... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Utorok, 6. Júla 2021, 18:43

Porozmýšľal som asi minútu a zistil som, že čokoľvek povieš, uhorky ostanú v skle.

Abyssko

Utorok, 6. Júla 2021, 18:43

Vyzerá že prvý bude driiiim kar

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 6. Júla 2021, 18:54

kkt1 napísal:
Aka je 300 eurova vonavka? Ja mam Mont Blanc Legend za 50 a aj tak z nej zenske omdlievaju. Predtym som mal Dior Fahrenheit za 70 a aj tak z nej omdlievali. Za 300 to musia robit instant blowjob ked ta zacitia ci?

LoL, tieto tvoje bachorky.
Fahrenheit nie je vonavka, ale smrad ako ked hori Zoo. [som to zial raz dostal k sviatku a zo zdvorilosti som to par krat pouzil...]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

boborjelotor

Utorok, 6. Júla 2021, 19:03

no ved napisal, ze zeny omdlievali...

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Utorok, 6. Júla 2021, 19:06

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:25, upravené celkom 1 krát.

Abyssko

Utorok, 6. Júla 2021, 19:08

Pablo, ja ti odpúšťam, lebo kompresor je ako cúvacia kamera. To majú len ty lepší, čo študovali v amerike

kkt1

Utorok, 6. Júla 2021, 19:14

voMacK napísal:
LoL, tieto tvoje bachorky.
Fahrenheit nie je vonavka, ale smrad ako ked hori Zoo. [som to zial raz dostal k sviatku a zo zdvorilosti som to par krat pouzil...]

Jo ja viem, ze je to pod tvoju uroven presne ako xdrive. Ja ako sucast plebsu som ju chvilu pouzival ;)

pablohablo

Utorok, 6. Júla 2021, 19:37

boborjelotor

Streda, 7. Júla 2021, 22:00

undy napísal:
2. ohladom tej konspiracie s firmou deti.sk, išli tam peniaze zaťa, je majiteľ inej firmy, ktorá je asi druhá /tretia na sk v poskytovaní istých sluzieb. Tie peniaze isli do zariadenia priestorov firmy, ktorý sa oficialne prenajimal a do MZDY pre 8 zamestnancov cca 3 roky,pokiaľ firma fungovala. Bohužiaľ to nešlo podla predstav zakladatelov kvoli viacerym okolnostiam, tak sa činnosť vyrazne obmedzila. Ale za všetkých zamestnancov sa pocas celej doby aktivnej cinnosti firmy odvadzali štátu vsetky povinné platby. A mzdy zamestnancom, samozrejme. Tak si to prepocitaj.

Ale i tak mi je jasné, že toto sa snažím vysvetliť niekomu, kto najde okamžite 4 sposoby,ako sa dá podnikať nezakonne a okrádať tým nepriamo ostatnych a priamo stat, a nenajde ani nahodou sposob, ako sa to robí legálne.
toto som povodne lovil 2 tyzdne dozadu koli tej poslednej vete, ale vtedy som si asi nevsimol (kedze to bolo editovane) ten odsek o tych mzdach ;), takze za rok 2017 az 2019 boli mzdove naklady necelych 9, potom 8 a potom 10 tisic. to tych 8 zamestnancov mesacne vela nezarobi, hoc aj na 20 hodin mesacne ak su zamestnani ;)
no ale to je jedno,
pisem o tom nelegalnom podnikani
pytal som sa uz predtym, ci mas na vsetky svoje servisne prace na svojich autach legit faktury, do centu vyratane, zdanene, chytil si sa len na tie folie, vraj ano.
oprav ma ak sa mylim, ale v E70 si menil motor, okrem inych zasahov do motorickej casti vozidla.
boli tieto opravy vykonane v servise, ktory ma zivnostenske opravnenie na taketo opravy, alebo v tom servise tiez svieti Údržba motorových vozidiel bez zásahu do motorickej časti vozidla?

pablohablo

Štvrtok, 8. Júla 2021, 04:36

Len poznamka ze redaktori sa zamestnavaju na zivnost zvacsa lebo pisu kade-tade, potom nemas mzdove naklady ale faktury za sluzby.

undy
Auto: Xxxxxx

Štvrtok, 8. Júla 2021, 06:10

ano, nepresne som sa vyjadril, pracovali na živnosť podľa počtu napísaných článkov apod. a ano ohľadom E70 bolo všetko tak, ako má byť, A Jaguar tak isto, naposledy som bol v utorok v nitrianskom Jaguari, doma som si sám bez oprávnenia vymenil kameru vo vodičovom zrkadle a potreboval som ju nakalibrovať. V servise mi tvrdia, že to sa ale nedá, tak som neplatil nič. Ale zákazka bola, len som ju podpísal pri preberaní vozidla. A auto je na súkromnú osobu, nie na firmu. Ešte niečo?

Edit: teda neviem, či je to s tou kamerou ok, kupil som ju na ebay za 50, v jaguari chceli tuším 300 alebo tak nejak... Neviem, komu mám zaplatiť nejakú daň alebo DPH teraz...
Inak bobor, ty si nehovoril pravdu, keď si spominal, že po zatvorení okna v prehliadači už na bmwklub nemyslíš. Skôr by som si dovolil tvrdiť, ze na to myslíš stále posledné týždne... a nevieš na nič poriadne prísť...
EDIT 2: môžeš nám prezradiť zdroj z ktorého čerpáš napr. počet zamestnancov za rok 2017- 2019? Ďakujem
Naposledy upravil/-a undy v Štvrtok, 8. Júla 2021, 07:40, upravené celkom 1 krát.

undy
Auto: Xxxxxx

Štvrtok, 8. Júla 2021, 07:38

A je na zamyslenie, ak si tu niekto uťahuje z predajcov kojkojov už aj v inom vlakne. Niekto, kto pustil 9M gold ticket za 0,0€. Boborko, ja za to nemôžem, to len ty sám najmúdrejší a najdokonalejsi si to takto dal :-)
Ja chapem tvoj dôvod kopat okolo seba a obviňovať každého a hladat na uspokojenie svojej mysle hocijaký nedostatok na niekom inom, ale pravda je taká, že si to pekne dosral ty, nikto iný len ty.

pablohablo

Štvrtok, 8. Júla 2021, 07:53

akoze 9 mega, keby to mas hned aj s len jedinym partakom
v BSM 50:50, prislucha ti 4,5 mega brut a po dani z prijmu 25% a zdravotnych 14% ti ostane 2,7 mega, not baaaaad ale ze by z teba bol smahom ruky Pociatek tiez sa neda povedat. Ale ano, bolo by lepsie ako x1 sdrive.

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 08:15

Nezychytil som, ze by tu bober niekedy hladal validaciu alebo roznasal co ma a kolko, aby si urobil dobre.. ako ehm niektori. Podla tej logiky by ma zaujimalo, co musel v zivote dojebat doktor, ked sa tak sprava. :D

boborjelotor

Štvrtok, 8. Júla 2021, 08:17

undy, ked si povedal mzdy, tak ja som sa pozeral v uzavierke na MZDY pre 8 zamestnancov. ked niekomu platim za sluzby b2b, to nie je zamestnanec, to je dodavatel, pocet zamestnancov samozrejme finstat uvadza tiez, ale ako som hovoril, to ma uz nezaujima, to bolo len tak na okraj, ze som si nevsimol editovane informacie ;D.

s bmw bolo vsetko tak ako ma byt?
lebo potom si teda nehovoril pravdu o tom, kto ti ten motor menil, lebo podla informacie, ktoru si sem vtedy napisal, ti ho menil niekto, kto ma rovnake cinnosti v zivnosti ako stary.
tak ako teda :)

ja som nepustil tiket za 9 mega, ja som pustil tiket v minuse za nula penazi, to ze niekto potom tu firmu musel dotovat pomerne dlhy cas bolo tiez klucovym prvkom toho, ze firma prezila, cize keby som svoj podiel nepredal, je viac pravdepodobne, ze by som skoncil s este vacsim minusom. ale stale nie s takym ako kojkoj :)
Ako niekto, kto momentalne pracuje len 2 dni v tyzdni, pretoze viac mu nechyba si myslim naozaj nie som clovek, co by sa hnal za kruhacmi, takze undy, s tym "co by bolo keby" ma nezarmutis.

cakam na tu odpoved, kto ti menil motor v E70, a ci na fakture je aj presne spomenuta praca, ktora sa robila, nebudem to povazovat za klamstvo, ak teraz pvoies, ze to nebol niekto iny ako si tvrdil v case ked to bolo aktualne, len za "nepresne vyjadrenie"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných