... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
lovebmw napísal:fakt je to kokotnám sa stalo úplne to isté pri predbiehaní
no šli sme z polska a išli sme normalne pomaly na ceste kym sme neprišli ku kolone v ktorej bolo asi 5áut celkom vpredu bol traktor ktorý išiel ako slimák pozrely sme na cestu nikto daleko nešiel tak sme hodili blinker a šlapli na to šli sme asi 150kou a ked sme obehovali tak ten druhy chuj v rade hodil smerovku že obehuje my sme šli 150kou a on asi z rozbehu 80kou a keby sme nestocili a ku krajnici nešli tak to riadne vpalime do neho ale šli sme nabook a pridali ešte aby sme ho obehli potom sme zistili že ten kokot nam čuchol auto zboka sme vystúpili a on debil povedal že nás nevidel čisty kokot ani sa nepozrel do spetaka
![]()
potom nám jeho poistovna uhradila škodu asi 700eur za vyklepanie plechov a nastriekanie
ale bolo to len fest malinke ani to skoro nebolo vidno a tak sme to nechali
ináč značku som si zapísal tak ked uvidim jeho auto tak ho zastavim jebnem mu a poslem foto jak vyzerá po stretku
dodoIPD napísal:
vela filmov poozeras :)
Bikemann napísal:Myslim ze by nam mali dat najprv aspon dvojnasobok priemerneho platu rakusana a potom davat taketo sadzby. Ale nasi pani šašovia tam hore si asi myslia ze mame daleko vecsie platy ako napr nemci alebo rakusania tak preco nedat dvojnasobne alebo trojnasobne vecie pokuty, sak my na to mame
SnipE_88 napísal:to vazne chceli cislo vodickeho? no zbohom este ze som sa nesiel registrovat to by bola hamba
MiruskaSL: neboj sa nic, naucis sa... nikto to hned nevedel aj ty najlepsi sofery sa museli najpr ucit...
ja mam nabehane spustu km na moj vek a stale si myslim o sebe ze este neviem soferovat...
lovebmw napísal:fakt je to kokotnám sa stalo úplne to isté pri predbiehaní
no šli sme z polska a išli sme normalne pomaly na ceste kym sme neprišli ku kolone v ktorej bolo asi 5áut celkom vpredu bol traktor ktorý išiel ako slimák pozrely sme na cestu nikto daleko nešiel tak sme hodili blinker a šlapli na to šli sme asi 150kou a ked sme obehovali tak ten druhy chuj v rade hodil smerovku že obehuje my sme šli 150kou a on asi z rozbehu 80kou a keby sme nestocili a ku krajnici nešli tak to riadne vpalime do neho ale šli sme nabook a pridali ešte aby sme ho obehli potom sme zistili že ten kokot nam čuchol auto zboka sme vystúpili a on debil povedal že nás nevidel čisty kokot ani sa nepozrel do spetaka
![]()
potom nám jeho poistovna uhradila škodu asi 700eur za vyklepanie plechov a nastriekanie
ale bolo to len fest malinke ani to skoro nebolo vidno a tak sme to nechali
ináč značku som si zapísal tak ked uvidim jeho auto tak ho zastavim jebnem mu a poslem foto jak vyzerá po stretku
johnyfly1 napísal:
hm ako to ze vam poistovna preplatila ked ste sli 150?asi nebolo setrene policajtmi co? ste mali stastie ze ste nedostali pokutu koli tomu.. by ste mali prekrocenu rychlost a mozno aj zavinenie nehody.. aj ked vas nevidel ale uz vidim policajtov ako by hovorili keby ste sli 90 nic by sa nestalo
![]()
ale tak nepoznam situaciu tak nemozem moc kecat![]()
lovebmw napísal:no presne riešilo sa bez polície![]()
a v tej situácii bol na vine on aj keby sme išli pomalšie
johnyfly1 napísal:
nemyslis ze keby ste isli 90 a on by rozbehol na 80 ze tych 10km/h neubrzdite?a v 90 by ste boli dalej od neho
![]()
ja viem ze obiehat budes len rychlejsie ale to ale policajtom nevysvetlis :)
SnipE_88 napísal:MiruskaSL: nuz s tym aby ta nenaucil blbosti je to aj celkom pravda...
Bikemann napísal:inak ked pozeram tie pokuty tak na svk ked pojdes po dialnici 160 tak dostanes pokutu 200eur, ale ked pojdes tolko v rakusku dostanes pokutu od 50 do 60aur. Myslim ze by nam mali dat najprv aspon dvojnasobok priemerneho platu rakusana a potom davat taketo sadzby. Ale nasi pani šašovia tam hore si asi myslia ze mame daleko vecsie platy ako napr nemci alebo rakusania tak preco nedat dvojnasobne alebo trojnasobne vecie pokuty, sak my na to mame
K2 napísal:
Keby si siel 130km/h po dialnici ta pokutu nedostanes
R0nnIe napísal:
Ty si policajt vsak? Lebo vzdy ked sa nieco taketo riesis napises takuto niejaku odpoved. Moj nazor je taky, ze policia aj tak cloveka ojebe ked chce. Mozes ist aj neviem ako podla predpisov snazit sa, a ked potrebuju nazbierat na pokutach tak si to dako uz vymyslia. Aspon u nas v okoli je to tak, verim ze su ale aj policajti ktory takyto niesu. Ospravedlnujem sa, ale teraz mam taku slabost na nich, lebo jeden ma tak nasral , ze som mal sto chuti ist mu papulu rozbyt (ale to bol mestsky policajt).