... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:Minulý rok to tam statočne smrdelo, ale koncom roka tam niečo dorabali/prerabali a odvtedy čistý vzduch.a to by ti nevadilo byvat vedla fabriky na spracovanie kuraciny?
Ozaj Undy, nesmrdi to tam tou kuracinou?
pablohablo napísal:Asi by som to prežil v pohode, znova opakujem, s nikým sa nepretekam, robím len to, čo povazujem pre svojich blizkych a pre seba za najlepšie. Nikoho nenútim zdieľať svoj názor, ani netvrdím, že je najlepší. Ale zatiaľ sa ludia, na ktorých mi záleží, nestazuju.Ja ti neviem Undy, akoze stavebny material a vsetko slo celkom hore v poslednej dobe ale myslim ze by som postavil este vacsi kruhac keby stopim svoje statky zmatky v hlavnej dedine a rozhodnem sa ta volat susedko. Len ci by si to predychal nebyt najvacsi kohut v dedine.
pablohablo napísal:to si trafil, ja vecny nomad s neexistujucim trvalym bydliskom. To aby ma bookmakeri za pretipovane dlhy nenahanali, viesako.Killo sa ocividne nerozumie luxusnemu segmentu byvania
undy napísal:sa neobavas do buducna, ze by sa to mohlo zhorsit? Neviem teda ake boli kriteria a moznosti vyberu pozemku, ale nedalo sa stavat kruhac niekde dalej? Predsalen su to celkom chulostive zalezitosti, si pamatam u nas na dedine bol velkochov sliepok a to tam smrdelo furt.Minulý rok to tam statočne smrdelo, ale koncom roka tam niečo dorabali/prerabali a odvtedy čistý vzduch.
Abyssko napísal:za 500 forintov si podal? Pici ale aj mne to vyskocilo ako reklama, tusim z toho tipsportu, kukam reku musi jebat, zas nejaky marketingovy stunt, ze sa tam budu nezmyselne fackovat. A ked som zbadal vsetky memecka co sa vyrojili, tak asi to bola pekna tragedia. Ze Mr. Money-mu neni kokotno robit zo seba sasa takto na stare kolena, nemam pocit ze by trel biedu natolko aby zo seba musel robit kktaKilo sa rozumie tip sportu
Edit preto som fcera jebel 500 na Paula a až dnes ráno som si prečítal pravidlá zápasu 😁
ROKI49 napísal:Kúp radšej dačo žene, mám šťastie že mi to vrátili, už som bol s nimi rozlucenydo futbalu sa nevyznas? reku ide Euro tak nech si zahram o dake drobase na kavu.....
boborjelotor napísal:Vau tak teraz sa mi zrutil svetgermankar, o tom co je komu trapne aj za teba, by ti tu vedelo vela ludi povedat, tvoje teorie a filozofie o tom kolko by mal clovek zarabat, ake aktiva a pasiva vlastnit, ake auta soferovat su vzdy podnetne.
takze hociaky dom, v radovke na 300m2 pozemku, co je vlastne len horizontalny panelak kde ako bonus mas este vacsi hluk, lebo kazdy ma pocit, ze je predsa v dome, tak si moze pustat hudbu kedy chce, ako hlasno chce, robit party na "zahrade", 3 metre od tvojho spalnoveho okna... to je vzdy lepsie ako byt? kolko si ty videl "luxusnych" bytov?
Uz sa fakt uvedom a nerob si respiratora plienku, akykolvek byt je kokotina proti akemukolvek domu? sa cloveku nechce ani priklady uvadzat, lebo to je hrach o stenu