... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jobu13 napísal:
Kolik počuj, to čo vidíš na Hnojke, alebo na Markíze že tam uvedú že ma strana 0,2% myslíš že je to reálne ak ANO tak si ďalšia ovečka ktorá veri len tomu čo vidí.
voMacK napísal:
Iba UPLNY IDIOT moze verit, ze Kotlebova strana ziska v Parlamentnych volbach okolo 20%. Za 18 dni sa sem dufam prihlasis aby som ti to mohol dat riadne vyzrat..opat.
voMacK napísal:
Iba UPLNY IDIOT moze verit, ze Kotlebova strana ziska v Parlamentnych volbach okolo 20%. Za 18 dni sa sem dufam prihlasis aby som ti to mohol dat riadne vyzrat..opat.
nrtm napísal:No aspon vidiet, ako sice nekompletnom zozname stran, ale na klube sami fetak /SaS/ a fasoun /Kotleba/. Amen Slonensko.
nrtm napísal:No aspon vidiet, ako sice nekompletnom zozname stran, ale na klube sami fetak /SaS/ a fasoun /Kotleba/. Amen Slonensko.
ROKI49 napísal:Kotleta ruzovy nebude
EBOLA napísal:
No to by teda vyzeraloinak prihlaste sa kto si bol 110% isty, ze sa majo nestane bb zupanom?
dedo1 napísal:kotlebovi kompletný jedinec hlas dať nemôže.
dedo1 napísal:kotlebovi kompletný jedinec hlas dať nemôže. Tak isto ako tým PD, vzdor a pod. To ma nepresvedčí nikto, že taký človek je kompletný.
Gabo10 napísal:môžeš mi povedať prečo? Otvorene poviem že on je jedným z mojich favoritov.Síce uznávam že jeho riešenia sú niekedy dosť "iné" ale vo výsledku to plní účel. Bojuje za to isté začo bojoval ked ešte nepatril do politiky a možno aj práve preto má moje sympatie
Aj ked kto vie možno sa chce len nahrabať peniazmi ale kto ti dá istotu že iný to urobia? nikto