... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

Koho budete voliť 5.3.2016 ??

Hlasovanie ukončené Štvrtok, 3. Marca 2016, 08:22

Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko
21 (26%)
Sloboda a Solidarita
31 (38%)
SME RODINA - Boris Kollár
8 (10%)
OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO - NOVA)
10 (12%)
PRIAMA DEMOKRACIA
Žiadne hlasovania
SMER - sociálna demokracia
2 (2%)
Slovenská národná strana
3 (4%)
MOST - HÍD
6 (7%)
VZDOR - strana práce
1 (1%)

Celkom hlasov: 82
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: Parlamentné voľby 2016

Piatok, 19. Februára 2016, 12:56

E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 19. Februára 2016, 13:11

Ale na Fico-volicov beztak ziadne argumenty neplatia. Oni ho volia, lebo su to zvacsa hlupaci. Proste mu skacu na tie jeho populisticke reci [a v tom je on velmi dobry] a neriesia, ze si vlastne serie do huby. Ze to tu rozkrada a ze je v podste ako politik babrak.
Proste pekne rozprava a to je presne to, co na tie cervene ovecky plati...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 19. Februára 2016, 13:22

Kedysi som si myslel aký je hranol kokot, ale postupne som situáciu prehodnotil a musím konštatovať, že on neni kokot, ale je nechutne vychcaná kurva.
Kokoti sú naopak všetci tí, čo ho volia.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Mishroom
Auto: e39 ze Stupavy
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 19. Februára 2016, 15:50

ROKI49 napísal:
povedz radsej o tom kokotkovi zo Vzdoru dake pikosky

To je taky traged, ze sa nim nikto nezaobera........co ti povim - TROLEJBUS :mrgreen:
Cafte

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Piatok, 19. Februára 2016, 17:51

Mishroom len mi nejde stale do hlavy co si napisal ze nikde o tom nebola ani zmienka, nikto o tom nepisal len sa o tom povrava a pritom je to celkom zavazna vec.... :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

johnyfly1

Sobota, 20. Februára 2016, 21:05

hmm dako to tu utichlo...takze o tom tvojom vyjadreni nie su ziadne dokazy? bo bez dokazov, vies ze jedna baba povedala to sa mi nezda take pozname :-k

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 20. Februára 2016, 21:36

a co cakas ake dokazy? napisal tu svoje skusenosti, neviem preco by to mal dokazovat. ja mu v tomto verim. to ze sa o tom nehovorilo sa necudujem, o inych kauzach sa nerozprava a regionalna politika moc ludi nezaujima......
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

johnyfly1

Sobota, 20. Februára 2016, 21:40

ved hej, jedna nemocnica hore dole vsak :)

Mishroom

Sobota, 20. Februára 2016, 21:56

Tu mas nieco zo zaciatku sporu v 2014tom
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/3 ... a-odmieta/

Stacilo pouzit google a pozret prvy vysledok.....
Cafte

johnyfly1

Sobota, 20. Februára 2016, 22:16

vsak ale nemocnica s tym suhlasila, sama si to vybrala :roll:
http://www.idemvolit.sk/278-kauza/kotleba-vs-nemocnica-zvolen/

RTG
Auto: BMW F900XR

Sobota, 20. Februára 2016, 22:28

johnyfly1 napísal:
hmm dako to tu utichlo...takze o tom tvojom vyjadreni nie su ziadne dokazy? bo bez dokazov, vies ze jedna baba povedala to sa mi nezda take pozname :-k

Toto je presne ta typicka slovenska reakcia, ked niekto poukaze na problem zo zasvetenej strany. Clovek, co do toho hovno vidi, tomu samozrejme neveri a skryva sa za nejaky pseudo kriticky pohlad na informaciu. Myslim to vseobecne, tak bez urazky.

