... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
6Flesh napísal:
pozri ked mas usta a vies na vsetko odpovedat co sa ta polis pyta a stale trepes nieco,jednoducho sa nedas odbyt a mas vsetko OK tak neverim ze mi da za nieco pokutu,iba ak nieco nemas ako mas mat a drzis hubu ked sa ta nato pyta tak ti tu pokutu aj kludne da...
a Mestsky ti moze velke ho...je haluz ked ides po meste rychlejsie alebo ujebes tomu poriadne prednimi ze zacnu horet gumy a on ti len ukazuje ci ti sibe alebo ze mas spomalit,lebo nic ine nemoze
K2 napísal:
Keby si siel 130km/h po dialnici ta pokutu nedostanes
R0nnIe napísal:
Mas pravdu v tom kecani, ze ti nic nemoze. Ja som sa zle vyjadril. Kamaratovy sa napriklad stalo ze vchadzal do jednej dediny, a hned pri znacke obce bola znacka max povolena 70 no a 2 mozno 3 metre za tym bola odbocka, cize krizovatka. No policajti mu dali pokutu, lebo za krizovatkou sa povolena rychlost rusila. Cize pokuta bola neodvratna.
Mestsky ma ale nasral v tom, ze urobil zo seba hrdinu a z kamaratov kokotov. Kamarat sa mi topil v rybniku v sobotu a kamarati ho zachranili, dali prvu pomoc , zavolali zachranku atd.... Umele dychanie mu davali asi 15minut, a az potom zacal dychat. Policajt im ho pomohol akurat vytiahnut z vody a cumel jak puk, co by sa mal prvi chytat zachrany, kamarati mu bez vahania pomohli. A tento policajt hrdina si zavolal na seba Markizu, jojku a vychvaloval sa tam, aky je on hrdina, a ze particka chalanou si popijala na druhej strane, ked on zachranoval. Jebat na neho, ale kamarati teraz vyzeraju ako kokoti pred vsetkymi ze sa na neho vysrali. Normalne chodi jeho rodina za nimi a nadava im, tym co by mali dakovat, keby niet ich , uz je mrtvy.
Bikemann napísal:
keby si cital lepsie tak zistis ze pokutu som nedostal, ale porovnaval som pokuty tu v tomto sedlakove s rakuskom a nemeckom..
160 po dialnici nechodim, radsej chodim 240 .........
6Flesh napísal:
no je to na hovno,ale neviem,couz narobis v tomto svete je plno kokotov,a bud sa nadnim zasmejes a ides dalej alebo budes vedsia svina ako on...,a nasral by ma tiez ten fizel...ale tak couz daj niekomu cirne handry a plicku do rukyto poznam takych co si myslia ze jaky su oni bossovia,a pritom mozu tak zastavovat auta na prechode
Ked je ten vas kamos naozaj kamos tak povie doma pravdu ze kto ho zachranil a postavi sa za kamosov...
a Gratulujem vam ze sa vam podarilo ho zachranit
R0nnIe napísal:
Dik za gratulaciu, ja som tam ale nebol, ja som bol na carate. Oni nechcu byt koli tomu niejaky uznavany alebo neviem co, oni su radi ze pomohli niekomu na kom im zalezi, ako len mohli. Ale smutne je ze skrs kokota, ktory hrdina chce byt su teraz oni za kokotov. Neviem ako by si sa citil keby si ty sedel v krcme pri pive s kamaratmy a prisiel by daky kokot a povedal : "sedite tu ako kokoti, a bratranca ste mi nechali skoro zomriet" . A ten co je v nemocnici si nic nepamata, vsak on bol mozno 20minut bez kysliku a potom este den v kome. On si praveze bude mysliet to co mu povie jeho rodina, ze sa na neho kamarati vysrali. Ale povedali ze jebu na to, oni vedia ako to bolo, a ze ked ho pustia z nemocnice pojdu snim za policajtom nech povie ako to dolo, nech si nemysli ze na neho srali.
6Flesh napísal:Jeho rodina zakazala navstevy
no to ti ani ja neviem povedat,asi asi by som chytil poriadne nervy....zalezi aky by som mal den, bud mam uplne v pici a je mi jedno alebo mam strasne nervy...... ale treba normalne ist za tym kamosom a pokecat snim ked si vie zratat 1+1 tak to pochopí....
6Flesh napísal:
no nejak ti to potej dialnici nechcelo istislis me len 200
![]()
![]()
![]()
len podpichujem
fioro napísal:dnes ma pred Svitom zastavil tiez jeden a dovod ? : on podla oka videl ze idem rychlo, ale ze mam stastie, ze nema ramer
pepo286 napísal:normalne ma zaujima co si mu na to zadrel![]()
![]()
![]()
R0nnIe: zavolajte markizu abo jojku ... a nech kamosi popisu za ako a hlavne kto ho zachranil .. a nech si este zozenu svedkov .. a nech tiez povedia ako je teraz rodina zachraneneho nahnevana ... a tak ... podla mna po tom skocia ... aj koli tomu ze to viac-menej zapricinili .. teda umoznili zapricinit ...