... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ROKI49 napísal:povedz radsej o tom kokotkovi zo Vzdoru dake pikosky
johnyfly1 napísal:hmm dako to tu utichlo...takze o tom tvojom vyjadreni nie su ziadne dokazy? bo bez dokazov, vies ze jedna baba povedala to sa mi nezda take pozname
johnyfly1 napísal:len mi to nejde do hlavy preco potom predtym podpisali 500tisicovy najomked uz sa v roku 2014 vyhovarali ze ostatne nemocnice maju 50tis...a ked to uzatvarali predtym im to nevadilo? to ze stupli platy ano ale nie o 450tis o ktore to chceli znizit... podla toho to vyzera ze ked podpisovali zmluvu tak citili peniazky a povedali si vsak co casom to znizime..zial nevidalo lebo uz na mieste nemali tu spravnu ovecku...
ano nevidim do toho preto som chcel viac len par viet...
RTG napísal:
Toto je presne ta typicka slovenska reakcia, ked niekto poukaze na problem zo zasvetenej strany. Clovek, co do toho hovno vidi, tomu samozrejme neveri a skryva sa za nejaky pseudo kriticky pohlad na informaciu. Myslim to vseobecne, tak bez urazky.
Tiez kedze do mnohych veci v nasom meste vidim - a to nie je este ani na okresnej urovni, je to este nizsie, mi je z toho zle. Sam nezmozem nic, pretoze vsetko su to ksefty: ty mi schval toto a ja ti schvalim hento. Vystupis proti nim a aj ked nemas co stratit, stratis kopec casu, nervov a energie - teda minimalne, mozes aj ovela viac. Pretoze ludia to bud maju rovno v pici, alebo podrzia stranu hajzlovi - bud vedome, alebo aj nevedome, ale vysvetlit si nic nedaju a ak aj ano, zabiju to presne tymto - a mas dokazy?
Preto uz v mnohych veciach ani nikomu nic nevysvetlujem a vravim si, ze ludia si to zasluzia - svojou ignoraciou, svojou demenciou a svojim pokrytectvom.