Tiez kedze do mnohych veci v nasom meste vidim - a to nie je este ani na okresnej urovni, je to este nizsie, mi je z toho zle. Sam nezmozem nic, pretoze vsetko su to ksefty: ty mi schval toto a ja ti schvalim hento. Vystupis proti nim a aj ked nemas co stratit, stratis kopec casu, nervov a energie - teda minimalne, mozes aj ovela viac. Pretoze ludia to bud maju rovno v pici, alebo podrzia stranu hajzlovi - bud vedome, alebo aj nevedome, ale vysvetlit si nic nedaju a ak aj ano, zabiju to presne tymto - a mas dokazy?

Preto uz v mnohych veciach ani nikomu nic nevysvetlujem a vravim si, ze ludia si to zasluzia - svojou ignoraciou, svojou demenciou a svojim pokrytectvom.

Mishroom

Sobota, 20. Februára 2016, 23:21

Johny ver si comu chces, tak ako kolega vyssie pise je to o inych informaciach pre verejnost a inych pre zainteresovanych. Aby si sa k nejakym info. dostal potrebujes mat prehlad a ludi co ti ich povedia. Mozes si pozriet par zaznamov zo svojho lokalneho zastupitelstva, mozes sa ich aj zucastnit ale to co im predchadza (rokovania, konflikty, kompromisy, spory, dohody) sa ako radovy obcan (hoc aj so zaujmom a chutou to sledovat) nikdy nedozvies.......

Na to aby si sa dozvedel co je za cim potrebujes ludi, ktori ti to povedia (nie novy cas, ta3 atd.). Do sprav sa dostane len mala cast toho o com vsetkom sa pri danom probleme jedna...

Tvoj clanok co si nasiel som ani necital lebo mam BBSK a NemocniceZV dost. 3 roky som bol koncipientom v kancelarii, kt. NemZV zastupuje a moja prax nastastie skoncila koncom roka 2014, ked cely spor eskaloval a nastastie som sa nim nemusel odusevnene zaoberat....

Neviem ci si potrebujes obhajit kotlebu alebo dokazat, ze si nebodaj nejaky misrumek vymysla ale nepotrebujem ti nic dokazovat...... a aj keby som potreboval, tak ti hadam neposlemm scan. predvolanky alebo plnej moci na pojednavanie v spore, alebo ti mam poslat protokol o vykonanej kontrole, cestne vyhlasenia prevadzkovatelov ZS, lekarni atd. o vyberani "sponozrskych" prispevkov (ani jeden by ho nedal ani vlastnej mame), kopiu listu (s nasou hlavickou a podpisanu mnou ako konatelom) ktorym som upozornoval na praktiky v dsskach? Kde zijes? Vies ake sracky mi ten jeden sprosty list sposobil a este sposobi? Co teraz, ked viem co sa deje a ze sa to deje mam ist markze klopat na dvere?

Zdvovodnil som tu preco je volba kotlebu zla. Pouzil som svoje skusenosti a vedomosti o nom a jeho vedeni bbsk, a ty a pistacikova sestra mate nejaky zasadny principialny problem.....

A tvojmu postu, ze nejak to utichlo dodam:
1. Keby si ustipacne nerypal, tak ti ani nic zdvovodnoat nebudem....... mas vlastny nazor a slobodnu volu....
2. Mam aj ine zaujmy ako presviedcat (na silu a napriek ich presvedceniu o svojej vnutornej pravde) jednotlivcov na internetoch ....
Naposledy upravil/-a Mishroom v Sobota, 20. Februára 2016, 23:30, upravené celkom 1 krát.
Cafte

johnyfly1

Sobota, 20. Februára 2016, 23:29

len mi to nejde do hlavy preco potom predtym podpisali 500tisicovy najom :roll: ked uz sa v roku 2014 vyhovarali ze ostatne nemocnice maju 50tis...a ked to uzatvarali predtym im to nevadilo? to ze stupli platy ano ale nie o 450tis o ktore to chceli znizit... podla toho to vyzera ze ked podpisovali zmluvu tak citili peniazky a povedali si vsak co casom to znizime..zial nevidalo lebo uz na mieste nemali tu spravnu ovecku...
ano nevidim do toho preto som chcel viac a nie len par viet...

