... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
tom6667 napísal:presne totoKisku prežujem aj s jeho smiešnymi kauzami keď už obchoduje so sockami a nedokáže kúpiť normálne ani nejaký pos.aty pozemok. Oveľa vecsie obavy mám že to proste percentuálne nevyjde lebo nejakému Hlinovi to nehodí ani 5% a budú musieť prizvať aj kinderfickera len aby zabránili ďalšej koalícii smeru plus ktokoľvek ...a to už bude kolotočarna typu sieť 2.0 čo ak zázrakom prežije/dožije sa koaličnej zmluvy tak sa v polke budúceho roka rozpadne ako Pelieho straight Dave story
Killo napísal:no zalezi to od vyvoja po volbach....ale skor taky, ze sa treba podielat na tom, co tu bude minimalne ucastou vo volbach. Keby som chcel byt vonku , tak zijem v Nemecku. Zil som v Anglicku a len kriza v 2008 rozhodla o navrate domov....Len ze tu mam rodinu a zazemie a moja manzelka by s takym niecim asi nedokazala zit...Je vela dovodou preco zostat. Apropo posledne roky viac casu travim v Nemecku ako doma, ale napriek tomu je moj domov tu na SVK. Nakoniec som asi uz dost stary na taketo odchodya teda aky je tvoj nazor Slavino? Odjebat sa odtialto dopice kym sa da?
Fuxxo napísal:presne toto