... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:V tom servise mi nikto nenadava do smatlavych kokotov, idiotov, utecencov z liecebne, aby si postrehol ten malý ale podstatný rozdiel. Chovajú sa tam na urovni, vystavia potrebné doklady, viac nemám dosah, ako som už pisal. Či aj ty v tvojom oblubenom lidli kontrolujes, ci majú vsetko ok?fakturu by sme mali, ak to teda povie clovek, co rad klame, ale ja ti dover...ee, nie, neviem to ani napisat :),
vyjadris sa aj k faktu, ze si opravu vykonal v servise, ktory je rovnaky ako ten stareho, co do zivnostenskych opravneni?
ako z chlpatej deky tahat z teba (ale to je pochopitelne, necakal, si ze ti niekto take otazky bude klast)
starynovy napísal:O akom súkromnom videu tu tocis? Či na orave ma yt len par vyvolených? Btw dal by boh, aby bolo byvalo súkromnéPrvoplanove pokusy jedneho chodiaceho komplexmena, za ktore sa mu urcite simik podakuje.. tam si ticho kopkal v dielni a daky retard tu zacne pretriasat legalnost jeho kseftu, fakt super.Lebo udajne, mu ktosi na internete zle odpovedal, tak musel ako moralna autorita, zriadit poriadok. Toto cele, je jeden velky vtip. Od nevyziadanaych pokusov o posmesky na sukromnom videu, zalozenych na nepochopeni podstaty u pokrytca krumara, po "ja platim statu do centu ale za auta v alobale".
undy napísal:Mam celkom dobru predstavu, ale vsak mysli si dalej, ze tu vsetci zerieme seno.Pred, od budúceho týždňa. A ak za nalozenie považuješ to, čo bolo predvedene tu, máš o tom zlý názor.