... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Za toto sa už tuná banány nedávajú? 🤔A to sa nejako vylucuje s tym, aky si kokot ty, ty zumpa vyjebana primitivna? Nevylucuje.
boborjelotor napísal:akoze niekto na bicykli sa bude citit vycerpany z pedalovania, tak si na zvysok cesty ukradne auto :)?
auto kradnute na objednavku vacsinou sleduju viac dni aby vedeli, kedy ho bude najlepsie ukradnut, ci sa zvyknu po ulici v noci previezt policajti, ci sa nejaky sused nevracia kazdy vecer o druhej rano domov, ci niekto pravidelne aj v noci nefajcieva na balkone atd. a pod lampou byva najvacsia tma, obzvlast, ak sa na lampe daju vylomit revizne dvierka a vypnut ju
takze ak furt pozeras z okna na auto, tak si do okna aspon hod nejaku kameru aby si si mohol krmit paranoju z pohodlia gauca cez mobil
pistacik11 napísal:Neplac ty antivaxx kokotko, konspiracny, prorusky, z detskej izby. To je pokec.Za toto sa už tuná banány nedávajú? 🤔
Či to iba ak niekto má iný názor ako tunajšia šľachta?
Slušnosť výsadou 👌🏻
boborjelotor napísal:no ved si dostal odpoved, ze nejaky tracker za 100 eur ti urobi rovnaku sluzbu ako profesionalne lokalizacne sluzby, ktorych hlavny uzitok je skor v tom aby automaticky generovali knihu jazd, spotrebu auta, v niektorych firmach aj prekrocenia rychlosti atd. ak ide len o to sledovat polohu auta, tak hociaka krabicka, ktora vydrzi aspon tyzden nabita, so simkartou a gps a si hotovy. este tam mozes niekde nalepit po dkoberec apple airtag ci ako to volaju :)
mal som 3 sluzobne auta s lokatormi, ja osobne som problem nepozoroval, ale furt s tym ine auta vo firme mali problem, ze to zozralo baterku za vikend, ale to skor bolo tym, ze to prisiel vzdy na parkovisko pred firmou montovat vzdy iny "zivnostnik", takze si otvoril 3 auta, a 3x to bolo zapojene inak, kadetade na poistky kadecoho, kde sa mu ako zachcelo chytit drot tam ho pichol.
no a ak mas auto s keylessom, tak je rozumne keyless vypnut ked auto bude dlhsie stat ak to auto umoznuje, myslim, ze na koncernovych autach to funguje vsade rovnako ze zamknes klucom a do 3 sekund sa dotknes klucky tak aby sa dalo otvorit len DO v kluci, ale nie keylessom.
pyranes napísal:no tak prave ten tag ma celkom vyhodu v tom, ze to vydrzi viac ako rok jedna gombikova baterka, a aj keby auto bolo v garazi zavrete, mozno aj sam zlodej ak nema vypnute Find My funkcie do applu posle udaje o polohe toho tagu :), treba to nazvat "kluc od pivnice" alebo nieco, keby to samotnemu zlodejovi v telefone piplo, ze v jeho dosahu je tag, ktory nje nahlaseny ako strateny, aby sa mozno menej unuval hladat ho ako keby to rovno bolo oznacene "auto xy". ale kradnute auta casto odparkuju random niekam na vacsie parkoviska, kde sa stratia "v dave", cize chodi okolo nich vela ludi, a sanca, ze to zachyti signal nie je mala.jo, dikec!
hah airtag, to tam uz mozem dat 5s rovno s find my phone ne?ten tag je celkom good idea ale jebem asi na to, co sa ma stat sa stane