... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Štvrtok, 8. Júla 2021, 08:28

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:25, upravené celkom 2 krát.

undy
Auto: Xxxxxx

Štvrtok, 8. Júla 2021, 08:58

Niečo pravdy na tom bude. Nikdy som nebol šťastnejší, ako keď sme začínali v bytovke ako mladomanzelia. Nemusel som si dávať pozor nato, ako komu padne, ak spomeniem niečo malo navyse, čo už dotycny nevie stráviť, bez ohľadu na okolnosti, kedy som to spomenul. Väčšinou si z toho i tak vycucne len to, čo ho irituje a nijako sa to nevyvazi neuspechmi, ktoré taktiež boli. A to nemyslím len na tento spolok tuná. Ako hovorím, posunutý hodnotový rebríček sposobuje tak neprimeranu mieru nenavisti, ze som veľakrát premyslal vrátiť sa späť v case a mat pokoj..

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 09:00

Chudacikovia moji.. A co ten simik teda, ma na tej zivnosti moter ci nie? Lebo co ja vidim, nema.

zlaty ticket na meme, tito dvaja..
Obrázok

undy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 09:07

starynovy napísal:
Nezychytil som, ze by tu bober niekedy hladal validaciu alebo roznasal co ma a kolko, aby si urobil dobre.. ako ehm niektori. Podla tej logiky by ma zaujimalo, co musel v zivote dojebat doktor, ked sa tak sprava. :D
Vsetko uvadzam len ako priklad, aby sa predišlo nedorozumeniu..
Hladný ti bude závidieť i kusok plesniveho chleba. Ale bol by ochotný zabiť ťa, ak by si mal well done stejk a zacítil by jeho vôňu... bez ohladu na to, že sa chceš len najesť, nikomu tym nechceš ublížiť ani provokovať. Len ten hladný to v danej situácii vníma inak.
Ja by som sa kľudne o ten stejk podelil, lenže stále ostanem za kokota pre toho druhého, pretože... pretože.

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 8. Júla 2021, 09:11

mna picne, niekto, kto chodi aj na prechadzaku po plazi ovesany zlatom a z vyhliadkoveho autubus v Beverly Hills si foti celebrity mansions aby si porovnaval, ci ma doma vacsi kruhac pri hydinarni, foti sa pred vykladom rolexu a kabelku lujs vifon odfoti 10x este v krabici ma hodnotovy rebricek jak trojschodik z Lidla za 20 eur.
ach jaj...
no dobre teda :D
cakam na ten jihad co si spustil voci staremu aj voci sebe, ved si hovoril, ze ty cely zivot vsetko poctivo, do korunky kosher, vyratane, zuctovane, vyfakturovane, legalne a poctivo.
farizej farizejsky klamarsky ;).

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 09:12

Stale akosi obchadzame tu palcivu otazku z ktorej si si tu s kokotom pistom robil palenie carodejnic. Ale nakoniec, aj mlcanie je odpoved. Duplom pri tvojom style utocenia mi nevychadza, ze by si eso, simik s opravnenim a fakturami, nevytiahol. Takze cakame na proruskeho trolla z detskej izby nech to teda najebe aj simikovi, moZeS bIt MAjStšR Aki CHCeS! NemAS PapIEr, neROb TO!

pablohablo

Štvrtok, 8. Júla 2021, 09:12

Undy, mas problem primarne z toho kde zijes, hentake baraky ako mas ty ci zatko postavit niekde kde tvoj sused je mozno na minimalke v eu poultry je proste kokotina a nikdy nic dobre z toho nebude. Toto sa proste nerobi, toto sa robi tak ze ides zit tam kde tvoj sused ma plus minus jedna jachta rovnako. Zda sa mi ze ciastocne si mozno aj na nejake komunitne/susedske vztahy rezignoval a presiel do cisteho trollingu.

undy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 09:27

Poviem to takto: Som celkove spokojný so svojim životom vo všetkých smeroch. Som spokojný aj s tým, že bobrovi stačí pracovať 2 dni v tyzdni /ved homeoffice, vieme vsetci/. A som aj spokojný, aký je starynovy clovek a aké má problemy. Pretože mi to je ale uplne jedno, čo tu vypisujú. Kvalitu môjho zivota to nezmení, tu si viem ovplyvniť len ja sám a par ľudí, na ktorých mne osobne záleží. Aj keď si zoderiete písmenká na klavesnici, nič to neznamená. Nie ste tí, ktorým prináleží hodnotiť môj sposob zivota. Na to sú tu iní, našťastie.

voMacK
Auto: G31 540i

Štvrtok, 8. Júla 2021, 10:01

Vsak ale ide o ten Witchhunt, co si spustil na Stareho a zrazu, ked ti to vypalilo naspatek ako Doggovi jeho kauza faktura, tak sa vykrucas ako had a odmietas dat priame odpovede.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 8. Júla 2021, 10:03

Ano, som spokojny so svojim zivotom, preto si to musim kazdu chvilu potvrdzovat na dakom fore....vy kUndy!
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 10:04

Hovno, to len nejakych 5 ludi spolcenych tu furt remca cosi.. zhruba 1400 suhlasi a neprotestuje.

boborjelotor

Štvrtok, 8. Júla 2021, 10:09

dnes ti ide, dovolenka ti prospieva undy.
co vsetci vieme, ze home office?

uz ani neratam, kolkykrat sa pytam.

undy, dal alebo nedal si servisovat e70 do servisu, ktore nema koncesiu vykonavat opravy so zasahom do motorovej casti vozidla.
Mas alebo nemas k danej oprave fakturu v plnej vyske, s popisom prac, ktore vyjdruju skutocnost, t.j. vymena motora a prace s tym suvisiace.
lebo ak nie, tak si mohol byt na dovolenke o tyzden dlhsie! (tvoje vlastne slova)

undy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 10:13

voMacK napísal:
Vsak ale ide o ten Witchhunt, co si spustil na Stareho a zrazu, ked ti to vypalilo naspatek ako Doggovi jeho kauza faktura, tak sa vykrucas ako had a odmietas dat priame odpovede.
Spustil som ho kvôli sposobu, akým mi odpovedal... naspäť mi vypalilo čo konkrétne? Bobor mi spocital dane, rozdiel 4 eurá. Spocital mi inú firmu v strate- vysvetlene, aspoň si teda myslím, opravte ma, ak nie celkom. Opravy auta- boli na súkromnú osobu, nedaval som si do nakladov ani cent. Za opravy som zaplatil, čo bolo požadované. Co dotyčný s peniazmi urobil, na to už nemám dosah. Kľudne píšte, čo som zabudol.
Ale toto je pre mnohých typické : ak môžu iní, môžem i ja. Ak nemám ja, nech nemajú ani iní...

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 10:19

boborjelotor napísal:
mna picne, niekto, kto chodi aj na prechadzaku po plazi ovesany zlatom a z vyhliadkoveho autubus v Beverly Hills si foti celebrity mansions aby si porovnaval, ci ma doma vacsi kruhac pri hydinarni, foti sa pred vykladom rolexu a kabelku lujs vifon odfoti 10x este v krabici ma hodnotovy rebricek jak trojschodik z Lidla za 20 eur.
ach jaj...
no dobre teda :D
cakam na ten jihad co si spustil voci staremu aj voci sebe, ved si hovoril, ze ty cely zivot vsetko poctivo, do korunky kosher, vyratane, zuctovane, vyfakturovane, legalne a poctivo.
farizej farizejsky klamarsky ;).
Vizionar.

boborjelotor

Štvrtok, 8. Júla 2021, 10:22

otazka nebola, ci si to dal do nakladov firmy alebo ako FO, to je jedno,
otazka je, ci si zaplatil fakturu s DPH za opravu, pre mna za mna ako FO alebo neziskovka alebo zverenecky fond.
otazka bola, ci na fakture bola uvedena oprava, ktora sa vykonala, podla skutocnosti a nie "udrzba vozidla"
a otazka teda znie, preco si jebal do stareho, ked sam robis to iste a chodis k takemu istemu servisakovi, ty oportunista farizejsky "co dotycny urobil, na to nemam dosah"
"za opravu som zaplatil" - s fakturou alebo hoc aj prijmovym dokladom/hociakym dokladom, ktory nasledne zaviaze prijemcu zaevidovat to v prijmoch?
"ak mozu ini, mozem i ja" - ze ta huba neboli toto napisat, ked presne za to co robis ty si tu jebal do stareho jak do zita, ohanal sa tym, ako by tento stat vyzeral, keby to robil kazdy, ze strci si 500 eur do vrecka a potom nadava, ze cesty su rozbite, nemocnice plesnive.
ale akonahla treba servis do svojho auta, idem k rovnakemu servisakovi, tu mi nevadi, ze nemame zivnost na opravy motorov, hoja dunda.
dogg ti moze podakovat, pretoze uz nie je najvacsi slizak na klube. a z tronu ta len tak lahko nezosadi.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných