... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
armando
Auto: E39 528i
Kraj: Bratislavský

Re: perfektny den

Streda, 24. Júna 2009, 06:54

dodoIPD napísal:

To aby sme to vyuzili ne? :D
este by si nam mohol spravit aj doprovod cez zapchu :))

:))), s Trnavakmi sa tiez poznam, cize ak by bol problem, treba volat :))). A veru blby den, piatok, zapchy priam 100-percentne. Jedine zeby ste sli rano alebo hned po obede .)))
BMW 528i 193 PS automat

SnipE_88
Autor témy
Auto: BMW 328i E46 1998
Kraj: Žilinský

Streda, 24. Júna 2009, 15:16

armadno: presne tak preto sa vzdy spravam slusne a uctivo aj ked ti poviem ze to vo mne vrelo zial nedalo sa dohodnut mal som u seba len 200 € bol to v podstate mlady policajt a stale len opakoval ze bohuzial nemoze ze zakony a tak takisto aj on bol ku mne slusny takze s tym problem nemam aspon nie tentokrat...

a policajtka bola velmo pekna stale sa ma vypytovala na auto chvalila ho keby som ju siel previezt mozno mi aj pokutu odpusti...
skoda len ze pekne bolo iba auto a ja nie :-D
Moje auta:
E46 328i M52 farngruen metalic
E46 330i M54 cosmosschwartz ex
Z3 1.9i M44 hellrot
E46 316i N42 titansilber ex
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
E34 535i M30 diamantschwartz
Mitsubishi pajero
Chevrolet TrailBlazer 4.2

dodoIPD
Auto: BMW

Streda, 24. Júna 2009, 15:20

armando napísal:
:))), s Trnavakmi sa tiez poznam, cize ak by bol problem, treba volat :))). A veru blby den, piatok, zapchy priam 100-percentne. Jedine zeby ste sli rano alebo hned po obede .)))

hej tak cislo mi napis do SS :))

nee , ja jazdim furt predpisovo, mam 2 zapisy takze neriskujem , ja sa radsej vyblbnem na letisku bokom :)

patres
Auto: qupé

Streda, 24. Júna 2009, 15:21

[/quote]nee , ja jazdim furt predpisovo, mam 2 zapisy takze neriskujem , ja sa radsej vyblbnem na letisku bokom :)[/quote]

:lol: :lol: :lol: Aj v TO do kruhacu to bolo predpisovo :lol: :lol: :lol:

dodoIPD

Streda, 24. Júna 2009, 15:29

pockaj to ale nebolo rychlo len bokom.. ale ta suska v Pezote jak kukala :D

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 24. Júna 2009, 15:41

ja som si skoro krk vylomil vtedy :lol:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

patres
Auto: qupé

Streda, 24. Júna 2009, 15:43

Nevedela ci ma dychat,pozerat sa alebo vrieskat :lol: :lol: :lol:

MiruskaSL
Kraj: Prešovský

Pondelok, 29. Júna 2009, 13:08

dodoIPD napísal:
pockaj to ale nebolo rychlo len bokom.. ale ta suska v Pezote jak kukala :D

Do kruháku bokom..:-) :-) mno dobrý adrenalín...:-) keď máš auta okolo seba..zase v našom Ľubovnianskom kruháku..čo kamera z každej strany..mno nevem neriskovala by som..

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 29. Júna 2009, 13:13

das spz dole, urobis 2 kolecka, ides obdalec a obujes spz :D
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

MiruskaSL

Pondelok, 29. Júna 2009, 13:15

SnipE_88: Vôbec ti nezávidím tu pokutu..a ani to, že ti zobrali vodičák..mno fakt to je Slovenský systém mno..keď obehuješ a nemôžeš tu značku vidieť..ale ona tam bola..takže si nič nemožme...ale tak hádam to zvládneš nejako..:-) a aj multifunkčný volant bude..:-)

inak už keď sa tu vraví o viditeľných značkách a pokutách(viem, že tu 60 vidieť bolo..ale nevidel ju koli druuhému autu) priatel vychádzal v SNV z jednej uličky či čo to bolo..a hneď za ňou ho stopli fýzli, že pán vodič ste vyšli z jednosmerky... tak kukal na nich jak na debilov, že kde je tam značka..tak sa nakoniec ukázalo, že značka tam je..ale je hneď za stromom takže ju vobec nevidno...priatel tam jazdí už nejaký ten rôčik..a keby ho nezastavili fýzli, tak o tej značke do dnes nevie..takže tak z uložením značiek na našom Slovenku..

MiruskaSL

Pondelok, 29. Júna 2009, 13:17

jararak napísal:
das spz dole, urobis 2 kolecka, ides obdalec a obujes spz :D

Vidíš to by ma nenapadlo...:D asi musím už aj ja začať rozmýšľať, jak chlapy..:D ako nič v zlom!! ja len, že vy keď dačo chcete, vždy sa nejako vynájdete..:D

lovebmw

Pondelok, 29. Júna 2009, 18:43

fakt je to kokot :roll: nám sa stalo úplne to isté pri predbiehaní :arrow: no šli sme z polska a išli sme normalne pomaly na ceste kym sme neprišli ku kolone v ktorej bolo asi 5áut celkom vpredu bol traktor ktorý išiel ako slimák pozrely sme na cestu nikto daleko nešiel tak sme hodili blinker a šlapli na to šli sme asi 150kou a ked sme obehovali tak ten druhy chuj v rade hodil smerovku že obehuje my sme šli 150kou a on asi z rozbehu 80kou a keby sme nestocili a ku krajnici nešli tak to riadne vpalime do neho ale šli sme nabook a pridali ešte aby sme ho obehli potom sme zistili že ten kokot nam čuchol auto zboka sme vystúpili a on debil povedal že nás nevidel čisty kokot ani sa nepozrel do spetaka :evil: :evil: potom nám jeho poistovna uhradila škodu asi 700eur za vyklepanie plechov a nastriekanie :roll: ale bolo to len fest malinke ani to skoro nebolo vidno a tak sme to nechali :smile:ináč značku som si zapísal tak ked uvidim jeho auto tak ho zastavim jebnem mu a poslem foto jak vyzerá po stretku :mrgreen:

SnipE_88
Autor témy
Auto: BMW 328i E46 1998
Kraj: Žilinský

Pondelok, 29. Júna 2009, 19:25

MiruskaSL: nuz hadam to dako prezijem a verim v to ze aj ten volant raz kupim lebo tento mi strasne spati moje auticko...
ono sa to dost blbo predychava nezamestnanemu 300ecok ale predsa len to bola moja chyba mal som sa prdkat za tatrou a nebol by som dostal pokutu...
ako som uz napisal hlavne je ze som prezil aj ja aj auto bez ujmy na zdravy :-)
Moje auta:
E46 328i M52 farngruen metalic
E46 330i M54 cosmosschwartz ex
Z3 1.9i M44 hellrot
E46 316i N42 titansilber ex
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
E34 535i M30 diamantschwartz
Mitsubishi pajero
Chevrolet TrailBlazer 4.2

MiruskaSL

Pondelok, 29. Júna 2009, 19:42

SnipE_88 napísal:
MiruskaSL: nuz hadam to dako prezijem a verim v to ze aj ten volant raz kupim lebo tento mi strasne spati moje auticko...
ono sa to dost blbo predychava nezamestnanemu 300ecok ale predsa len to bola moja chyba mal som sa prdkat za tatrou a nebol by som dostal pokutu...
ako som uz napisal hlavne je ze som prezil aj ja aj auto bez ujmy na zdravy :-)

tak to jasne..:-)akože ja ťa chápme rpečo si ho predbehol..ako tak ti poviem, ja sama o sebe ešte šofér ako taký niesom... nemám na to papier.. síce ešte nai veľmi jazdiť neviem..mno ale to je jedno..to je o dačom inom...ale proste mi keď niekde ideme a máme sa ťahať za dakým..mno normálne nervy..ono kým to netrváý dlho pohoda..ale keď máš krásnu rovnu cestu...trošku kopčekmi bez zákrut možno kilometer dva dlhu..a sa ťaháš za tatrou..tak ma išlo mno poraziť!! ti hovorím!!!ako do priatela som sa neozvala..ale som myslela, že tu tatru pôjdem tlačiť..fakt.. mno išli tri autá pred nami a oproti stále niečo..až na konci sa nám ho podarilo predbehnuť..ale mno krv mi vrela v žilách..:D ja sa bojím čo ja budem za vodiča..:D:D kokos..:D:D mi vyšlo v jednom kvíze a ževraj budem jazdiť ako dobytok..:D:D ale dobytok ktorý to vie..:D:D tak uvidíme.:D:D a čo..možno sa budem báť ísť 50:D :D

Bikemann

Pondelok, 29. Júna 2009, 20:15

SnipE_88 napísal:
myslel som tak ze jediny co pride na aute (ako sofer) a nebude mat vodicak
alebo vari je tu viac takych stastnych ako ja? :-D

no ale to by si potom nemohol ist na sprint, lebo tam chceli cislo vodicskeho :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných