... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Vsetko uvadzam len ako priklad, aby sa predišlo nedorozumeniu..Nezychytil som, ze by tu bober niekedy hladal validaciu alebo roznasal co ma a kolko, aby si urobil dobre.. ako ehm niektori. Podla tej logiky by ma zaujimalo, co musel v zivote dojebat doktor, ked sa tak sprava.
voMacK napísal:Spustil som ho kvôli sposobu, akým mi odpovedal... naspäť mi vypalilo čo konkrétne? Bobor mi spocital dane, rozdiel 4 eurá. Spocital mi inú firmu v strate- vysvetlene, aspoň si teda myslím, opravte ma, ak nie celkom. Opravy auta- boli na súkromnú osobu, nedaval som si do nakladov ani cent. Za opravy som zaplatil, čo bolo požadované. Co dotyčný s peniazmi urobil, na to už nemám dosah. Kľudne píšte, čo som zabudol.Vsak ale ide o ten Witchhunt, co si spustil na Stareho a zrazu, ked ti to vypalilo naspatek ako Doggovi jeho kauza faktura, tak sa vykrucas ako had a odmietas dat priame odpovede.
boborjelotor napísal:Vizionar.mna picne, niekto, kto chodi aj na prechadzaku po plazi ovesany zlatom a z vyhliadkoveho autubus v Beverly Hills si foti celebrity mansions aby si porovnaval, ci ma doma vacsi kruhac pri hydinarni, foti sa pred vykladom rolexu a kabelku lujs vifon odfoti 10x este v krabici ma hodnotovy rebricek jak trojschodik z Lidla za 20 eur.
ach jaj...
no dobre teda
cakam na ten jihad co si spustil voci staremu aj voci sebe, ved si hovoril, ze ty cely zivot vsetko poctivo, do korunky kosher, vyratane, zuctovane, vyfakturovane, legalne a poctivo.
farizej farizejsky klamarsky.