vopred sa ospravedlnujem ze to tu zasieram ale musel som to niekomu povedat
takze dnes som mal taky super den:
isiel som si na prijimaci pohovor do oravskej lesnej predomnou bol kamion a oktavka, kamion blikal ako zbesily pravou smerovkou ale oktavka nie a nie ho predbehnut tak som si povedal naco cakat vyhodil som smerovku a zacal som predbiehat ja
ked som uz bol na urovni oktavky mal som na tachometri nieco cez 90km/h ten kokot zrazu zacal predbiehat tiez!!! tak prve co ma napadlo bolo zatrubit ze si ma asi nevsimol ale on nic dalej sa pchal tak som sa uhol este viac do lava ale uz nebolo kam lave zadne koleso mi voslo do kanala a skrutilo mi cele auto potom som pocul buchnutie uz som si myslel ze ma skruti do hodin a letim cez strechu, jedine co ma napadlo bolo nalozit plny kotol a dufat ze mi kolesa s toho kanala vyskocia nastastie sa tak aj stalo vyskocili a podarilo sa mi dostat pred neho vsetky auta na neho trubili iba on kokot na mna blikal a ukazoval mi ze ci mi jebe
akoze keby som vtedy skocil na brzdu nie na plyn tak uz ma s toho auta vystrihavaju
este siel par km za mnou tak som si stihol zapisat jeho znacku potom odbocil boli to dvaja mlady chalani v ciernej oktavke
idem si dalej predomnou tatrovka a dalsie dva auta bola tam 90ka a tatra sla sotva 50 ale som si povedal uz som sa poucil pockam az predbehnu ty predomnou zacali predbiehat tak som siel aj ja, 3 minuty a vsetkych troch nas zastavili policajti
oni dvaja pokuta 50 euro ja pokuta 300 euro!!!! ked som sa pytal ako je to mozne tak vraj ked som ju predbiehal tak vedla nej bola znacka 60 takze som prekrocil rychlost o 58km/h!!! zatial co ostatny len o 18km/h pretoze este predbiehali v 90ke
samozrejme ze zo sebou 300 euro nenosim a kartou sa platit neda takze mi vzali vodicak!!!
povedal som tej policajtke nech sa mi uhne od dvery lebo potebujem ist na vzduch tak som otvoril dvere vystupil a jeb rovno do mlaky
tak som sa nasraty a totalne zajebany od blata dostavil na pohovor vyzeral som ako cisty kokot a ani netusim co mi tam rozpravali len som zacul ze sa ozvu cize asi prd s toho:-( a taka fajna robota to mohla byt
SPZtku toho kokota na oktavke prilozim neskor lebo ju mam v aute ak ho niekde stretnete tak pekne vas prosim: otvorte zadny kufor, vytiahnite z vercajku kluc na kolesa a rozjebte mu tu skurvenu skodovacku kokotinu na cajrach, odfodte to a poslite mi tu fotku ja si ju nalepim nad postel a toho co to spravy budem do konca zivota na rukach nosit
takze taky som mal den "dakujem" pekne vsetkym zucastnenym a hlavne ciernej oktavii s poznavacou znackou
SN 324 BO za to ze jazdi ako kokot! takisto "dakujem" tym co vymyslaju zakony a hlavne ten ze ked predbiehas nemozes ist rychlejsie "dakujem" za to ze zijeme v prdeli sveta kde BMW dostane za rovnaky priestupok 6x vacsiu pokutu ako ford tranzit a skoda roomster tusim
dalej (ale teraz naozaj) dakujem ludom s tej firmi ze ked ma tam takeho zasrateho od blata videli ze somnou rovno nevyrazili dvere
ps: pri tej mlake som zastal naschval lebo som chcel aby v nej musel stat ten policajt takze "kto druhemu jamu kope..."