Nedeľa, 22. Novembra 2020, 12:54
nuz 2017, 130kw a 25k ti dava na vyber pomerne uzky diapazon aut na Slovensku, pokial nechces doviezt. par kusov 3er, aku mate aj doma, len o rok novsej, od mercedesu na nasom trhu za danych podmienok jeden kus CLA shooting brake, co by z Passatu bolo ako prestupit do Pola, par kusov A4 avantu a nejaky dzagular , tot vsjo z tej "premie"" kombikovej, ked vylucime octavie a superby, tak zostavaju passaty, a kde tu nejaky pezot 508, opel insignia, posledne kusy citroenu c5, volvo v60 (predosla generacia), ak sa teda bavime o autach v kategorii Passat. 130kw+ potom este uzatvaraju nove ci rocne kie proceed a ine verzie kie/hyundaiu s tym 1.6tgdi 205 konovym. Ledky hyundaiu a kie su take celkom.."nie, radsej knihulepsi halogen", neviem ci passat pred facelifto muz mal tie iq svetla v ponuke, ani neviem ako svietia tie obycajne, ale ak svieta podobne ako aktualne skodovkarske Ledky tak to je take OK, ale nic moc, to aj zakladne ledky na X1tke svietili vyrazne lepsie ako tie folcikovske. Opel sa tusim chvalil matrixami, insignia je aj brutalne pohodlna, hlavne ak trafis kus s tymi ergo sedackami, ale to sudim len z toho, ze som v tom 10 minut sedel v showroome, nesiel som nikdy dlhu trasu. ale v porovnani s 3er, a4, octaviou a aj superbom som sa v tej insignii citil ako velky tulen tak nejak najvzdusnejsie, aj sa najlepsie nastupovalo a vystupovalo, kedze dvere sa otvarali tak nejak k sedadlu, nie ako je dnes moderne, ze polovica otvoru prednych dveri je blokovana palubbkou a volantom a nastupujes na sedadlo, ktore ma operadlo za B stlpikom. Na Slovensku ale dobre vyskladanu Insigniu asi tazsie zozenies, kedze sa ich u nas predalo malo v nejakej rozumnej konfiguracii.
Ved ale urcite si si aj sam podla tych 3 parametrov pozeral ponuku inzeratov, ja osobne by som asi isiel doviezt nieco lebo nic take mi nepadlo do oka po letmom prezreti inzeratov.