... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

rapidwinner
Kraj: Prešovský

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Nedeľa, 30. Mája 2021, 18:55

Ja jebem cele zrazy, na ziadnych sa s nikym nestretavam, niesom ziadny kovid popierac, ani antivaxxer. Nikdy a nikde som za ziadnych okolnosti neschvaloval ani neobhajoval stretavanie sa pocas zakazu. Neviem, ako si si to v pistovej teme vysvetlil, to je tvoj problem.
Absolutne ma nepoznas, ale vulgarizmami sa tu ohanas jak Zeman, takze reakcia nizsie ta nemoze prekvapit.

Ty kokot prijebany zumpovy primitivny oravsky. Si urob poriadok najprv v hlave, a potom sa rozdrapuj ty geno nevychovane.

EDIT: Pozyvam admina, nech mi da ban. Idealne permanentny.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 30. Mája 2021, 18:58

Ty mas pamat deravu ako ten tvoj kamarat kokot co ide vyrabat muzealne kusy dorabanim vzduchu a odpajanim vybavy ktora nejde. Jebes kokotiny a potom zabudnes, dostanes urazky a zrazu wtf co ti jeb, co ma urazas, pre..co :( . Poznat ta nemusim a ani nechcem, odtal-potal. Zalov si v pamati co si mi povedal pred cca. 3 mesiacmi a potom ti dojde, preco sa tebou rozpravam ako so spodkom hnojiska spolocnosti, pretoze ine niesi.

rapidwinner

Nedeľa, 30. Mája 2021, 19:11

Ja si pamatam velmi dobre, co som ti napisal, nie si jediny, kto si teda aspon mysli, ze ma pamat dobru.
Mrzi ma, ze sa ta to natolko dotklo, na strane druhej ta tvoja mysel asi nebude natolko kralovska, ako sam sebe nahovaras.
Ver mi, ze potesenie, ze sa nepozname, je v prvom rade na mojej strane.

Mno, a ze konkretne ty kecas o hnojisku spolocnosti povazujem uz iba za taku Dunning-Krugerovsku ceresnicku, ty lietadlo. Ty "slusnost povazujem za vysadu".

starynovy

Nedeľa, 30. Mája 2021, 19:19

Dotklo, ano. To si mozete pinkat tam s ozratymi primitivmi u vas. U mna si skoncil, navzdy. Poplac si, nepoplac not giving a flying fuck uz.
S tou pamatou si sa akurat tak dojebal, nebolo to ani nahodou "slusnost povazujem za vysadu". Netvar sa, ze vies lepsie co hovorim, nez ja sam. Trochu ti to bytie "nad vecou" zo zachoda raz za 2 tyzdne jebe na tu dutu hlavu uz. :D

rapidwinner

Nedeľa, 30. Mája 2021, 19:30

Sa spolahni na to, ze obdobne je IDGAF princip, ktory aplikujem na akukolvek kokotinu, ktoru voci mne napises.
Je mi uplne jedno, co napises, ani sa netvarim ze chcem preniknut totalne do hlbky toho, co pises, co si myslis. Mne staci, ako si sa vyjadroval na klube posledne asi 4 roky, sledoval som to miestami pozorne.

A pokial mne jebe z toho, ze "som nad vecou zo zachoda raz za dva tyzdne" a, tak tebe jebe z toho, ze si zatvoreny v dielni a dychas tie sadze, pricom podla frekvencie pridavania komentarov cely den a kazdy den.

Toto bol posledny prispevok, ktory som ti venoval, odteraz ta mam tak silno v pici, ze to uz ani nepojde slovami vyjadrit ako velmi.

starynovy

Nedeľa, 30. Mája 2021, 19:44

V pohode, ja niesom ta zumpa co inym praje smrt. Ani ten kokot, co sa tu dojde raz za 2 tyzdne zatvarit ako zemepan ale realne tu napisal k veci 4 riadky, pred 10 rokmi. Takze som rad, ze sme si to vydebatovali ty zumpar. Karavana ide dalej.

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 30. Mája 2021, 20:33

Hosi klud.:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

pyranes

Pondelok, 31. Mája 2021, 06:27

Cafte,

chalani, viete mi poradit nejaky gps tracker do auta? Isiel by som do VAM (nie je gps tracker) kedze som to uz mal a kamosom sa to montovalo ale do 4 aut a bol som s tym spoko.. problem je ten, ze VAM by som si dal, ale auto mam vacsinou rok..
neviete ci existuje nieco/ nejaky tracker kde si proste mozem mechaniku prehadzovat z auta do auta?
Rozmyslal som aj nad nejakymi simkovymi trackermi napr na Alze ale myslim si ze to je tak primitivne ze chlapik s rusickou to zrusi jak Vomack Fko na dialnici z boku :D

dufam, ze tento post nie je moc primitivny a neposlete ma dofaka, pretoze keby si mam odpovedat tak si poviem ze si kup vam alebo pandoru ci co to teraz montuju alebo potom nerev ked ti ukradnu auto.

Ďakujem :)

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 31. Mája 2021, 06:45

Novsie auto by som si nenechal rozvrtat kvoli vam a do starsieho zas naco, kto chce ajtak ujebe
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

pyranes

Pondelok, 31. Mája 2021, 06:50

bol som tam na montazi 3r dozadu ked tam prisli majitelia, ze 1 noveho touarega im uz ukradli, tak davali VAM...
nehadam sa ale...
kto chce aj tak ujebe, preco? ved ked si tam das zabezpecenie ktore este nikto neprelomil, tak ti ho neukradnu sa na to vyseru..
tu uz ale hovorim ako marketingove oddelenie :D
mna skor zaujima nazor na nejaky tracker, len pre dobry pocit obcas pozriet ci je auto tam kde ma byt... ma to vobec nejaky zmysel podla vas?

boborjelotor

Pondelok, 31. Mája 2021, 07:10

a neni nahodou cely vam teraz v srackach a hada sa tatko so synom ci kera rodina sa rozkomotrila, kto je ten PRAVY vam, a minimalne teda jeden zn ich mal plnu rit reklamacii poslednu dobu? internety toho bolo plne v kadejakych diskusiach.
a oni tvrdia, ze ho sice nikto neprelomil, nehovoria, ze nikto auto s vam neukradol :).
kedy si sa naposledy pristavil vo vacsom meste pri tom, ze pride odtahovka k autu a zacne ho, vrieskajuce, pipajuce, nakladat? no asi typek napicu parkoval alebo co, ani nemrknes. rovnako ako alarm. ked ti zacne aj pod oknami v noci hukat alarm, ides zistovat, rozospaty, ci len presla okolo nejaka tuberkulozna motorka alebo vietor udrel narazovo, alebo ci nejaky fetos v krikoch caka, kedy vypnes alarm, ked on ti furt kope do auta aby ho spustil.
a mas pocit, ze ked mas nejaky "velky" tracker nainstalovany, ze rusickou za 20 dolarov z aliexpresu ho nezrusi rovnako? ked je rac nieco nastavene na rusenie gps signalu, tak mu je docela jedno ci je to nejaka zapalkova skatulka alebo komplikovany system jednotiek poprejanych jak vianocne svetielka z mileticky.
pre falosny pocit bezpecia si tam daj co chces, ochranis sa akurat tak pred tym, ze ti to neukradne nejaky low-grade jeblington, co na tom chce ist pachat inu trestnu cinnost a auto po 2 hodinach jebne do priekopy, ak ti niekto cielene kradne auto, tak ti ho ukradne. to mas ako s bezp. skrutkami na kolese. fetaci co to kradnu koli gumam na sidlisku to potrebuju spravit za par minut, tak ide dalej, hlada auto, co skrutky nema, ale ked ti niekto naozaj chce ujebat nejake drahe kolesa, tak ti rozbije okno aby otvoril auto, lebo ten orech kazdy nosi v aute v kufri hodeny... takze si prisiel o kolesa a este ti aj okna/dvere rozjebu.
tie cesko-cinske kokotinky z alzy co vydrzia x tyzdnov na baterke, a schovas ich hociakm pod naraznik ak to chces zvonka alebo vnutri nalepis hocikde pod sedadlo, kde by si to musel ohmatavat jak poslanec Olano v detskych taboroch aby si to nasiel, su podla mna pre ten pocit bezpecia rovnake ako hociake komplexne riesenia.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 31. Mája 2021, 07:25

Ja som dal iba vinprint a iba kvoli poistke lebo zo bolo najjednoduchsie co sa dalo, to sa tiez neda prelomit, iba rozbit lebo je na skle :D inak ten marketingovy vyrok o neprelomeni mi pride taky otrepany ako “nano” v oleji, lebo ostatne oleje tam maju makadam nasypany iba millers to melie na jemne nanometre :D ako vravim , kto chce ujebe, najde si sposob
Radsej usetrit prachy za ten system a supnut auto do garaze za par eur na mesiac, auto nebude nikoho drazdit na parkovisku pod panelakom a budes mat priestory na fotenie filtrov do pribehu
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Pondelok, 31. Mája 2021, 07:29

Ono hlavne preco by si to ktokolvek s novym autom daval robit nerozumiem. Pri tych lepsich variantach to stoji viac nez GAPko a narozdiel od VAMu sice kradezi nezabrani, ale aspon clovek nepride o prachy. A druha vec, ze ked som sa Vamosom bavil o tom aku "zaruku" dava na zasah do elektroinstalacie za ktoru mas samozrejme kaput tovarensku zaruku nech sa aj poseries, tak je to asi tak ako ked dogg dokladuje zaplatenie blockom ze vybral prachy z bankomatu.

tracker si daj aky chces, ak je to pre dobry pocit preco nie. Ked spadne komunikacia tak mas len dve moznosti preco - bud spadla komunikacia alebo mas aspon cas kedy ti asi auto zmizlo.

pyranes

Pondelok, 31. Mája 2021, 07:32

kua tak to som netusil co ste tu dali, nesledujem to nejak takze mi taketo podstatne info unikli
jasneze garaz by som dal hned, len keby bola nejaka pobliz. takto parkujem pod lampou rovno pod oknami lenze som uplne na okraji blizko cyklotrasy kde su polia a stromy tak mam mensie paranoje no

boborjelotor

Pondelok, 31. Mája 2021, 07:55

akoze niekto na bicykli sa bude citit vycerpany z pedalovania, tak si na zvysok cesty ukradne auto :)?
auto kradnute na objednavku vacsinou sleduju viac dni aby vedeli, kedy ho bude najlepsie ukradnut, ci sa zvyknu po ulici v noci previezt policajti, ci sa nejaky sused nevracia kazdy vecer o druhej rano domov, ci niekto pravidelne aj v noci nefajcieva na balkone atd. a pod lampou byva najvacsia tma, obzvlast, ak sa na lampe daju vylomit revizne dvierka a vypnut ju ;)
takze ak furt pozeras z okna na auto, tak si do okna aspon hod nejaku kameru aby si si mohol krmit paranoju z pohodlia gauca cez mobil ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 269 neregistrovaných