... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Re: perfektny den

Streda, 1. Júla 2009, 11:47

6Flesh napísal:

pozri ked mas usta a vies na vsetko odpovedat co sa ta polis pyta a stale trepes nieco,jednoducho sa nedas odbyt a mas vsetko OK tak neverim ze mi da za nieco pokutu,iba ak nieco nemas ako mas mat a drzis hubu ked sa ta nato pyta tak ti tu pokutu aj kludne da...
a Mestsky ti moze velke ho... :lol: je haluz ked ides po meste rychlejsie alebo ujebes tomu poriadne prednimi ze zacnu horet gumy a on ti len ukazuje ci ti sibe alebo ze mas spomalit,lebo nic ine nemoze 8)

Mas pravdu v tom kecani, ze ti nic nemoze. Ja som sa zle vyjadril. Kamaratovy sa napriklad stalo ze vchadzal do jednej dediny, a hned pri znacke obce bola znacka max povolena 70 no a 2 mozno 3 metre za tym bola odbocka, cize krizovatka. No policajti mu dali pokutu, lebo za krizovatkou sa povolena rychlost rusila. Cize pokuta bola neodvratna.
Mestsky ma ale nasral v tom, ze urobil zo seba hrdinu a z kamaratov kokotov. Kamarat sa mi topil v rybniku v sobotu a kamarati ho zachranili, dali prvu pomoc , zavolali zachranku atd.... Umele dychanie mu davali asi 15minut, a az potom zacal dychat. Policajt im ho pomohol akurat vytiahnut z vody a cumel jak puk, co by sa mal prvi chytat zachrany, kamarati mu bez vahania pomohli. A tento policajt hrdina si zavolal na seba Markizu, jojku a vychvaloval sa tam, aky je on hrdina, a ze particka chalanou si popijala na druhej strane, ked on zachranoval. Jebat na neho, ale kamarati teraz vyzeraju ako kokoti pred vsetkymi ze sa na neho vysrali. Normalne chodi jeho rodina za nimi a nadava im, tym co by mali dakovat, keby niet ich , uz je mrtvy.

Bikemann

Streda, 1. Júla 2009, 12:05

K2 napísal:

Keby si siel 130km/h po dialnici ta pokutu nedostanes :!:

keby si cital lepsie tak zistis ze pokutu som nedostal, ale porovnaval som pokuty tu v tomto sedlakove s rakuskom a nemeckom..
160 po dialnici nechodim, radsej chodim 240 .........

6Flesh
Auto: BMW E34 535i
Kraj: Bratislavský

Streda, 1. Júla 2009, 12:06

R0nnIe napísal:

Mas pravdu v tom kecani, ze ti nic nemoze. Ja som sa zle vyjadril. Kamaratovy sa napriklad stalo ze vchadzal do jednej dediny, a hned pri znacke obce bola znacka max povolena 70 no a 2 mozno 3 metre za tym bola odbocka, cize krizovatka. No policajti mu dali pokutu, lebo za krizovatkou sa povolena rychlost rusila. Cize pokuta bola neodvratna.
Mestsky ma ale nasral v tom, ze urobil zo seba hrdinu a z kamaratov kokotov. Kamarat sa mi topil v rybniku v sobotu a kamarati ho zachranili, dali prvu pomoc , zavolali zachranku atd.... Umele dychanie mu davali asi 15minut, a az potom zacal dychat. Policajt im ho pomohol akurat vytiahnut z vody a cumel jak puk, co by sa mal prvi chytat zachrany, kamarati mu bez vahania pomohli. A tento policajt hrdina si zavolal na seba Markizu, jojku a vychvaloval sa tam, aky je on hrdina, a ze particka chalanou si popijala na druhej strane, ked on zachranoval. Jebat na neho, ale kamarati teraz vyzeraju ako kokoti pred vsetkymi ze sa na neho vysrali. Normalne chodi jeho rodina za nimi a nadava im, tym co by mali dakovat, keby niet ich , uz je mrtvy.

no je to na hovno,ale neviem,couz narobis v tomto svete je plno kokotov,a bud sa nadnim zasmejes a ides dalej alebo budes vedsia svina ako on...,a nasral by ma tiez ten fizel...ale tak couz daj niekomu cirne handry a plicku do ruky :roll: to poznam takych co si myslia ze jaky su oni bossovia,a pritom mozu tak zastavovat auta na prechode :lol:
Ked je ten vas kamos naozaj kamos tak povie doma pravdu ze kto ho zachranil a postavi sa za kamosov...
a Gratulujem vam ze sa vam podarilo ho zachranit =D>
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

6Flesh

Streda, 1. Júla 2009, 12:08

Bikemann napísal:

keby si cital lepsie tak zistis ze pokutu som nedostal, ale porovnaval som pokuty tu v tomto sedlakove s rakuskom a nemeckom..
160 po dialnici nechodim, radsej chodim 240 .........

no nejak ti to potej dialnici nechcelo ist :-D islis me len 200 :lol: :lol: :lol:

len podpichujem
-Kde? Ktoré?

