... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:jasne od 2022 bude zakaz pod eu6d v kazdej obci a vsetko pod eu6 bude povinne odovzdat do zberu![]()
![]()
![]()
ale sranda ze tie spravy boli vtedy riadny dealbreaker pre ludi co si sli kupovat auto, trebars kolega si preto par rokov dozadu nekupil novy diesel lebo co ak ich do 2020 uplne zakazu
pistacik11 napísal:Ako euro4 diesle čo chceli zakazovať Nemecku ma odradili od 730d a zobral som 730i, väčšiu studňu na peniaze som ešte s prehľadom nemal vo vlastníctve
tvaroh napísal:Vsak tam sa nepise o nafte ci benzine. Je to zakaz euro 4. Takze si si podla mna moc nepomohol. Tak isto ako budu tie nove zony pre euro6.
tvaroh napísal:Vsak tam sa nepise o nafte ci benzine. Je to zakaz euro 4. Takze si si podla mna moc nepomohol. Tak isto ako budu tie nove zony pre euro6.
ViktorDDD napísal:jasne od 2022 bude zakaz pod eu6d v kazdej obci a vsetko pod eu6 bude povinne odovzdat do zberu![]()
![]()
![]()
ale sranda ze tie spravy boli vtedy riadny dealbreaker pre ludi co si sli kupovat auto, trebars kolega si preto par rokov dozadu nekupil novy diesel lebo co ak ich do 2020 uplne zakazu
pablohablo napísal:To by som prijal na statnej urovni. Miesto registračnej dane. 200€ mesacne je samozrejme sci-fi lebo tolko nemci neplatia ani za ferrariskor si myslim ze BA zavedie dan za auto podla emisii, vykonu a typu paliva na priklad holandska, kde za EV platis 0e mesacne a za dizel mozes aj 200e.