... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SurrendeR napísal:rozpad vlady zapricinila radicova, nie sulik .. to ona spojila euroval s doverou vlady.. jebnuta puca .. normalne som sa vytocilpice
dedo1 napísal:ja nehovorím že je to iba jeho chyba, ale výsledok je taký, že tu máme Fica a euroval je schválený. Samozrejme je dobré že si stojí za svojím, ale občas treba ustúpiť, alebo vyjednať niečo za niečo. mohol výmenou za podporu eurovalu vyjednať podporu pre niektorý bod svojho programu, ktorý by nám pomohol viac. A verím že by mu to voliči, väčšina rozumných, "odpustila".
voMacK napísal:
Ja osobne fakt neviem, co by som robil na jeho mieste. Ty ano? Na jednu stranu nechces aby sa ti rozpadla vlada, ale na strane druhej ani nechces hlasovat za nieco, co ide proti vsetkemu, comu veris a za co si dostal mandat od svojich volicov. Tak si vyber...
BTW. Skypco hlasoval za Euroval, este ked to bol aktulany model. Verite?
voMacK napísal:
BTW. Skypco hlasoval za Euroval, este ked to bol aktulany model. Verite?
EBOLA napísal:Mylim sa ak poviem, ze za kotlebu sa zadlzenost bbsk znizioa na rozdiel od ostatnych krajov?
disponibilný prebytok takmer 8,91 milióna eur,
SurrendeR napísal:prepac, ale teraz si si riadne nakydal do ...
neodpusis mu rozpad vlady za to, ze dodrzal to, co vsetkym slubil? prepac ale toto je uplne mimo a nerozumiem ako moze este niekto stale obvinovat sulika za rozpad vlady? za ten si moze radicova lebo je to <> ktora si myslela ze ho donuti zmenit nazor na euroval (netusim kto ju drzal za gule ze to chcela/musela schvalit) a si myslela ze sulik pojde proti svojim volicom. chvalabohu a zaroven bohuzial on svoj slub dodrzal a svojich volicov podkopol..
rozpad vlady zapricinila radicova, nie sulik .. to ona spojila euroval s doverou vlady.. jebnuta puca .. normalne som sa vytocilpice
jkk napísal:ale to je moj nazor takze nech ti zilka nepukne
Maco napísal:Takze to ze usetri dake peniaze je oka ale ze desiatky milionov na rozvoj zastavi uz nevadi? Osobne by som sa hanbil byt obcanom kraja ktoremu vladne taky saso.
EBOLA napísal:Mylim sa ak poviem, ze za kotlebu sa zadlzenost bbsk znizioa na rozdiel od ostatnych krajov? Najlepsie je, ze v tv narkoza a tv hnoj vytahuju vymyslene kauzy ale o fungujucom kraji nepadne ani slovo?... Ale stale sa neviem rozhodnut ci na truc kotlebu alebo budem dufat a dam sulika.