ale toto uz je fakt trapne, pan doktor, si zasekol niekde v intriganceni strednej skoly :)
nutno dodat, ze od toho, ako si ma obvinil, ze zverejnujem ilegalne ziskane informacie si sa dostal k nejakemu babskemu klebeteniu

. to uz je fakt dno, o ktorom som nemyslel, ze budes musiet stupat po rebriku, aby si nan dociahol.
esteze si si vymyslel kontrolu danoveho uradu a hned aj recnicky obvinil, ze ta NIEKTO nabonzoval. taky rebrik nemaju ani hasici, aby si sa ty vyhrabal z tej zumpy :)
stale mas pocit, ze vacsina ludi si precita o sebe nieco negativne, a ide doma kricat na zenu a cele noci nespi, ako si sa verejne vyznal ty, ale ono to zialbohu a vdakabohu ze zialbohu tak nefunguje u vacsiny dospelej populacie. Psychicky labilny doktor, to je ako sofer autobusu - alkoholik.
vomack a mexican, dajte undymu povolenie, aby zverejnil spravy, ktore ste mu o mne pisali, lebo nech rozmyslam ako rozmyslam, s nikym inym sa tu osobne nepoznam.
ale to pubertakovi undymu nerobi problem povedat, ze dostal spravy od ludi, ktori poznaju mna, ale ja nepoznam ich!
ale kedze undy stale tvrdi, ze on neklame, tak teda o mne nepekne pisal vomack a mexican, inak to nevychadza.
teraz sa undymu podaril spravit rozkol medzi nami!