... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
kkt1 napísal:Aka je 300 eurova vonavka? Ja mam Mont Blanc Legend za 50 a aj tak z nej zenske omdlievaju. Predtym som mal Dior Fahrenheit za 70 a aj tak z nej omdlievali. Za 300 to musia robit instant blowjob ked ta zacitia ci?
voMacK napísal:LoL, tieto tvoje bachorky.
Fahrenheit nie je vonavka, ale smrad ako ked hori Zoo. [som to zial raz dostal k sviatku a zo zdvorilosti som to par krat pouzil...]
undy napísal:toto som povodne lovil 2 tyzdne dozadu koli tej poslednej vete, ale vtedy som si asi nevsimol (kedze to bolo editovane) ten odsek o tych mzdach2. ohladom tej konspiracie s firmou deti.sk, išli tam peniaze zaťa, je majiteľ inej firmy, ktorá je asi druhá /tretia na sk v poskytovaní istých sluzieb. Tie peniaze isli do zariadenia priestorov firmy, ktorý sa oficialne prenajimal a do MZDY pre 8 zamestnancov cca 3 roky,pokiaľ firma fungovala. Bohužiaľ to nešlo podla predstav zakladatelov kvoli viacerym okolnostiam, tak sa činnosť vyrazne obmedzila. Ale za všetkých zamestnancov sa pocas celej doby aktivnej cinnosti firmy odvadzali štátu vsetky povinné platby. A mzdy zamestnancom, samozrejme. Tak si to prepocitaj.
Ale i tak mi je jasné, že toto sa snažím vysvetliť niekomu, kto najde okamžite 4 sposoby,ako sa dá podnikať nezakonne a okrádať tým nepriamo ostatnych a priamo stat, a nenajde ani nahodou sposob, ako sa to robí legálne.