... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

Koho budete voliť 5.3.2016 ??

Hlasovanie ukončené Štvrtok, 3. Marca 2016, 08:22

Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko
21 (26%)
Sloboda a Solidarita
31 (38%)
SME RODINA - Boris Kollár
8 (10%)
OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO - NOVA)
10 (12%)
PRIAMA DEMOKRACIA
Žiadne hlasovania
SMER - sociálna demokracia
2 (2%)
Slovenská národná strana
3 (4%)
MOST - HÍD
6 (7%)
VZDOR - strana práce
1 (1%)

Celkom hlasov: 82
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Re: Parlamentné voľby 2016

Štvrtok, 18. Februára 2016, 13:18

SurrendeR napísal:
rozpad vlady zapricinila radicova, nie sulik .. to ona spojila euroval s doverou vlady.. jebnuta puca .. normalne som sa vytocil :lol: pice

Maju na tom isty podiel asi vsetci, ale myslim, ze kazdemu, co sa o to trochu zaujimal je jasny podiel Dzurindu a Miklosa v tejto veci ako aj to, ze im Radicova vadila. Holt sa preratali, kedze volic na tejto strane spektra je schopny sebareflexie a svoj hlas im slepo nebude davat donekonecna.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 18. Februára 2016, 13:29

ja nehovorím že je to iba jeho chyba, ale výsledok je taký, že tu máme Fica a euroval je schválený. Samozrejme je dobré že si stojí za svojím, ale občas treba ustúpiť, alebo vyjednať niečo za niečo. mohol výmenou za podporu eurovalu vyjednať podporu pre niektorý bod svojho programu, ktorý by nám pomohol viac. A verím že by mu to voliči, väčšina rozumných, "odpustila".
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

ROKI49

Štvrtok, 18. Februára 2016, 13:37

ano, aj to je moznost, tych bolo ale urcite viacej. tam to zjavne bolo slusne prehnite intrigami
G20 330i, 2022 Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 18. Februára 2016, 13:50

dedo1 napísal:
ja nehovorím že je to iba jeho chyba, ale výsledok je taký, že tu máme Fica a euroval je schválený. Samozrejme je dobré že si stojí za svojím, ale občas treba ustúpiť, alebo vyjednať niečo za niečo. mohol výmenou za podporu eurovalu vyjednať podporu pre niektorý bod svojho programu, ktorý by nám pomohol viac. A verím že by mu to voliči, väčšina rozumných, "odpustila".

Ja osobne fakt neviem, co by som robil na jeho mieste. Ty ano? Na jednu stranu nechces aby sa ti rozpadla vlada, ale na strane druhej ani nechces hlasovat za nieco, co ide proti vsetkemu, comu veris a za co si dostal mandat od svojich volicov. Tak si vyber...
BTW. Skypco hlasoval za Euroval, este ked to bol aktulany model. Verite?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

dedo1
Auto: Holup na masle

Štvrtok, 18. Februára 2016, 13:55

ten poslal aktuálny pozívací list bratom v 68. z vtedy akutálnej e38 a e36. V oboch aj sedel naraz.

voMacK napísal:

Ja osobne fakt neviem, co by som robil na jeho mieste. Ty ano? Na jednu stranu nechces aby sa ti rozpadla vlada, ale na strane druhej ani nechces hlasovat za nieco, co ide proti vsetkemu, comu veris a za co si dostal mandat od svojich volicov. Tak si vyber...
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

ROKI49

Štvrtok, 18. Februára 2016, 14:10

voMacK napísal:

Skypco vydrzal ale iba jedno volebne obdobie....vraj je to preto, lebo ojebal sponzorov aj so svojim koalicnym partnerom zo strany "Bez sedaciek a bez kolies". Za to ho dakto naprasil na danovom a musel odist do ustrania... :cry: :cry:
G20 330i, 2022 Obrázok

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Štvrtok, 18. Februára 2016, 14:21

Mylim sa ak poviem, ze za kotlebu sa zadlzenost bbsk znizioa na rozdiel od ostatnych krajov? Najlepsie je, ze v tv narkoza a tv hnoj vytahuju vymyslene kauzy ale o fungujucom kraji nepadne ani slovo?... Ale stale sa neviem rozhodnut ci na truc kotlebu alebo budem dufat a dam sulika.

Gabo10
Auto: E39 530iA

Štvrtok, 18. Februára 2016, 14:31

EBOLA napísal:
Mylim sa ak poviem, ze za kotlebu sa zadlzenost bbsk znizioa na rozdiel od ostatnych krajov?

Podľa správ zanedbatelných vyše 5 milionov eur .. škoda reči
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Štvrtok, 18. Februára 2016, 14:49

disponibilný prebytok takmer 8,91 milióna eur,

jkk
Auto: E91 330xd

Štvrtok, 18. Februára 2016, 14:58

SurrendeR napísal:
prepac, ale teraz si si riadne nakydal do ...
neodpusis mu rozpad vlady za to, ze dodrzal to, co vsetkym slubil? prepac ale toto je uplne mimo a nerozumiem ako moze este niekto stale obvinovat sulika za rozpad vlady? za ten si moze radicova lebo je to <> ktora si myslela ze ho donuti zmenit nazor na euroval (netusim kto ju drzal za gule ze to chcela/musela schvalit) a si myslela ze sulik pojde proti svojim volicom. chvalabohu a zaroven bohuzial on svoj slub dodrzal a svojich volicov podkopol..
rozpad vlady zapricinila radicova, nie sulik .. to ona spojila euroval s doverou vlady.. jebnuta puca .. normalne som sa vytocil :lol: pice

ano pycovina bola spojit hlasovanie o eurovale spolu s hlasovanim o dovere to bol podraz, otazka teraz je ci sa z toho nedalo vykorculovat inak pri pohlade na aktualnu situaciu...ja osobne by som prijal to ze si vybral mensie zlo a zahlasoval len aby nebola sanca ze pojde k moci fico...ano drzal slovo, respekt, prisiel fico a je to uplne jedno.... ale to je moj nazor takze nech ti zilka nepukne :mrgreen:
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 18. Februára 2016, 17:48

Takze to ze usetri dake peniaze je oka ale ze desiatky milionov na rozvoj zastavi uz nevadi? Osobne by som sa hanbil byt obcanom kraja ktoremu vladne taky saso.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 18. Februára 2016, 18:20

jkk napísal:
ale to je moj nazor takze nech ti zilka nepukne :mrgreen:

ja som sa nevytocil za tvoj nazor, ale za to ze si ta puca polozila vlastnu vladu aj ked vedela o tom ako budu hlasovat. proste sprosta puca!
Maco napísal:
Takze to ze usetri dake peniaze je oka ale ze desiatky milionov na rozvoj zastavi uz nevadi? Osobne by som sa hanbil byt obcanom kraja ktoremu vladne taky saso.

myslis desiatky milionov z hujerfondov? racej nasetrit a potom zrobit z vlastneho ako si furt poziciavat.. tie hujerfondy platime aj my, nemysli si ze su zadarmo a padaju z neba :mrgreen:
dobry clanok na vysvetlenie > http://europskaunia.sulik.sk/eurofondy- ... do-straty/

ROKI49

Štvrtok, 18. Februára 2016, 18:27

na kazde euro z eurofondov platime 90 centov. co je pri fakte, ze sa 50% rozkradne dost nerentabilne :)
G20 330i, 2022 Obrázok

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 18. Februára 2016, 18:30

kiezby to bolo len 50% .. [-o<

Mishroom
Auto: e39 ze Stupavy

Štvrtok, 18. Februára 2016, 22:40

EBOLA napísal:
Mylim sa ak poviem, ze za kotlebu sa zadlzenost bbsk znizioa na rozdiel od ostatnych krajov? Najlepsie je, ze v tv narkoza a tv hnoj vytahuju vymyslene kauzy ale o fungujucom kraji nepadne ani slovo?... Ale stale sa neviem rozhodnut ci na truc kotlebu alebo budem dufat a dam sulika.

A to ze chodia jeho kumpani aka clenovia strany vyberat sponzorske (vypalne) na novinky, bilbordiky a aktivity od vsetkych sukromnikov (napr. poskytovatelov zdravotnej starostlivosti, lekarni, sukromnych dss atd. vsetko nad cim vykonava dohlad VUC) ktorych existencia zalezi od BBSK (s pripomienkou ze aj kontroly chodia).... ti nevadi?

Dosadzovanie do veducich postov organizacii, ktorych zriadovatelom je BBSK (ak ku tomu nepotrebuje zastupitelstvo - vacsinou ide o poverenie vedenim) ludi bez praxe, bez skusenosti, vzdelania...... ti nevadi?

Podotykam, ze podla vsetkych zriadovacich listin jednotlivych organizacii je mozne poverit vedenim osobu max na 6 mesiacov a vsetci takyto niktos riaditelia su tam uz dobre vyse roka......pohoda, porusovanie zakona, zriadovatelskych listin a vlastnych (BBSK) vzn......
Vymenovat tych jebkov za riaditelov nemoze lebo riaditel musi byt vitaz konkurzu a menovany zastupitelstvom.
.

Sproste ojebavanie nesvojpravnych ludi v DSSkach (cez spriazneneho doktora pisu viac plienok ako je treba a vyberaju v spriaznenych lekarnach / vydajniach , ktore im za ziadanky nad ramec priamo kesuju a potom si to delia kotlebom povereni veduci zamestnanci, lekaren, doktor a kotleba) ti nevadi?

1 ziadanka cca. 90 euro na cca. 150 klientoch jednej dss sa da napisat min. 1 - 2 na jedneho klienta naviac = 90x150x2 MESACNE a este vynasobit poctom DSS v BBkraji (s kotlebovcami)....tiez nevadi?

Nevymyslam si kamo, platili sme ako (maly) poskytovatel vyse litra pokutu kedze som odmieol dat prispevok (#sponzorskovypalnepojebane) a po upzorneni na plienko praktiky vo viacerych dss (poistovne a urad pre dohlad) prisla dalsia kontrola.......tu sme nastastie ocakavali.

Znamemu co ma 2 lekarne a zasadzuje sa za boj proti kotlebovi dal pokutu 17litrov, momentalne posunute na sud.......

Mam niekolko znamych v komunalnej politike (aj pravica aj lavica, mesta alebo kraj) a toto je len zopar praktik, ktore viem, presne lebo sa ma dotykaju ale je ich ovela viac......

Takze sup voit kotlebu a zober aj kamaratov :thumbup:

Viem aj viac fajnoveho popisat......
Cafte
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 210 neregistrovaných