... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:To je nejake divne. Aktualne ti priznaju vsetky bonusy a az ked sa stane PU tak ich rusia a o ten rozdiel ti zdvihnu poistne. Ale hej mna vytocili dobiela okolo leta lebo menili ten system a niektore veci sa behom 24 hodin zneplatnili, resp co platilo vcera uz neplatilo dnes hoci teta na podpore ma presviedcala ze to ist musi. Holt nestihla asi uvadzacie skolenie. Ale uz to mam vsetko nastastie spojazdnene. Inu v Generali tiez obcas natrafis na lumena. Inak tvoj rebricek top3 je akeho zlozenia a v akom poradi? Celkom ma to zaujima.nervy som si dnes dobre precvicil s pojebatou allianzkou.
20. septembra som online priamo na allianz webe uzatvoril pzp+kasko s platnostou od 24.9., zaplatil som to priamo cez ich portal kartou cez platobnu branu.
Dnes mi napadlo, ze hadam oskenujem novy technicak a poslem im to, snazim sa teda nejak dopracovat k elektronickej komunikacii, ale furt mi vyhadzuje, ze cislo mojej zmluvy je neplatne. Tak tam nasraty volam, a ze vraj oni neeviduju este platbu. Reku jebe vam? ved som to platil cez vas portal. Tak som im poslal pdfko o platbe, a ze oni to musia preverit.
Pouzil som Revolut kartu, lebo som neml pri sebe penazenku kde mam fyzicke karty a ani druhy mobil, kde mam virtualne priamo z SK banky, tak som normalne ako na tucte inych webov zaplatil Revolut kartou. Vraj to asi bude ten problem... ale vas pojebany portal, neviem ci maju tatrabanka branu alebo koho, normalne platbu akceptoval. Cize auto jazdilo 2 tyzdne bez platnej poistky, keby sa stala nehoda som v pici? "Noo sak to by sa nejak doriesilo..."
Nehovoriac o tom, ze som prakticky zrusil u nich povodnu zmluvu a spravil novu, kedze vysla o 30% lacnejsie, overoval som si v septembri, ci vymenu celneho skla beru ako poistnu udalost. ze ano. Vcera mi dosiel z allianzu papier o ukonceni povodnej zmluvy, kde napisali, ze pocas 2 rokov poistenia nedoslo k ziadnej poistnej udalosti, cize na novej poistke mi zratali 5% malus zbytocne. "Mozte teda zmenit zmluvu a odratat ten malus?"... "Nie, museli by ste zalozit novu zmluvu".
Jebem ja boha...
boborjelotor napísal:Hmm, ja som šiel priamo z tejto stránky, kde sa registruješ na ten testno prvy hit z googla je minv.sk a tam som sa docital toto
Ak ste za predchádzajúcich 14 dní navštívili rizikovú krajinu EÚ neuvedenú na tomto zozname, môžete postupovať dvomi spôsobmi:
[justify]1. preukážete sa negatívnym výsledkom PCR testu na COVID-19 zo zahraničného laboratória nie starším ako 72 hodín, alebo[/justify]
[justify]2. nastúpite do domácej izolácie.[/justify]
- Ak ste sa rozhodli pre izoláciu, ste povinní pri vstupe do Slovenskej republiky registrovať sa na webe http://korona.gov.sk/ehranica. Potvrdenie o registrácii si odložte pre prípad policajnej kontroly.
- Najskôr v piaty deň izolácie podstúpte PCR test, ak je výsledok negatívny, môžete izoláciu ukončiť. Ak nemáte príznaky ochorenia, po 10 dňoch môžete izoláciu ukončiť aj bez výsledkov testu.
- Izolácia platí aj pre ostatných členov domácnosti. Ak lekár alebo regionálny úrad verejného zdravotníctva nenariadia inak, deti do troch rokov nie je treba otestovať. Izoláciu najmladšie deti končia spolu s ostatnými členmi domácnosti.
boborjelotor napísal:nervy som si dnes dobre precvicil s pojebatou allianzkou.
20. septembra som online priamo na allianz webe uzatvoril pzp+kasko s platnostou od 24.9., zaplatil som to priamo cez ich portal kartou cez platobnu branu.
Dnes mi napadlo, ze hadam oskenujem novy technicak a poslem im to, snazim sa teda nejak dopracovat k elektronickej komunikacii, ale furt mi vyhadzuje, ze cislo mojej zmluvy je neplatne. Tak tam nasraty volam, a ze vraj oni neeviduju este platbu. Reku jebe vam? ved som to platil cez vas portal. Tak som im poslal pdfko o platbe, a ze oni to musia preverit.
Pouzil som Revolut kartu, lebo som neml pri sebe penazenku kde mam fyzicke karty a ani druhy mobil, kde mam virtualne priamo z SK banky, tak som normalne ako na tucte inych webov zaplatil Revolut kartou. Vraj to asi bude ten problem... ale vas pojebany portal, neviem ci maju tatrabanka branu alebo koho, normalne platbu akceptoval. Cize auto jazdilo 2 tyzdne bez platnej poistky, keby sa stala nehoda som v pici? "Noo sak to by sa nejak doriesilo..."
Nehovoriac o tom, ze som prakticky zrusil u nich povodnu zmluvu a spravil novu, kedze vysla o 30% lacnejsie, overoval som si v septembri, ci vymenu celneho skla beru ako poistnu udalost. ze ano. Vcera mi dosiel z allianzu papier o ukonceni povodnej zmluvy, kde napisali, ze pocas 2 rokov poistenia nedoslo k ziadnej poistnej udalosti, cize na novej poistke mi zratali 5% malus zbytocne. "Mozte teda zmenit zmluvu a odratat ten malus?"... "Nie, museli by ste zalozit novu zmluvu".
Jebem ja boha...