... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:Už so sebou niečo urob, ži svoj zivot tak, ako predtým než vznikli kruhace. Je mi už za teba blbo koľko to stále dokola omielas. Ak budeš stále opakovat niečo, čo je podľa teba ohromne vtipné, počtom opakovaní sa ta vtipnost skôr stráca... A ak Ti smiem poradiť, ak už nevyšlo na kruhace, stale môžeš chodiť domov mhd a zvyšok si peši vyslapat ku vchodu do činžiaku.Dan z nehnutelnosti platim 200 eur, 100vku za byt podla m2 a 100vku za 2 garazove statia kedze je mega vysoka sadzba za nebytovy priestor. Zvysenie na trojnasobok by znamenalo dan z nehnutelnosti 600 Eur rocne a to uz je slusna palka. Pricom sa nejedna o ziadny luxus, 3i na okraji mesta bez kruhaca pred barakom s anielmi. Podla hodnoty nehnutelnosti tiez ziadna vyhra kedze cena novostavieb na okraji BA je 3000-3500e/m2, v centre mesta 5000e/m2. Byt kupeny za 190k pred 10 roki ma dnes cenu 370 killo, stale rovnaky standart byvania, len cenam ujebalo dekel.
Prenajimany byt ma dan z nehnutelnosti 120e, jak to zvysia 300% musim najomnikom zvysit najom o 50e aby po zaplateni dani z prijmu z prenajmu mi na to navysenie dane ostalo.