Mishroom

Sobota, 20. Februára 2016, 23:49

johnyfly1 napísal:
len mi to nejde do hlavy preco potom predtym podpisali 500tisicovy najom :roll: ked uz sa v roku 2014 vyhovarali ze ostatne nemocnice maju 50tis...a ked to uzatvarali predtym im to nevadilo? to ze stupli platy ano ale nie o 450tis o ktore to chceli znizit... podla toho to vyzera ze ked podpisovali zmluvu tak citili peniazky a povedali si vsak co casom to znizime..zial nevidalo lebo uz na mieste nemali tu spravnu ovecku...
ano nevidim do toho preto som chcel viac len par viet...

BBSK prenajima cely komplex nemocnice. Povodne za pol mega (dezolatny stav) agel investoval a stale investuje (myslim ze prave sa riesi alebo bude vymena okien komplet zvolencania budu vediet ci uz sa to riesi). Ich rocna investicia sa zapocitavala na najom (nakolko prenajimatel ma povinnost udrziavat v stave sposobilom na ucel a ucelom je prevadzka nemocnice a prenajimatel na to nemal dohodli takto). 500litrov minus investicia rocne = najom. V prvych rokoch bol najom nula pretoze investovali viac ako najom a cast prevysujuca bajom sa preniesla do dalsieho roka atd. (jasne ze to nadhodnotili ako sa len dalo kto by nie).

Kotleba chcel pol mega rocne, neuznal ziadnu investiciu a na ziadnu z desiatok vyziev aby vykonal opravy (ked teda chce najom nech si financuje sluzenie predmetu najmu na ucel prenajatia)nereagoval. Agel najom samozrejme prestal platit...... kotleba odmietal komunikovat, a podal navrh na vydanie plat. rozkazu..... a spusti peklo.....
Nasledne dalsie sudne spory, rokovania zo zastupitelstvom, vedenim agelu a vedenim nemocnice a napad na prijatie uznesenia o znizeni najmu a zavazok investovat (o ktorom sa vopred vedelo ,ze ho kotrba nepodpise ale to nema pravnu relevanciu - to je nadlho ze preco a aj sa o tom vedie dlhy sudny spor) atd. atd. Agel mal uz v tom case pripraveny unikovy plan, co najrychlejsieho zbavenia sa nemonice...... ak sa nieco nevymysli......

Mas to po lopate......
Nieln par viet? A co som mal sudne spisy prepisovať? Co najstrucnejsie som popisal situaciu. Kto chcel si obraz spravil.... - Ebola mas u mna jedno velke bezvyznamne plus :thumbup:
Naposledy upravil/-a Mishroom v Nedeľa, 21. Februára 2016, 01:57, upravené celkom 1 krát.
Cafte

Mishroom

Nedeľa, 21. Februára 2016, 00:12

RTG napísal:

Toto je presne ta typicka slovenska reakcia, ked niekto poukaze na problem zo zasvetenej strany. Clovek, co do toho hovno vidi, tomu samozrejme neveri a skryva sa za nejaky pseudo kriticky pohlad na informaciu. Myslim to vseobecne, tak bez urazky.

Tiez kedze do mnohych veci v nasom meste vidim - a to nie je este ani na okresnej urovni, je to este nizsie, mi je z toho zle. Sam nezmozem nic, pretoze vsetko su to ksefty: ty mi schval toto a ja ti schvalim hento. Vystupis proti nim a aj ked nemas co stratit, stratis kopec casu, nervov a energie - teda minimalne, mozes aj ovela viac. Pretoze ludia to bud maju rovno v pici, alebo podrzia stranu hajzlovi - bud vedome, alebo aj nevedome, ale vysvetlit si nic nedaju a ak aj ano, zabiju to presne tymto - a mas dokazy?

Preto uz v mnohych veciach ani nikomu nic nevysvetlujem a vravim si, ze ludia si to zasluzia - svojou ignoraciou, svojou demenciou a svojim pokrytectvom.

Pekne si to zhrnul :thumbup: =D>
Cafte
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných