... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Nedeľa, 23. Februára 2020, 06:17

Neviem koho rozhovor s tou jeblinou som čítal ale vi-taz s jeho 103,4% mi zrazu prišiel ako perfektne v realite. Nemyslim si, ze fetuje. To bude skor sok a sebaklam z blizkeho konca kariery. No tento niktos ma netrápi, ovela radsej by som videl na dlazke jej menovca, revolucionara. Mozno ked uz smer nebude vladnut, vyjebu ho aj z tej akademie.

tom6667
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 23. Februára 2020, 10:33

Blaha je v nepríjemnej pozícii , toľkých ľudí boli z jeho chorých fantrasmagórii hlava, žeby som sa vôbec nedivil keby narazil na niekoho labilnejsieho s boxerom ...obávam sa že presne z toho dôvodu by toto následné vyšetrovanie na polícii odložili na poličku číslo 146 s prioritou a poradovým číslom niekde tesne za prípadom stratenej mačky vo veľkom Krtíši z roku 2011 ...

starynovy

Nedeľa, 23. Februára 2020, 17:06

Počúvam kolara u zavoCkeho, ako si robi nechutnu kampan na tych chorych detoch..vraj keby sa dostal do vlady, do 2 tyzdnov posle tym 4 detom, 8 milionov eur. Ja dumem ako to vypocitali, ze 4 nevnimajuce sa batolata su hodne takej sumy. Nik nezaručuje, ze sa doziju, ani ze budu normalne žiť, toboz produkovat hodnoty o 2 miliony vacsie, nez ktorekolvek dieta ktore stalo "nic". Da sa to este kontrastovat s nehodou bytovky, kde sa lud vyzbieral 1,5mil a stat velkoryso, ~45 rodinam poskytol 1mil. Kde bol tento filantrop vtedy? Podla tejto matiky mal na vladu tlacit, aby poslala tak pol miliardy. Jaj aha, nebola kampan.. Bobor? :D

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Auto: G20 330i

Nedeľa, 23. Februára 2020, 17:12

starynovy napísal:
Ja dumem ako to vypocitali, ze 4 nevnimajuce sa batolata su hodne takej sumy.
Nic proti tebe, vacsinou s tebou suhlasim, ale tento smer, ktorym uvazujes je zarazajuci....nemozes predsa vycislovat ludsky zivot, vsak budme troska humanisti :)
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 23. Februára 2020, 17:27

ja kolara nevnimam, neviem ani o ake deti sa jedna, ale zelal by som si aby sme zili v krajine, kde by ma malo trapit, ze mafian, ktoreho este stb sledovala koli obchodu s drogami, ktory ma tak chory mozog, ze musel zalozit 10 nekompletnych rodin, lebo ved tlacit detom peniaze = vychova, bude mat zas x kresiel v parlemente, mozno aj ministerstvo a bol v hladaciku mojho zaujmu
ale vycislovat ludsky zivot bez ohladu na vek je nieco, co by som asi nezvladol. Na Slovensku je taka zauzivana taxa 30-40 tisic za smrt dospeleho cloveka. Este menej ako za vrazdu od Kocnera.
A je docela jedno ake hodnoty vytvaras, ci si svojej rodine tych 30k doniesol kazdy kvartal ako bonus alebo si tych 30k zarabal 2 roky v hrubom, to si potom mozes narokovat v nejakom podruznom konani, s ktorym neuspejes alebo sa penazi nedomozes, ked ti niekto autom zrazi zenu,
Kolko 80 rocnych ludi rocne podstupuje kardio operacie, vymeny klbov, aj tym to chceme ist pocitat?
nestaci, ze ked po mesiaoch behaciek a vybavovaciek ti socialka schvali par tisic na prerabku bezbarierovej kupelne, a ten clovek, co to dostal po pol roku umrie, tak este jeho rodina, ak bola "socialne slabsia", este skonci s exekuciou, lebo musia vratit 4-5 tisic eur, ktore nemaju. Ved naco ine mame jebat peniaze ked nie na zachranu zivota, ked dokazeme miliardy s prehladom tolerovat na nastenkovych tendroch, CTckach, stihackach, zbraniach, uniformach, predrazenych spztkach, dialnicnych tendroch, etc. etc.
Desattisice ludi na Slovensku zeru a pichaju warfarin na riedenie krvi, ktory je brutalny bordel, nemozes dokopy nic jest, a problemy to len oddalauje a znasobuje, rozjebava zily, ale 100 tabletiek stoji 50 centov, takmer nikde v rozvinutom svete sa nepouziva, lebo existuje liek, ktory stoji zhuba 60 eur mesacne, vedlajsie ucinky oproti warfarinu minimalne, ucinnejsie, proste lepsie. doktori su nuteni predpisovat warfarin, o tomto lieku radsej ludom ani nehovoria, co je tiez chore.
takze usetrime 800 eur na pacientovi rocne, ale kto vyrata, ze pacientovi sa tromby nevratia, nedostane znova emboliu, tentokrat rovno az do mozgu, zostane polodementny a imobilny a bude zit este 10 rokov a stat desiatky tisic eur. to su proste matematiky, z ktorych nikdy nevypocitas zelene cisla bez toho, aby si niekde niekomu nedojebal zivot.

starynovy

Nedeľa, 23. Februára 2020, 17:30

Kuciakov stal len 30k ci kolko.. Vsetko sa da vycislit zrejme. Ja ale nic nevycislujem, hovorim o borisovi dobrodincovi ktory kampanuje, az sa dymi. Mimo toto je na ludialudom.sk xyz neborakov, ktorym "staci" 500 na vozik alebo 100 na drevo lebo mrznu, nik nezakopne. Takze neponarajme sa zbytocne do hlbky dojebanych zivotov.

Hop, rychlejsi.. Proste ma sere cely vekslak co to hra najprv na detsku lsns a teraz zodpovednu zmenu 2.0. Len nechapem kde sa mu tie hlasy tak sypu.

boborjelotor

Nedeľa, 23. Februára 2020, 17:33

ty jebnes granat o batolatach, co si nezasluzia zit a my sa ponarame. ach.

starynovy

Nedeľa, 23. Februára 2020, 17:35

Neprekrucaj kktiny zase.. Sa clovek nemoze uz ani zamysliet. Ale hej, nemam rad deti, takze dako citlivo a osobne to neberiem. Prepacte, ze som vas rozplakal.

boborjelotor

Nedeľa, 23. Februára 2020, 17:37

neopustaj sa, ti to meditovanie a kari neprospelo.
boris si robi kampan na pudovom populizme ako vzdy, aj deti z cisteho dna chcel zachranit.teda. zachraaanimeee saaaaa.

starynovy

Nedeľa, 23. Februára 2020, 17:41

J uz to nejem. Zdroj neznamy ale skor sa da verit ako neverit. Predsalen je to smer. A obycajni ludia sa pozom cuduju, ze tam dostal nielen postel ale aj perinu, stolcek co vyzera iba ako 10 rocny a stena nema flaky.. Si to predplatil, pello, cez vernostny program strany.
Prílohy
SmartSelect_20200223-213912_Samsung Internet.jpg

ROKI49

Nedeľa, 23. Februára 2020, 17:43

zaujimava cenotvorba, s objednanymi kusmi rastie cena, zase som o nieco mudrejsi
G20 330i, 2022 Obrázok

starynovy

Nedeľa, 23. Februára 2020, 17:52

Neviem ci uz maknem, ze fakt cakam zmenu. Sa na 1.3. trasiem ako M47. Dnes som stihol aj trubana, ten sa zase zmienil ako smer premrhal sancu na 15mld z EU, vyuzili 1/4. Povedal aj co by za to vyslo.. 4 nemocnice, D1 a D3, 2 komplet VS kampusy a neviem co este a to by este 5mld ostalo. To ta tak trochu naserie. Takze sam som zvedavy, ci v marci, ak konstelacia planet da vzniknut opozicnej vlade, nastanu takéto zmeny alebo si poviem.. A co si cakal? :D

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Nedeľa, 23. Februára 2020, 17:53

Dpc, pozerať sa na toto cez kalkulačku, to je rovnaká picovina pre mňa, ako počítať, že o pár generácií nebude z čoho vyplácať dôchodky, lebo nebude ľudí. Kurva na tom štát nemá zarábať, ani rozmýšľať, že bude v tomto smere v čiernych číslach. Keby tu dôchodcovia nemajú vlastne byty domy kúpené za pár korún, ako pozostatok komunizmu, tak nemajú z čoho platiť ani nájom, nie to tých XY liekov čo hádžu do seba každý deň.

V tomto ma progresivci aj Sulik dosť jebu, aj keď v iných veciach majú dosť pravdu.

Tuná vidím, cestu cez tie štátne podniky a zlepšený výber daní, ako to chce Kollár, to by bol dobrý príjem pre štát, aby tie veci mohol zatiahnuť. Treba zlepšiť efektivitu železníc, vyriešiť mýto aby na tom štát neprerabal, konečne dostávať tie posrate Mochovce, aj keď tie sa tiež nemajú šancu finančne vrátiť, ale aspoň nech je strata čo najmenšia.

Progresivci a Saska nech sa venujú toku, čo im pôjde dobre (školstvo, zlepšenie podnikateľského prostredia, nech sa tu oplatí založiť si živnosť, rodinné podniky a pod., kľudne o kopírovať model z Nemecka)
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

ROKI49

Nedeľa, 23. Februára 2020, 18:14

ja ked pocujem pojem statny podnik, tak sa mi chce grcat......pojem, pre ktory je synonymum neefektivita, lajdactvo a nekompetentnost.
G20 330i, 2022 Obrázok

boborjelotor

Nedeľa, 23. Februára 2020, 18:19

ukaz mi jeden statny podnik, ale seriozny full scale podnik, co nieco musi aj vytvarat, nie len eustream, ktory fasuje peniaze prakticky za nic, ktory funguje efektivne. Jeden jediny prosim pekne. Statne podniky su mokry sen kazdeho politika, pretoze sa nabalis, ked ich zakladas a obsadis trafiky, a nabalis sa ked ich privatizujes. Akurat, ze je to absolutny nezmysel, mozno o 50 rokov v tejto krajine ked sa mentalita posunie niekam inam, mozno potom tu bude sanca, ze si stat dokaze spravovat firmy tak aby to malo uzitok pre stat a obyvatelov, nie pre par jednotlivcov. A nedokazal by to ani Sulik v exceli momentalne, a uz naozaj nie Boris Kollar, hoci jeho matematicke schopnosti museli byt tiez dobre ked pred priorom prerataval bony na vychodonemecke aj zapadonemecke marky na pockanie.

Vyber dani je vyborna tema, akurat na to neexistuje vola u dostatocneho mnozstva ludi, vratane ludi pracujucich na tpp, pretoze aj su nauceni sluzby aj tovary objednavat "bez blocku".
bola by to vesela debata aj tu na klube, len sa do nej trafene husy nezapoja :), ta disparita medzi tym, ze zamestnanec, ktory ma hruby plat 2000 eur, odvedie statu vratane nakladov zamestnavatela do roka viac penazi, ako jednoosobova, nevyrobna, srocka, ktora prakticky len predava sluzbu, cize minimalne naklady, posiela jednu fakturu mesacne, v podstate zivnost, a vykaze rocne trzby 90k. A to nehovorim o srockach, kde si konatel akoze neplati ani mzdu a neplati tym padom socialku.
Navrhov ako zlepsit vyber dani, zjednodusit vyber dani, ma v sufliku kazda strana, mozno aj taka LSNS, ktora si to od niekoho kupila, nie je na to vola v ziadnej sfere spolocnosti, pretoze prilis vela ludom to vyhovuje, a ti, ktorym to nevyhovuje nemaju dostatocny vytlak, aby ich bolo pocut.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných