... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Naplne coho, ostrekovača?
starynovy napísal:Myslel som to tak, či si to myslel vážne, že som si to mal od servisu pýtať, to olejové hospodarstvo.Ja som v tescu nerobil ale viem, ze tovar po zaruke je likvidovany v kontajneroch z ktorych neslobodno nic kupit zamestnancom, toboz zobrat. Pamätám, ked sa srdili nejake neziskovky, ktore sa staraju o bezdomovcov, ze im markety nedaju presle ale inak zjavne nezavadne potraviny. Takze neviem co si chcel zase zasemotit za kokotinu ale oficialne predajne potravin maju likvidaciu presleho tovaru nepriestrelnu, aj za cenu, ze bezdaci chcipnu od hladu.
boborjelotor napísal:kto hovori o nejakom dosahu. alebo o tom, ze by si mal nieco teraz v tomto podniknut. trvalo len 20 prispevkov priznat, ze vyuzivas, a podporujes, NELEGALNE servisne zasahy, pokial to tebe vyhovuje. teraz sa tvaris, ze ty si o tom nevedel. ale predsa ked si nakladal staremu, tak si mu pisal, citujem verbatim "Nie som včerajší, viem, ako fungujes/fungoval si a nielen ty a už som to niekde písal".
takze vtedy si este vcerajsi bol, to je tvoja obrana teraz?
starynovy napísal:A odkiaľ mám ja, občan, vedieť, že je oficialne schválený alebo má licenciu? Len tak, že sa spýtam, tak, ako som sa vtedy v servise nepýtal, ja debil. Mohol som ešte doteraz mat e70 pekne doma v povodnom staveCo s tym ma oficialne schvaleny dealer s oficiálnou prevadzkou? To je ako sa v tatra banke pytat, ci maju licenciu od narodnej banky SR.