... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Štvrtok, 8. Júla 2021, 10:42

Prvoplanove pokusy jedneho chodiaceho komplexmena, za ktore sa mu urcite simik podakuje.. tam si ticho kopkal v dielni a daky retard tu zacne pretriasat legalnost jeho kseftu, fakt super. :D Lebo udajne, mu ktosi na internete zle odpovedal, tak musel ako moralna autorita, zriadit poriadok. Toto cele, je jeden velky vtip. Od nevyziadanaych pokusov o posmesky na sukromnom videu, zalozenych na nepochopeni podstaty u pokrytca krumara, po "ja platim statu do centu ale za auta v alobale". :D

undy
Auto: Xxxxxx

Štvrtok, 8. Júla 2021, 10:56

Samozrejme som k tej oprave dostal i fakturu

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 10:59

Uz si si ju spravil v skicari?

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 8. Júla 2021, 11:07

fakturu by sme mali, ak to teda povie clovek, co rad klame, ale ja ti dover...ee, nie, neviem to ani napisat :),
vyjadris sa aj k faktu, ze si opravu vykonal v servise, ktory je rovnaky ako ten stareho, co do zivnostenskych opravneni?
ako z chlpatej deky tahat z teba (ale to je pochopitelne, necakal, si ze ti niekto take otazky bude klast)

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 11:07

J ale ja nemam ziadny servis.. Len pre klarifikaciu.

undy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 11:42

boborjelotor napísal:
fakturu by sme mali, ak to teda povie clovek, co rad klame, ale ja ti dover...ee, nie, neviem to ani napisat :),
vyjadris sa aj k faktu, ze si opravu vykonal v servise, ktory je rovnaky ako ten stareho, co do zivnostenskych opravneni?
ako z chlpatej deky tahat z teba (ale to je pochopitelne, necakal, si ze ti niekto take otazky bude klast)
V tom servise mi nikto nenadava do smatlavych kokotov, idiotov, utecencov z liecebne, aby si postrehol ten malý ale podstatný rozdiel. Chovajú sa tam na urovni, vystavia potrebné doklady, viac nemám dosah, ako som už pisal. Či aj ty v tvojom oblubenom lidli kontrolujes, ci majú vsetko ok?
Ale,ako tak cez obed premyslam, je smutné, v akej spolocnosti sa momentálne pohybujem. Som za idiota, lebo si plním povinnosti voči štátu. Vy ste na koni, lebo si vsetkymi moznymi sposobmi obhajujete, prečo to nerobiť. Ano, je vás viac, mate svoju kolektivne nadobudnutu imaginarnu pravdu. Ved dobre, ja vám ju nechám. Napriek tomu, že vy by ste mali byt tí, co budu ticho.
Opakujem, ozaj naposledy. Nepripravil som VEDOME stat o jediný cent, aj keď sa rozdrapite, nezistite zo ŽIADNYCH zdrojov nič iné. A tak v súkromí vam poviem, nesetríte na spravnom mieste, je to skôr na smiech takto ušetriť par eur. Ak sa chcete dostať k peniazom navyše, toto je ten najmenej vhodný sposob.

undy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 11:47

starynovy napísal:
Prvoplanove pokusy jedneho chodiaceho komplexmena, za ktore sa mu urcite simik podakuje.. tam si ticho kopkal v dielni a daky retard tu zacne pretriasat legalnost jeho kseftu, fakt super. :D Lebo udajne, mu ktosi na internete zle odpovedal, tak musel ako moralna autorita, zriadit poriadok. Toto cele, je jeden velky vtip. Od nevyziadanaych pokusov o posmesky na sukromnom videu, zalozenych na nepochopeni podstaty u pokrytca krumara, po "ja platim statu do centu ale za auta v alobale". :D
O akom súkromnom videu tu tocis? Či na orave ma yt len par vyvolených? Btw dal by boh, aby bolo byvalo súkromné

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 11:52

Ako sa do hory vola, tak sa z hory ozyva. Nikto tu o teba nezakopol, sam si sa dosiel posmievat. Ak si myslis, ze si ja necham nakladat takym kokotom ako ty.. Nie nenecham. Akcia, reakcia.
Tak dumem, na co sem chodis vlastne, nezakazujem, nech sa paci.. Ale naco. Nedoceneny nejakym plebsom bez urovne, lekarskeho vzdelania, furt priecia, neuznaju, bmv nemas, cim hodnotne prispiet tiez nie. Na zváženie. Celym tymto cirkusom chujberto si uskodil len sebe, rodine a servisakovi, vytahovanim kokotin ktore su sukromim inych osob. Superko.

boborjelotor

Štvrtok, 8. Júla 2021, 11:54

no, mne na dnes stacilo, ja uz mam z hlavy kabriolet.
niekto mu to vysvetlite, lebo on tam nevidi suvilosti...
on sa len nechal voviest do omylu.

na otazku, ci ma fakturu na opravu/vymenu motora sice neoodpovedal - nie na "=udrzbu/opravu vozidla vseobecnu", ale taku aka ma byt, na vymenu motora.
jebal si do stareho, tak rovnako jeb do simika. Ci preto, ze ti nepovedia ze si kokot, je to OK?
podotykam, ze TY si tu pisal, ze by sa na to mali pozriet prislusne organy. TY si bol ten, co tu volal po kontrole danovych priznani. ty smatlak farizejsky co klame a vymysla si.

No pokiaľ to beriete takto, kľudne môže celý štát pokračovať nadivoko, nikto mu nebude odvádzať dane, odvody... aj v Bangladéši to takto funguje, sú tam šikovní, urobia ti generálku kľudne aj na ulici medzi chajdami. Ale ako to tam ten štát dotiahol? To takto je to podľa vás lepšie?

ty imaginarna pravda...
kam to stat dotiahne, ked si tu budu ludia zakladat firmy na biele kone a neplatit ziadne dane, vsak :D

undy, peknú dovolenku, uži si ju. Možno by si ju mal o dosť dlhšiu, keby si nemusel dat polovicu zo vsetkeho štátu. Ale kludne obranuj tych, ktorí nemusia.

a ako, imaginarna danova kontrola dopadla dobre?

undy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 11:59

Ďakujem, dovolenku mám presne takú dlhú, akú si zaslúžim

Edit: faktura bola rozpisana material, praca, nd, naplne. Cooldown

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:04

Cize uz po, lebo mi nedava zmysel chodit na nejaky klub v case oddychu. Ibazeby si vo volnych chvilach potreboval zdvihnut adrenalin alebo si bol masochista. Inak neviem prist na dovod dobrovolne prist, rypnut a cakat kto mi nalozi.

undy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:07

Pred, od budúceho týždňa. A ak za nalozenie považuješ to, čo bolo predvedene tu, máš o tom zlý názor.

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:08

Naplne coho, ostrekovača?

boborjelotor

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:09

cize faktura nepopisovala prace v motorovom priestore. ok.
takze z toho kilimandzara, odkial si sa z vysky pozeral na stareho si rezko zoskocil a staci, ked ti niekto nepovie, ze si kokot, a je to v poriadku, ziadna prednaska, ziadne volanie po kontrolach financnej spravy aby si to preklepli. to je v poriadku :D.
okej, tema uzavreta, farizejstvo potvrdene, navesaj na seba zlato a chod sa poprechadzat po plazi.

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:10

undy napísal:
Pred, od budúceho týždňa. A ak za nalozenie považuješ to, čo bolo predvedene tu, máš o tom zlý názor.
Mam celkom dobru predstavu, ale vsak mysli si dalej, ze tu vsetci zerieme seno.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 246 neregistrovaných