... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:11

starynovy napísal:
Naplne coho, ostrekovača?

Medzi naplne sa môžu považovať napriklad motorový olej, nemrznuca zmes do chladiaceho systému, v neposlednom rade i náplň do ostrekovaca, ako si spravne a mudro poznamenal.

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:15

Údajná faktura, vyjebat ~4k za auto na FO zo svojho vrecka a platiť este dan. Uz ho vidim. Nejako ho predtým ta faktura nenapadla, az po hodine.. Hm hej, faktura bola vlastne, 100%.

A ten olej si si uz nalial sam doma teda, pretože bez daneho opravnenia nemozes za jedno vymenit olej v motore-pohone, za druhe nemas opravnenie na likvidaciu stareho oleja, tj. olejove hospodarstvo. Pokial viem, bobor vybobri, tym padom olejovy produkt nemozes vyfakturovat ani ako voľný predaj, nemas odpovedajuci sklad oleja s bezpečným uskladnenim.

undy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:20

Prepáč, bol som na obede, šoféroval som. Vtedy je protizákonné použitie mobilu.

EDIT:
A ako by podľa teba prebiehala prípadná reklamácia, keby nebola faktúra s rozpisom čo sa vsetko robilo?

A prosím ťa, ak by si bol taký láskavý, až budeš niekedy v tescu platiť, spytaj sa ich, či majú zabezpečenú likvidaciu tovaru po záruke. Ak ti to teda bude pripadať normálne...
Naposledy upravil/-a undy v Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:24, upravené celkom 2 krát.

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:23

Je protizakonne odpovedat na to, co je podstatne. Mlet hovna o nicom je povolene. :D

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:32

clovek, co nema fakturu v poriadku (pouzijeme jeho oblubene - "pokial nedokazes opak"), sa pyta, ako by reklamoval tu opravu, to uz je moc. to uz je fakt moc. to je ako ked chce eshop dokaz, ze ti nedosiel balik, tak im odfotis prazdne ruky.
ved k tomu smerujeme cely cas doktorko, ak mas fakturu kde je specificky napisany zasah do motorvej casti vozidla, bola ti ta faktura asi vydana nelegalne. a witchhunt u teba funguje len na zaklade sympatii a antipatii, hoci si horel spravodlivostou jak egr. nikto nechce aby si teraz viedol jihad proti inym klubakom, nikto od teba vlastne nic, tvojou logikou, 1500 ludi mlci, a svedci, a chape, ze si farizej. a - klamar.

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:40

Ja som v tescu nerobil ale viem, ze tovar po zaruke je likvidovany v kontajneroch z ktorych neslobodno nic kupit zamestnancom, toboz zobrat. Pamätám, ked sa srdili nejake neziskovky, ktore sa staraju o bezdomovcov, ze im markety nedaju presle ale inak zjavne nezavadne potraviny. Takze neviem co si chcel zase zasemotit za kokotinu ale oficialne predajne potravin maju likvidaciu presleho tovaru nepriestrelnu, aj za cenu, ze bezdaci chcipnu od hladu.

undy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:41

Ty somár sprostý, celý čas píšem, že na to už nemám dosah. Že som dostal faktúru a zaplatil ju ty kverulant

undy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:43

starynovy napísal:
Ja som v tescu nerobil ale viem, ze tovar po zaruke je likvidovany v kontajneroch z ktorych neslobodno nic kupit zamestnancom, toboz zobrat. Pamätám, ked sa srdili nejake neziskovky, ktore sa staraju o bezdomovcov, ze im markety nedaju presle ale inak zjavne nezavadne potraviny. Takze neviem co si chcel zase zasemotit za kokotinu ale oficialne predajne potravin maju likvidaciu presleho tovaru nepriestrelnu, aj za cenu, ze bezdaci chcipnu od hladu.
Myslel som to tak, či si to myslel vážne, že som si to mal od servisu pýtať, to olejové hospodarstvo.

boborjelotor

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:44

kto hovori o nejakom dosahu. alebo o tom, ze by si mal nieco teraz v tomto podniknut. trvalo len 20 prispevkov priznat, ze vyuzivas, a podporujes, NELEGALNE servisne zasahy, pokial to tebe vyhovuje. teraz sa tvaris, ze ty si o tom nevedel. ale predsa ked si nakladal staremu, tak si mu pisal, citujem verbatim "Nie som včerajší, viem, ako fungujes/fungoval si a nielen ty a už som to niekde písal".

takze vtedy si este vcerajsi bol, to je tvoja obrana teraz?

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:45

Nie nemas, to si pyta inšpekcia ako náhle chces mat prevadzku autoservisu, kde sa meni hocijaký olej alebo nieco s palivami.

undy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:48

boborjelotor napísal:
kto hovori o nejakom dosahu. alebo o tom, ze by si mal nieco teraz v tomto podniknut. trvalo len 20 prispevkov priznat, ze vyuzivas, a podporujes, NELEGALNE servisne zasahy, pokial to tebe vyhovuje. teraz sa tvaris, ze ty si o tom nevedel. ale predsa ked si nakladal staremu, tak si mu pisal, citujem verbatim "Nie som včerajší, viem, ako fungujes/fungoval si a nielen ty a už som to niekde písal".

takze vtedy si este vcerajsi bol, to je tvoja obrana teraz?

V tom case som nemal ziadny dovod lustrovat opravnenia servisu. Ale nabuduce v jaguari si ich vsetky vypytam a dovtedy im nedám ani cent. Ak budú robiť obstrukcie, odkazem ich na teba.

Edit : a nabudúce, keď budeš u lakara napr. tak si vypytaj diplom a atestáciu, až potom sa daj ošetriť. Alebo, keď zavoláš políciu a prídu, vypytaj si najprv vodicak, ak to bude PMJ. Dobre som to pochopil o využívaní a podpore nelegalnosti?
Naposledy upravil/-a undy v Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:55, upravené celkom 1 krát.

starynovy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:51

Co s tym ma oficialne schvaleny dealer s oficiálnou prevadzkou? To je ako sa v tatra banke pytat, ci maju licenciu od narodnej banky SR.

kkt1
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:52

Nevie niekto aky bol ten vomackov ucet na onlyfans?

undy

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:57

starynovy napísal:
Co s tym ma oficialne schvaleny dealer s oficiálnou prevadzkou? To je ako sa v tatra banke pytat, ci maju licenciu od narodnej banky SR.
A odkiaľ mám ja, občan, vedieť, že je oficialne schválený alebo má licenciu? Len tak, že sa spýtam, tak, ako som sa vtedy v servise nepýtal, ja debil. Mohol som ešte doteraz mat e70 pekne doma v povodnom stave

boborjelotor

Štvrtok, 8. Júla 2021, 12:58

odtial, odkial ako obcan vies, ze stary ma rovnake zivnostenske opravnenie, a dovolaval si sa kontroly.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 253 neregistrovaných