... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
tom6667 napísal:zostava uz len jazdit s otvorenou kapotou, aby to bolo dobre pocut aj pre okoloiducich, aby neboli na pochybach vdaka izolacii kapotouSorry ale keď tento zvuk niekto nerozlisi od šesťvalcového benzínu tak je fakt úplne jedno v akej kvalite a na akých slúchadlách počúva hudbu![]()
https://youtu.be/K5mzwf6Gbz0
Killo napísal:ešteže na tie ben-zí-ny dávajú horšie izolácie, nech je to jasne, prauda! :)zostava uz len jazdit s otvorenou kapotou, aby to bolo dobre pocut aj pre okoloiducich, aby neboli na pochybach vdaka izolacii kapotou
tom6667 napísal:Sorry ale keď tento zvuk niekto nerozlisi od šesťvalcového benzínu tak je fakt úplne jedno v akej kvalite a na akých slúchadlách počúva hudbu![]()
https://youtu.be/K5mzwf6Gbz0
Fuxxo napísal:Naživo to je počuť tiež podľa mna zreteľne že ten bežím je celkovo tichší :) ...ale dobre teda, povedzme že sa mýlim a ty máš vo všetkom pravdu - načo by si teda ešte dnes niekto kupoval benzín do nového bmw? Akú to ma ešte výhodu reálne ? Kto to kupuje teda a kvoli čomu ?#-oskus si to nazivo vypocut, video je samozrejme o kokote. a pisal si vibracie a hukot, a to tam absolutne nieje, lebo predpokladam ze ti moze byt jedno ze sa trasie pod kapotou, vibracie a hukot sa riesi ked sedis v kabine nie? a s takym niecim sa rozhodne nestretnes, mam odjazdene vpodstate vsetky modely od bmw a dost motorizacii a proste nehrozi. a tak isto som hovoril o najnovsich generaciach a ty sem jebnes odchadzajucu F32
![]()
plus som pocul aj na ludi co sa stazuju na tie vstrekovace, jak bobor pisal, a duplom pri M40i verzii ze to cvaka este viac, jak pri B48 napriklad..
tak ci tak 30d/40d je proste top a absolutne ziadny problem nieje so zvukom, to vlastne pri bmw ani nikdy nebol, tie radove 6valce boli vzdy super podla mna.. mam prvu generaciu v X5 a ked je zohriaty, tak na volnobehu je to tiez ledva citit, v E53 to je akurat dost pocut pri akceleracii, co mne ale nevadi, skor naopak