R0nnIe

Streda, 1. Júla 2009, 12:20

6Flesh napísal:

no je to na hovno,ale neviem,couz narobis v tomto svete je plno kokotov,a bud sa nadnim zasmejes a ides dalej alebo budes vedsia svina ako on...,a nasral by ma tiez ten fizel...ale tak couz daj niekomu cirne handry a plicku do ruky :roll: to poznam takych co si myslia ze jaky su oni bossovia,a pritom mozu tak zastavovat auta na prechode :lol:
Ked je ten vas kamos naozaj kamos tak povie doma pravdu ze kto ho zachranil a postavi sa za kamosov...
a Gratulujem vam ze sa vam podarilo ho zachranit =D>

Dik za gratulaciu, ja som tam ale nebol, ja som bol na carate. Oni nechcu byt koli tomu niejaky uznavany alebo neviem co, oni su radi ze pomohli niekomu na kom im zalezi, ako len mohli. Ale smutne je ze skrs kokota, ktory hrdina chce byt su teraz oni za kokotov. Neviem ako by si sa citil keby si ty sedel v krcme pri pive s kamaratmy a prisiel by daky kokot a povedal : "sedite tu ako kokoti, a bratranca ste mi nechali skoro zomriet" . A ten co je v nemocnici si nic nepamata, vsak on bol mozno 20minut bez kysliku a potom este den v kome. On si praveze bude mysliet to co mu povie jeho rodina, ze sa na neho kamarati vysrali. Ale povedali ze jebu na to, oni vedia ako to bolo, a ze ked ho pustia z nemocnice pojdu snim za policajtom nech povie ako to dolo, nech si nemysli ze na neho srali.

6Flesh

Streda, 1. Júla 2009, 12:53

R0nnIe napísal:

Dik za gratulaciu, ja som tam ale nebol, ja som bol na carate. Oni nechcu byt koli tomu niejaky uznavany alebo neviem co, oni su radi ze pomohli niekomu na kom im zalezi, ako len mohli. Ale smutne je ze skrs kokota, ktory hrdina chce byt su teraz oni za kokotov. Neviem ako by si sa citil keby si ty sedel v krcme pri pive s kamaratmy a prisiel by daky kokot a povedal : "sedite tu ako kokoti, a bratranca ste mi nechali skoro zomriet" . A ten co je v nemocnici si nic nepamata, vsak on bol mozno 20minut bez kysliku a potom este den v kome. On si praveze bude mysliet to co mu povie jeho rodina, ze sa na neho kamarati vysrali. Ale povedali ze jebu na to, oni vedia ako to bolo, a ze ked ho pustia z nemocnice pojdu snim za policajtom nech povie ako to dolo, nech si nemysli ze na neho srali.

no to ti ani ja neviem povedat,asi asi by som chytil poriadne nervy....zalezi aky by som mal den, bud mam uplne v pici a je mi jedno alebo mam strasne nervy...... ale treba normalne ist za tym kamosom a pokecat snim ked si vie zratat 1+1 tak to pochopí....
-Kde? Ktoré?

R0nnIe

Streda, 1. Júla 2009, 13:05

6Flesh napísal:

no to ti ani ja neviem povedat,asi asi by som chytil poriadne nervy....zalezi aky by som mal den, bud mam uplne v pici a je mi jedno alebo mam strasne nervy...... ale treba normalne ist za tym kamosom a pokecat snim ked si vie zratat 1+1 tak to pochopí....
Jeho rodina zakazala navstevy :D Cize len cakat treba.....

Bikemann

Streda, 1. Júla 2009, 14:32

6Flesh napísal:

no nejak ti to potej dialnici nechcelo ist :-D islis me len 200 :lol: :lol: :lol:

len podpichujem

ja som neriadil auto ale mirka :D a na to ze tak mrte prsalo a nebolo toho moc vidno 200 bolo myslim akurat :lol: :lol:

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Streda, 1. Júla 2009, 15:57

ROnnIe: Ja to chapem. Zistujem, ze kazdy ma nejaky problem s policiou. ](*,) Ma to strasne mrzi lebo je to organ, ktory by mal pomahat a chranit.

6Flesh: Mestsky policajt ma velmi vela pravomoci, az by si sa cudoval. Moze ta pokutovat tak isto ako statny policajt. Len nase vnimanie je take, ze su to taky ,,policajti na baterky,, :lol:

Bikemann: Napisal som to inak trochu ako som myslel. Viem porovnaval si, viem neni to fer. Ale Slovensko v statistikach nehodovosti na cestach nema prilis male cisla, co je velky problem. Preto to zacali riesit tvrdymi pokutami. Ja si myslim, ze to treba riesit uz v zakladoch vychovy vodicov. Vieme vsetci ake su autoskoly(aspon tu v KE), cize tam je problem zakopany :!:
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Streda, 1. Júla 2009, 17:40

dnes ma pred Svitom zastavil tiez jeden a dovod ? : on podla oka videl ze idem rychlo, ale ze mam stastie, ze nema ramer :lol:
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

SnipE_88
Autor témy
Auto: BMW 328i E46 1998

Streda, 1. Júla 2009, 18:15

haha to sa aj mne stalo ale v bratislave policajt volnym okom videl ze som siel 120 (siel som cca 65) :lol: nakoniec som dostal pokutu za to ze som vraj odbocil do zakazu a este mi spravil i policajny doprovod a vyviedli ma mimo bratislavu :lol: :lol: :lol:
Moje auta:
E46 328i M52 farngruen metalic
E46 330i M54 cosmosschwartz ex
Z3 1.9i M44 hellrot
E46 316i N42 titansilber ex
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
E34 535i M30 diamantschwartz
Mitsubishi pajero
Chevrolet TrailBlazer 4.2

SnipE_88
Autor témy

Streda, 1. Júla 2009, 18:20

ked tak citam sekciu vtipi tak ten posledny CoWon-ov prispevok by to chcelo presunut sem :lol: tak som sa uzasne nasmial
Moje auta:
Z3 1.9i M44 hellrot
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
Mitsubishi pajero

pepo286

Streda, 1. Júla 2009, 23:53

fioro napísal:
dnes ma pred Svitom zastavil tiez jeden a dovod ? : on podla oka videl ze idem rychlo, ale ze mam stastie, ze nema ramer :lol:

normalne ma zaujima co si mu na to zadrel :lol: :lol: :lol:

R0nnIe: zavolajte markizu abo jojku ... a nech kamosi popisu za ako a hlavne kto ho zachranil .. a nech si este zozenu svedkov .. a nech tiez povedia ako je teraz rodina zachraneneho nahnevana ... a tak ... podla mna po tom skocia ... aj koli tomu ze to viac-menej zapricinili .. teda umoznili zapricinit ... ;)
E46 320D Touring 100kW (2001)

SnipE_88
Autor témy

Štvrtok, 2. Júla 2009, 06:59

a nezabudnite im pripomenut ze policajt nic nespravil len sa pozeral - ked toto povedia v telke ver tomu ze nabuduce si da pozor na hubu
Moje auta:
Z3 1.9i M44 hellrot
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
Mitsubishi pajero

R0nnIe

Štvrtok, 2. Júla 2009, 07:23

pepo286 napísal:
normalne ma zaujima co si mu na to zadrel :lol: :lol: :lol:

R0nnIe: zavolajte markizu abo jojku ... a nech kamosi popisu za ako a hlavne kto ho zachranil .. a nech si este zozenu svedkov .. a nech tiez povedia ako je teraz rodina zachraneneho nahnevana ... a tak ... podla mna po tom skocia ... aj koli tomu ze to viac-menej zapricinili .. teda umoznili zapricinit ... ;)

No to praveze nechcu robit, lebo to by boli kokoti ako aj on potom. Nechcu sa chvalit chapes. No ohladom toho zapricinenia: On ma 33 rokov 100Kg , jednoducho ked bude chcet ist do vody, tak je svojpravny na to , aby mohol ist, a chalani mu aj vraveli ze nech tam nechodi, ale mal v pici a jednoducho by mu v tom nijako nezabralili.Tak isto ked zacal plavat na druhu stranu tak na neho kricali, nech nejde tak daleko, ale tak co mali skocit za nim.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných