... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Streda, 30. Júna 2021, 15:50

mal som to rovnako ako ty, teda aj tebe muselo zle ukazovat cas, ne?
Dal som UTC+02:00 a uz to vyzera ok
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Streda, 30. Júna 2021, 15:58

Aj ukazuje, ale mam v pecku
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Streda, 30. Júna 2021, 16:19

fritolko napísal:
Kde je TITAN? CHEME NOVĚ SMAJLÍKY!!!
A posun času k tomu.
Titan premeskal svoju sancu predat toto forum za 10k v case najvacsej slavy. teraz uz taku cenu mat nebude, ved tu chodi len bobor, stary a daky dochtor. Ale vraj mal s touto platformou velke plany.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

starynovy

Streda, 30. Júna 2021, 16:38

Vidis, a to su ine slovenske fora este skapatejsie. Keby sa o to aspoň trosiiicku staral alebo to ako hovoris predal. Nie on co sa obcas, raz za 3 roky, strhne vecer na záchode.. Tvl vsak ja mam forum dake.. Mohlo to byt celkom pyszne.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Streda, 30. Júna 2021, 16:40

Tak sa strhne keď treba danit prijmi z reklam

undy
Auto: Xxxxxx

Štvrtok, 1. Júla 2021, 11:45

Niekoľko hlbokých nádychov...
Ráno mi volala pani z DU, že by prišla na kontrolu "na podnet"
O 9.00 prišla. Samozrejme papiere za 2019 som mal doma na povale, takže som si urobil voľno... Je to asi 5 sanonov, pani si polistovala, pohrabkala sa, nenasla 2 dvojciferné faktúry, niečo s likvidacoiu biol. odpadu, nebola spokojná, že dokumentáciu nemám v amb. Sídlo firmy však mám iné. A nevedela pochopiť, že nemám trzby z VRP. No, nemám, bodka. Inak všetko asi OK, zapisnica bude tak do mesiaca.

Toľko k tomu.

Že si tu nadavame do kokotov, za neplatenie daní, dph, za medvede, to je folklór nielen tu. Ale, že to zaslo až sem... Ok, challenge accepted... kto to bol je len taká rečnícka...

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 1. Júla 2021, 11:47

ty si strasny kokot undy

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 1. Júla 2021, 11:53

Komu si nechcel vypisat PéNku?

boborjelotor

Štvrtok, 1. Júla 2021, 11:59

pokial tu neukaze nejaky dokaz, ze vobec kontrolu mal, tak mu to ani len neuverim, to ze si vymysla kokotiny a trpi nejakou (nejakymi) dusevnymi poruchami je jedna vec, vymyslat si kokotiny ze niekto zverejnuje data, ktore by nemal druha, ale obvinovat tu ludi z tohto je uz fakt kokotina.
takze ak som to mal byt ja, mozem ti kludne na tvoju podnikatelsku cest , spravodlivost a moralku odprisahat, ze keby som to bol ja, tak sa pod ten podnet podpisem, este ho skopirujem a pastnem sem. Ale kedze za cely svoj zivot som podal jeden jediny podnet - na riaditelku zakladnej skoly, ktora zamestnancom zakazovala nosit ruska, lebo "strasia deti", som si celkom isty, ze ja som to nebol
a som si celkom isty, ze v case podavania odlozenych danovych priznani, ktorych sa odlozilo tento rekordne vela, nikto nespracuje 1-2 tyzdne stary podnet a hned ide na kontrolu. ak sa to realne stalo, a nebol to vymysel tvojho chorego mozgu, tak to bolo nieco, co na teba niekto nabonzoval mesiace dozadu.
namysleny arogantny kokot balkanskeho typu so zlatou retazou na paprci, na krku cez tricko, zlatym opaaskom, hodinkami a skladacim mobilom, pysny princ utrapeny.

undy

Štvrtok, 1. Júla 2021, 12:07

a čo máš takú nutkavu potrebu obranovat sa?

EDIT: ale vidím, že si v obraze s tým, koľko to danovakom trvá od podnetu...

boborjelotor

Štvrtok, 1. Júla 2021, 12:11

okej, dvaja mozu hrat taku hru.

dnes mi niekto na aute presekol dve pneumatiky, a nechal odkaz, ze ak neprestanem hovorit pravdu o klamarovi z Hornych Salib, tak nezostane len pri sekani pneumatik.

undy

Štvrtok, 1. Júla 2021, 12:13

Poznáš pravidlo 30%?

boborjelotor

Štvrtok, 1. Júla 2021, 12:14

poznas pravidlo, ze co povie undy, to je klamstvo?

undy

Štvrtok, 1. Júla 2021, 12:21

Myslíš napriklad to, ako si vybobroval moje uctovnictvo a nasiel si rozdiel 4 eurá, alebo to, ako som niekoho obvinil, že nemá v predmete podnikania to, čo v skutocnosti vykonáva, a nemá to tam /teda v tom čase nemal, súčasný stav neviem/, alebo to, ako bola v nejakej neúspešnej firme strata XXX000 eur a tie peniaze išli do posledného centu na mzdy zamestnancov a ostatné lahko preukázateľné účely? Či? Či stále, aj po zavreti okna v prehliadači stále myslíš na mňa, ako nezverejnim, od koho som mal info, čo tu a odkiaľ zverejnuješ? Musím ťa sklamať a opakovane ti odpovedat, nezverejnim bez suhlasu dotyčného.

EDIT: prestaň ma už obťažovať, o kontrole som nepísal nikomu konkretnemu a už vobec nie tebe. Ak si nemáš s kým písať, najdi si kamaráta nejakého,ktorému sa to bude zdať zábavné čítanie.

boborjelotor

Štvrtok, 1. Júla 2021, 12:27

a ja som niekedy napadol tvoje uctovnictvo? ukaz kde som povedal, ze je nieco nicht kosher, jas om len povedal, ze sa rozum zastavuje, aby niekto robil lekara za 700 hrubeho.
to ty to obracias naopak ty tlk.
klamal si alebo si neklamal, ked si hovoril, ze stary nepodava ziadne danove priznanie lebo ani len nemal opravnenie podnikat, kedze pred sro mal zivnost, o com si pomlcal?

klames o tom, ako si chcel, aby som zmazal informacie o firme tvojich deti, kde tvoj zat za 3 roky zatal sekeru 340k?
klames stale o tom, ze vraj zverejnujem informacie zo zdrojov, z ktorych udajne je ilegalne zverejnovat?

ak by som nejaky podnet chcel podavat na tvoju uzasnu rodinku, bude to pravu na tu firmu, kde si sam priznal, ze to nie je firma tvojich deti ale su len biele kone pre tvojho zata, a peanize v tom utopene su jeho, cize podnet by mal preskumat, ci je to aj zdokladovane, ze firma prijala pozicku od zata, alebo sa tam len tak nejak preprali, na tie kojkoje.
ale musel by som byt poriadne chuj ako ty, aby som to robil, jednemu undymu by som sa este nezlakol, ak este bude vyzyvat na stretnutie zoci voci a tvrdit, ze ten druhy si nasere az do bot, ale proti svatovi a jeho povesti a podnikatelskym metodam nejaky bober naozaj moze len pustit do gati.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 233 neregistrovaných