... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
tom6667 napísal:tak zas to uvediem asi na spravnu mieru, aspon z mojej strany, v zivote som nepovedal ze benzin nebrat, urcite samozrejme ma svoje miesto, ma uplne iny prejav jak dizel, stale aj ked je oturbeny tak ho mozes tocit, a duplom taka M340i bude aj strielat a prdet pri preradeni a v interieri to bude este viac napumpovane, pri tychto m performance modeloch, stale je tam o dost viac zazitku aspon pre tie usi. co je ale kokotina absolutna a hodna len obhajoby kotlebovej dph v usa, ze dizle su rozklepane a vydunene hajtry. lebo treba si to ozaj vyskusat, a je to uplne inde. plus samozrejme hovorim o 6valcovych dizloch, 4valce su rovnako napicu furt, akurat v G30 520d dostala relativne vpohode zvukovy prejav do kabiny a je natolko odhlucnena ze ten hnoj neni pocut vnutri vobec. samozrejme vibracie ziadne.. takze ked benzin chces, tak rozhodne ho ber, ale s dizlom budes jazdit o peknych par litrov menej (pri rovnakom tempe) a budes mat kvalitnu dynamiku a celkom schopny prejav jak zvukovy tak na plyne (bavime sa o novych bmw, nie o novych audi, kde musis cakat asi 2 sekundy kym to zacne tahat vobecBy si sa divil ako niektoré tie enkapsulovane nové diesle rýchlo hreju..
podľa zoznamu Starého pleciek by si niekto mohol myslieť že je tu mala šanca že je zaujatý, ale to je jak obviniť Harabina z jedinej nečestnosti v jeho kariére ...čistá konšpirácia
Takze outcome je benzín nebrať...idem dať rovno inzeráty ..hadam to kúpi ešte vôbec niekto neznalý
pablohablo napísal:tak toto je absolutne spravna pripomienka, a je to jeden z mala pripadov kde to tak funguje, a je tu aj krasne vidiet ze bmw si uvedomuje ze 330i uz nieje 6valecpreco benzin ? Lebo ked ti naozaj (nie tak klubovo ale naozaj naozaj) nezalezi na spotrebe tak G20 330i 190kW stoji presne tolko isto ako 320d 140kW, a tam sa hadam nebudeme bavit o tom co je lepsie, ci ?
starynovy napísal:B48 je jeden z najlepsich dvojlitrov momentalne na trhu ty kosacka.Hej lebo B48, 4 valcova kosacka, je bajnejsi ty keket..
Esce, ten B37 niekto videl, počul, skusal?
boborjelotor napísal:kolko milion? sak to ma len 230 koni.. nova fiesta ma z 1.5t trojvalca 200 koni.. nic vynimocne si myslim na dnesnu dobu..ja som myslel, ze vw uz ukoncilo 1.4tdi uplne.
ale ved ked tam das drevenu paku a sportovy softver do prevodovky, tak to musi ist reprezentativne.
a ten b38, co montuju do i8 prosimpekne ako dokazu hentak napumpovat na tych milion koni, to je nejaky podvod na emisiach, ze su tam dva motory a jeden je schovany namiesto rezervy?
pablohablo napísal:sak prave, stary tu stale operuje so storocnymi hajtrami, ale pri novych autach a aj pri 3-4 rocnych autach to neni take lacne, duplom v dnesnej dobe 1.5kovej.. kde si borec ked si kupis nieco co ma viac jak 1.5L a pozeraju na teba jak na kocnera ze odkal mas na to lovepri kupe jazdenky je easy si prikupit 2-4 valce najazdom ci kesu orechmi, ale ked sa kupuje funglovka uz nie sme taki kajnsmetke, ze ? :)