne :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

undy
Auto: Xxxxxx

Piatok, 20. Marca 2020, 20:16

vďaka za info👍

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Piatok, 20. Marca 2020, 20:18

ako pacienta 12r na imunosupresívach ma to potešilo.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

voMacK
Autor témy

Piatok, 20. Marca 2020, 20:34

undy napísal:
vďaka za info👍

Ty ako lekar mas o tom nejake info? ja som to dnes ukazoval a vysvetloval dvom mojim znamym doktorom a vsetci len valali ocami. Pycy aby som ja ako laik taketo veci tlmocil doktorom :D
Ale tak hold, je to stale relativne cerstve info a nie kazdy je taky kokot ako ja, co riesi covid 24/7....
-- P.R.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Piatok, 20. Marca 2020, 21:03

Ak by to bola pravda, tak paráda, to by z neho urobilo prakticky chrípku, ak by teda nezmutoval, alebo sa nestal nejako imunny voči tomu. Ináč dnes som čítal niekde na nete celkom zaujímavý názor, že po tomto víruse, ak by sa to nejak natiahol, podľa nemeckých prognóz na 2r mohli aj začať písať nové dejiny pred/po covid, že taký to bude mať dopad na ekonomiku.

Za mňa, kríza by tu došla tak či tak do pár rokov, toto je taký vítaný reštart, čo to celé urýchli.

PS. Nech žije nový smer :lol:

Pelle by si mal nájsť / založiť novú stranu.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Piatok, 20. Marca 2020, 21:07

boborjelotor napísal:
ved vraj rusi uz vymysleli 6 liekov na covid. len aby to nebola ako ta tabletka na chudnutie, co zjes a cely rok uz nemusis jest, len je problem ju prehltnut, lebo tabletka vazi 900kg.
tento zludovely vtip je fakt skvely. Ja som este jeden poznal, ze Rusi vymysleli tabletku, kt. ked si vezmes tak sa mozes rozpravat s mrtvym clovekom. Akurat je problem, ze ti nebude odpovedat.

voMacK napísal:
Najslubnejsia vypada stale ten hydroxychlorochíniumsulfát. Dnes prisli prve ohlasy z FR. Z 20ludi bolo do 10 dni zlepsenie na 70%. U niektorych bol dokonca virus na 6ty den nedetekovatelny. Liek je registrovany a bezne dostupny. Nie je dokonca ani drahy. Tym, u ktorych bola liecba kombinova este s atb azytromycin, boli vysledky este o kusek lepsie.
Inak co s tym ma ATB? To by malo byt na virusy uplne neucinne, nie? Ci ucinok je v tom, ze ATB zabije bakterie, ktore oslabuju obranyschopnost organizmu (ak nahodou pacient ma nejake podruzne diagnozy), a telo sa lepsie sustredi na tvorbu protilatok proti virusu?
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

ROKI49
Auto: G20 330i

Piatok, 20. Marca 2020, 21:28

Vomack asi stale lieci chlamydie, tak sa tak trochu upokojuje s tym azytromycinom.... :(
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

voMacK
Autor témy

Piatok, 20. Marca 2020, 21:37

Killo napísal:
Inak co s tym ma ATB? To by malo byt na virusy uplne neucinne, nie? Ci ucinok je v tom, ze ATB zabije bakterie, ktore oslabuju obranyschopnost organizmu (ak nahodou pacient ma nejake podruzne diagnozy), a telo sa lepsie sustredi na tvorbu protilatok proti virusu?
To je otazka na odbornikov a to ja niesom. Ale tak boj so sars2-cov je este len v plienkach, cize neviem, ci na toto niekto pozna definitivnu odpoved. Ta samotna studia, co som udal je den stara. Je velmi skoro na nejake zavery, ci na to, aby sme mohli otvarat sampanske....
-- P.R.

boborjelotor

Piatok, 20. Marca 2020, 22:00

Killo napísal:
tento zludovely vtip je fakt skvely. Ja som este jeden poznal, ze Rusi vymysleli tabletku, kt. ked si vezmes tak sa mozes rozpravat s mrtvym clovekom. Akurat je problem, ze ti nebude odpovedat.
ja mam aj tak najradsej ten o vode v prasku, ktoru nie je cim zarobit.

ale logika, ze nepresiel Kotleba, presiel Belusky, co je od pociatku pospolitosti ten krk, co otaca tou tupou hlavou mi stale akosi unika.

tom6667

Piatok, 20. Marca 2020, 22:40

jeden Belusky podľa mna vyváži jedného Kotlebu+Blahu ...taký bol deal , ja chytam COVID po každej vete toho usluzneho salónneho komunistu s mentálnou výbavou predávkovaneho Zemana ..takze Beluskeho prežijem ...to je ako mat tam trageda z ‘a je to’ (Danko) a toho sme bez väčšej ujmy na zdraví už prežili

undy
Auto: Xxxxxx

Sobota, 21. Marca 2020, 10:36

voMacK napísal:
Ty ako lekar mas o tom nejake info? ja som to dnes ukazoval a vysvetloval dvom mojim znamym doktorom a vsetci len valali ocami. Pycy aby som ja ako laik taketo veci tlmocil doktorom :D
Ale tak hold, je to stale relativne cerstve info a nie kazdy je taky kokot ako ja, co riesi covid 24/7....
Nejaké info sú dostupné rieši to i Trump s FDA ale všetci sú podstatne opatrnejší s unahlenym zverejnenim vysledkov. Tá štúdia vyzerá doveryhodne, laik by si povedal, že super máme to.. Najviac sú tieto veci ale brzdené legislatívne, neviem si napríklad predstaviť len koľko by ŠUKLu trvalo, kým by ten Plaquenil uvoľnil i pre túto dg. Tam to bude stáť dlho Takže bud počkáme alebo si nakúpime pre istotu, a zároveň si nakupime aj akcie niektorých výrobcov liečiv že ktorých to nechávam na vás 😊

http://www.marketwatch.com/story/trump- ... 2020-03-19

starynovy

Sobota, 21. Marca 2020, 10:50

Oholil ich ako kral? Skoda ho, isto.. Sa tak pekne staral o nas.
Prílohy
SmartSelect_20200321-104938_Samsung Internet.jpg

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných