... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 09:02

CF moto mám štvorkolku 5 rokov, kupovaná nová a spokojnosť. Na značky si nepotrpím, len Electra mi pripadá práve kvôli značke skoro 2x tak drahá. Inak zvláštny pocit, keď kupujem auto, viem si skoro všetko sám skontrolovať, pri motorke ani ťuk...I preto zatiaľ vyberám, ktorá sa mi vlastne na živo najviac zapáči, ak si vyberiem, potom tam pôjdem s kamarátom, čo jazdí pravidelne a vie, čo pozrieť

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 09:11

a problem s papiermi ako dopadol? rok dozadu si pisal, ze ti nezapisali tazne ci co na tej stvorkolke a hovoril si, ze ak to nevyriesia ze odstupis od zmluvy a pojdes im to vratit

undy

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 09:14

Poslali z česka certifikát o ťažnom a navijáku, s tým som išiel znova na admin STK a v pohode. Ten certifikát vybavil predajca štvorkolky.

Nevieš ma nejako nasmerovať na to, čo si spomínal, že pred rokom som o motorke hovoril, samého by ma to zaujímalo, vďaka

boborjelotor

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 09:21

do gugla das "bmwklub undy motorka" a najdes za 0,1 sekundy jak pan
bmw-pokec/p-o-k-e-c-tu-mozte-kecat-o-comkolvek-t38170-4395.html#p1370849

undy

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 09:30

Ďakujem, tak v podstate je to +- to isté, 50ka bude za mesiac a pol. Medzitým sa manželka pomaly zžila s predstavou motorky, že by aj išla so mnou niekam ďalej, preto som tú pôvodnú Suzuki VZR 1800M poupravil na VLR C 1800 a pribudla tá kawa a HD. Cez víkend pôjedm pozrieť tie 2 zvyšné, ak bude niektorá vyslovene OK, zoberiem tam motorkového PeqPeka

boborjelotor

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 10:23

polovica uspechu preziti na motorke je byt viditelny a kvalitne oblecenie. Ked vidim v lete jeblingtonov na jogurtoch v kratasoch a tricku az ma strasie, neviem ci ti chlapci v zivote ani z bicykla ako deti nespadli, ale vytahovat si kamienky z kolena a lakta po pade 15kmh mne osobne stacilo ako zazitok na cely zivot. A keby mi nestacilo, bratranec so zenou maju obaja pol chrbta, cele stehna a ruky ako bolonske spagety po nespocetnych stepoch a transplantaciach, lebo si na Mallorce pozicali motorku a isli sa vozit v plavkach. Ked nerobis blbosti a predsa len motorku ides polozit je tu furt "lepsi" pad, ak si dostatocne chraneny, ako ta zotne auto, a nikdy nevies, ci ta nezotne aj chuj na parkovisku pred tescom. No a samozrejme pravidlo ziadnej ruky - ako motorkar nemas prednost nikde, ani na hlavnej, ani sprava, vynasobene tym, ze Slovensko je velmi nepriatelska soferska obec voci motorkarom.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 10:36

s tymi kratasmi, staci aby vletela osa problem je na svete ;) :D
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

undy

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 11:38

Určite to ochranné oblečenie má vyznam, bez debaty. Pár krát som bol na takom výjazde a niektorým by to určite bolo bývalo ušetrilo problémy. S tou prednosťou tak isto, jednému vybehol sprava z účelovej komunikácie na hlavnú cestu, dlhú rovinku a pr noha v členku traumaticka amputacia. .. Mám určite rešpekt a rozum mi stojí keď pocujem tie zvuky vonku za dedinou, kde raz do týždňa minimálne niekto zrazí zajaca a chlapci tam kludne podľa mňa cez 200...Myslel som si, že len na cyklistov sú Slováci vysadení ,takže aj motorky?

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 12:03

Aj na motorky, ved motorkari su darcovia organov ale ze oni jazdia ako hoveda a ohrozuju a obmedzuju...

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 12:36

stale si nevysvetlil to vyliecenie sa zo smrtelneho zranenia :( ci taketo pokrokove lekarske postupy su len pre hornych 10tisic, my plebejci z bmwklubu nemozeme vediet blizsie info? :(
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 12:47

tak ale taky Jozko Raz potvrdzuje, ze sa to da. otazne je, ci sa vtedy konzilium rozhodlo spravne..

undy

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 12:51

Bol som tri dni v kóme údajne som prežil mozgovú smrť a resuscitovali ma. Mal som 17,nepamätám si doteraz cca 15 minut pred nehodou ani to, čo sa vlastne stalo. Udajne som na autostrade Senec-Ba zozadu narazil do stojaceho kamionu. Bolo to v pondelok, prebral som sa az v sobotu v nemocnici na Kramároc. A snažil som sa parafrazovat V. Buriana, my starší si pamätáme, ako prežil smrteľné zranenie pri zrážke vlakov

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 13:05

Neprijemne, som rad ze si to prezil, nejake nasledky neboli alebo problemy zdravotne s tym spojene?

undy

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 13:07

Ďakujem 😊Našťastie som bol mladý ,okrem dochramanej a trochu kratšej pravej nohy nič

boborjelotor

Štvrtok, 1. Októbra 2020, 13:09

toto ma rozsekalo... https://www.reddit.com/r/cars/comments/ ... _focus_rs/
The connecting rod on cylinder 1 put in its resignation and turned its internals into externals
..."Mit dem Ford fort und mit dem Zug zurück"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných